- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.781
Senin neyin var kuzu..
Olur ama bazen insana sıkıntı çöker..
Ve gider..
Hayır olsun diyelim..
Can sıkıntısından eksik alınacaklar listesi yapıyorum
Meğer daha ne çok şey varmış alınacak kızlar ya, ben evlenirken çeyizimi düzerken bile bu kadar kafam karışmadıydı
kızlar canım bol köpüklü türk kahvesi istedi yanında da fal :)) aşeriyorum galiba fallı türk kahvesi keyfine..bblau gel canım sende sıkılmıssın bak bugun kahveler benden fal senden ama.canı çekenler kapatın bakim fincanlarııı...
Ben de esimi yuzustu yatarken gordugum zaman kızıyorum bagırıyorum kalk duzgun yat diye, icim gidiyo
Hayat gailesi bitmiyo ki be tatlım…Az önce kayınvalidem aradı.Eşimde bir karaciğer rahatsızlığı var da 3ayda bir kan tahlili veriyor.
Onu yazdırmaya gitmişti, doktor bir de ultrason yazmış 10 ekime, senede bir girmesi gerekiyor usg kontrolüne. Stres yaptım kendi kendime ben de…
Böyle kendim yada ailemden biri doktora gidecekken geriliyorum ben…Hele bi de eşimin hastalığı ilerlemiştir filan diye korkuyorum…
Aslında maşallah subhanallah çok da iyi gidiyor tedavisi-durumu, ama ben rahatsızım ya malum biraz kafadan bu sağlık konusunda….
Doktoruyla kendim de konuştum,bana endişeleneceğim bir şey olmadığını o da uzun uzun açıkladı ama işte içim durmuyor…
Zaten bu sağlık meselelerinde takıntılı hale gelmeme de sebep bu eşimin hastalığı oldu biraz…
Yorgun hissediyorum kendimi,oturacak takatim bile yok valla.Kendi bile bu kadar takmıyor.(yada öyle görünüyor)
Hayat gailesi bitmiyo ki be tatlım Az önce kayınvalidem aradı.Eşimde bir karaciğer rahatsızlığı var da 3ayda bir kan tahlili veriyor.
Onu yazdırmaya gitmişti, doktor bir de ultrason yazmış 10 ekime, senede bir girmesi gerekiyor usg kontrolüne. Stres yaptım kendi kendime ben de
Böyle kendim yada ailemden biri doktora gidecekken geriliyorum ben Hele bi de eşimin hastalığı ilerlemiştir filan diye korkuyorum
Aslında maşallah subhanallah çok da iyi gidiyor tedavisi-durumu, ama ben rahatsızım ya malum biraz kafadan bu sağlık konusunda .
Doktoruyla kendim de konuştum,bana endişeleneceğim bir şey olmadığını o da uzun uzun açıkladı ama işte içim durmuyor
Zaten bu sağlık meselelerinde takıntılı hale gelmeme de sebep bu eşimin hastalığı oldu biraz
Yorgun hissediyorum kendimi,oturacak takatim bile yok valla.Kendi bile bu kadar takmıyor.(yada öyle görünüyor)
Keşke can sıkıntısı olsa be tatlım benimki iç sıkıntısı :)
Neyse iyi düşünelim iyi olsun…
Rabbim bizi kendinden uzaklaştırmamak için arada sırada hayatımıza böyle sıkıntılar veriyor.
Veriyor ki dua edelim Hakka yaklaşalım…
yaa bi ben şu gayrete gelemedim.gerçi ben birazda kızımınkilere güveniyorum.gerçi oğlan olursa ters köşe olur tutusurum ama.yada ne olcak yatsın pembişlerin içinde olmaz mı teyzeleri?
haftasonu bende liste yaptım daha alınacak dünya kadar şey var nasıl yetiştiricez
hem zaman hem para olarak bilmiyorum
eşim hesap yapmaya şimdiden başladı zaten
Tatlım bücürük magazası hazır bi liste vereyor onu gördün mü? Ben o listeye göre gittim hep... Bi de istersen sende listeni paylas bizimle bakalım atladıgim seyler var mı? cokda abartmamak lazım tabii ama biras abartıyorum galiba:26:
Sen nasılsın canım bu arada?
canım çok geçmiş olsun
bak doktorda söylemiş endişelenecek bişey yokmuş
bebeğinin hatrına biraz sakin olmaya çalış olur mu:26:
haftasonu bende liste yaptım daha alınacak dünya kadar şey var nasıl yetiştiricez
hem zaman hem para olarak bilmiyorum
eşim hesap yapmaya şimdiden başladı zaten
minnos haklısın canım insan kendinden cok sevdikleri icin üzülüp endiseleniyor.... ama bak masallah gayet iyi gidiyormus, tatlım hep olumlu düsünce göndermeye calis sen zaten biliyosun ama olsun bir kez daha duy, karninda ki yavruyu da endise ettirme annesi, sev minnosu ohhh missler gibi masallah
güzeel anne,güzel insan içinide sıkma eşininde hiçbişeyi yoktur insallah rutin kontrolunüz istediğiniz gibi cıkar.
maddi olarak kısıtlamak çok zor kendimizi helede zengin sınıfında değilsek Allah cümlemize yardım etsin ama şuda bir gerçek çok fazla abartmaya gerek yok zaten soğumdan sonra konu komşu akraba eş dost o kadar çok şey getiriyo ki aldıklarınızla beraber hepsini giydircek zamanınız olmadan küçülecek komşuma öyle oldu şahidim o yüzden çok abartmayı düşünmüyorum bende akraba çok birazda onlar alsın cnmzaruri ihtiyaçlarını alsak kafi babannesi erkek die hal oluyo alıyo bir sürü şey halaları yığınla şey almışlar anakucağı falanda filanda amcası desen tulumları dizmiş dayıları ayakkabı üst baş boş durmazlar öğrenci olsalarda anneannesi saten çocuk odası bana ait dedi bize bişi kalmadı doğum masrafları ıvırı zıvırı var onlarıda 150 tl ayırsam ayda 4,5 ayda hepsini tamamlarım bişicik kalmaz
Görmemiştim canım sağol.
Benim şimdi kalanlar;
biberon ısıtıcısı, ana kucağı, 2 tane zıbın, bebek bakım çantası, bana gecelik felan, bir tane hastane çıkışı,odaya halı ve cibinlik :), 10lu ağız bezi, banyo küveti ve filesi..Daha da başka birşey gelmedi aklıma :26: Kıyafet olarak zaten çok şükür pek eksiğimiz kalmadı.
Ayrıca sağol tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
saol canım hamd olsun fena degilim bende...
tatlım ikea da cok güzel cibinlikler var, hele birtanesine bayıldım ama ben alırken kalmamıstı simdi gelmis, gerci kızlara daha cok yakısır ama ..ben mavi bezli ve bulutlu modelden aldım fiyatta uygundu... bebek cantasi cihicco da icinde birsürü malzeme ile kampanyalı olarak satılıyor bir bak istersen...
saol canım hamd olsun fena degilim bende...
tatlım ikea da cok güzel cibinlikler var, hele birtanesine bayıldım ama ben alırken kalmamıstı simdi gelmis, gerci kızlara daha cok yakısır ama ..ben mavi bezli ve bulutlu modelden aldım fiyatta uygundu... bebek cantasi cihicco da icinde birsürü malzeme ile kampanyalı olarak satılıyor bir bak istersen...
maddi olarak kısıtlamak çok zor kendimizi helede zengin sınıfında değilsek Allah cümlemize yardım etsin ama şuda bir gerçek çok fazla abartmaya gerek yok zaten soğumdan sonra konu komşu akraba eş dost o kadar çok şey getiriyo ki aldıklarınızla beraber hepsini giydircek zamanınız olmadan küçülecek komşuma öyle oldu şahidim o yüzden çok abartmayı düşünmüyorum bende akraba çok birazda onlar alsın cnmzaruri ihtiyaçlarını alsak kafi babannesi erkek die hal oluyo alıyo bir sürü şey halaları yığınla şey almışlar anakucağı falanda filanda amcası desen tulumları dizmiş dayıları ayakkabı üst baş boş durmazlar öğrenci olsalarda anneannesi saten çocuk odası bana ait dedi bize bişi kalmadı doğum masrafları ıvırı zıvırı var onlarıda 150 tl ayırsam ayda 4,5 ayda hepsini tamamlarım bişicik kalmaz
Çok sağolun canlar, inanın çok iyi geldi sizinle paylaşmak.
Dost insanın içinin zehirini alıyor işte, hakkınızı helal edin .
Doğru diyorsunuz,Allahın izniyle rutin kontrol, evrene güzel mesajlar gönderelim ki her şey güzel olsun Rabbimin izniyle
Olumlu düşüneceğim
valla canım senin işin kolay benim eşimin ailesinden bişey geleceğini zannetmiyorum
değil bişey almak tenezzül edip gelecekleri bile şüpheli hiç sormadılar zaten ne lazım bizde
şunu alalım bunu alalım diye ya da bizde şunu aldık demediler zaten 20.haftaya giricem daha
2 kere görüştük kaynanamlarla hem paraları çok kıymetlidir ne bana ne torunlarına harcayacaklarını sanmam
benimde annem odasını alacak abimle ablamda bakalım ne yapacaklar görücez
bütün masrafı biz yapıcaz yani
Hayat gailesi bitmiyo ki be tatlım…Az önce kayınvalidem aradı.Eşimde bir karaciğer rahatsızlığı var da 3ayda bir kan tahlili veriyor.
Onu yazdırmaya gitmişti, doktor bir de ultrason yazmış 10 ekime, senede bir girmesi gerekiyor usg kontrolüne. Stres yaptım kendi kendime ben de…
Böyle kendim yada ailemden biri doktora gidecekken geriliyorum ben…Hele bi de eşimin hastalığı ilerlemiştir filan diye korkuyorum…
Aslında maşallah subhanallah çok da iyi gidiyor tedavisi-durumu, ama ben rahatsızım ya malum biraz kafadan bu sağlık konusunda….
Doktoruyla kendim de konuştum,bana endişeleneceğim bir şey olmadığını o da uzun uzun açıkladı ama işte içim durmuyor…
Zaten bu sağlık meselelerinde takıntılı hale gelmeme de sebep bu eşimin hastalığı oldu biraz…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?