- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.901
Geçmiş olsun canım.İnşallah tez zamanda atlatırsın.Benim de tansiyonum her kontrolde fırlıyor anlatmıştım hatırlarsın belki.
Hatta son kontrolümde 17-18lere fırlayınca doktorum kardiyologa acil bir mektupla sevketmek zorunda kalmıştı hemen aynı gün koluma holter cihazı taktılar.EKG,EKO çekildim.Hepsi temiz çıktı. Holter sonuçlarında ortalama tansiyonum 109/60 çıktı.
İdrar tahlilimde protein atılımı da yok.
Ama gel gör ki kontrolde tansiyon 170-180 çıkıyor...
Kiracıyken zor oluyor tatlım duvarlarda vs. değişiklik yapmak ama belki aksesuarlarla yapabilirsin istediğin fonları.
Benim evim kendi evim ve 2+1. Şu an için oturma odasını bebek Odasına hemen dönüştürmek niyetinde değilim. Zaten sadece bir köşe koltuğu ve tv vardı. oraya beşik koyucam. İkinci bebeği hemen düşünüyorum Allah nasip ederse. O bebekle birlikte de oda yaparım inşallah diyorum.
ayrıntılı ultrason yaptıran varmı? yaptıranlar bilgi verirse sevinirim. ücreti nekadr? sadece özel hastanelerde mi yapılıyor?
tşkr ederim hepimizin bebegine maşallahbenim ikinci bebegim ama ilk gibi heyecenlı oluyor insan.İlk gebeligim hastanelerde yatarak geçti o yüzden bilmiyorum ne zaman kıpırdadı ne canım ne çekti migdem bulandımı hiç ondan dolayı bu bebek benim ilk gebeligim gibi birşey:2:
harikaymış tam kız odasına göre çok sade ama çokta şık biraz pahalı sanki ama lake ise değer o fiyata
ayrıntılı ultrason yaptıran varmı? yaptıranlar bilgi verirse sevinirim. ücreti nekadr? sadece özel hastanelerde mi yapılıyor?
BBLAU..
canım tansiyonu yüksek çıkan sendin dimi,bende az önce düşünüyordumkimdi diye,,isim özürlü olunca insan.böyle oluyo işte..
ben bu geçtiğimiz kış,eşimle birlikte kardioloğa gidip,bi kontrolden geçmiştik..eşim için gitmiştik aslında ,bende öyle bi görüneyim dedim,ilerisi için,çocuk falan düşünüyoruzya bişey varmı yokmu diye..ilk ozaman ordaki doktor tansiyonumu ölçünce yüksek çıkmıştı,ve araştırdık bizde.eşim için gittik onunki normal,benimki yüksek!!!:))eşim zaten çok rahat biri olduğu için yüksek çıksa şaşardım:))
kalp usg si falan çekildi,1 gün boyunca tansiyonu ölçen cihazdan takıldı,ve kal grafiği çekildi,,çok şükür hiç bişey yok,eşimde bende maşallah turp gibiyiz ,ne ilaç ne bişey vermeden çıktık..
psikolojik olduğunu söyledi doktor.o günden beri tansiyon aletide bulunduruyoruz evde ölçerim diye,hep 10-11 den yukarı çıkmıyo.
yarın bakalım kaç çıkacak..sinir oluyorum yaa..
çok geçmiş olsun.allah bidaha yaşatmasın.inşallah bu bebeğinde çok güzel bı hamılelık dönemı geçirir sağlıklı bişekilde kucağına alırsın.yengemde bana ıkıncı hamılelıkler daha güzel geçiyor daha bılınçlı olduğun için hatta buyutmekte daha kolay ve zevklı oluyor demişti.benım ılk bebeğim ilk aylar düşük riskımden dolayı bende evde yatarak geçirdım 3 ayı.şimdi çok ıyıyım çok şukur hareketlerını hıssettıkçe o sıkıntıları unutuyorum hafıflıyo gözümde.oysa o dönemlerde ıkıncı bı bebek kesınlıkle yapmam dıyodum ama şimdi düşünüyorum :)
güzel görünüyor, tabii özelikle büyük seyleri yakından ggörmek lazım... bende senin gibi bayılıyorum internetten alışverise.. hatta önceden migros alısverisini bile yapardım netten o kadar yani...
çok haklısın bende aynı fikirdeyim çok istiyorum ama ev benım değil.söylediğin gibi tek renge boyayıp aksesuarlarla düzenlemek en ıyısı.oturduğum ev 3+1 ama çok eşya var bende şimdilik yatak odama bi beşik koymayı düşünüyorum.tayinciyiz uzun bi süre kendı evımız olmıycak malesef ama elimden gelenın en ıyısını yapmaya çalışıcam.inşallah ıkıncı bebeğinede istediğin zamanda hamile kalırsın aynı odada bırlıkte buyutursun gerçekten çok hoş bı fıkır.
harikaymış tam kız odasına göre çok sade ama çokta şık biraz pahalı sanki ama lake ise değer o fiyata
21 Ekim'e Prof atıl Yüksel den randevum var 500tl imiş
çok geçmiş olsun.allah bidaha yaşatmasın.inşallah bu bebeğinde çok güzel bı hamılelık dönemı geçirir sağlıklı bişekilde kucağına alırsın.yengemde bana ıkıncı hamılelıkler daha güzel geçiyor daha bılınçlı olduğun için hatta buyutmekte daha kolay ve zevklı oluyor demişti.benım ılk bebeğim ilk aylar düşük riskımden dolayı bende evde yatarak geçirdım 3 ayı.şimdi çok ıyıyım çok şukur hareketlerını hıssettıkçe o sıkıntıları unutuyorum hafıflıyo gözümde.oysa o dönemlerde ıkıncı bı bebek kesınlıkle yapmam dıyodum ama şimdi düşünüyorum :)
Niye 500 çıkışta 2 çeyrek mi takıyorlarmış
muhohoyyyt seni sevdim kız benim kafadansın valla o kadar parayıda saçamam bi beşik alınır o fiyata belki o ne yaaa adam soyuyolar akılları sıra kuş konturuyolarmış anacım ondan 500 doğuma kim bilir ne derler5000 filandır heralde
begendimmmmm ve çok güldümmmmm
Ben de ilk 3 ay bir bebek daha yapmam, Allah bu çocuğuma sağlık versin, hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almak nasip etsin diyodum ama şimdi kesinlikle isterim diyorum.
İnsan sıkıntıları çabuk unutuyor sonucu güzel olunca
Evet kesinlikle yakından görmek çok önemli mobilyada. Ben de ekmeği bile internetten alırım elimden gelsetembelim sanırım azcık
Biz de ev bakarken 3+1 istiyorduk ama şartları çok uygun olan bir ev denk geldi önümüze, tek kusuru 2+1 olması idi. Ama başka bir zamanda o fiyata, o daireyi almamıza imkan yoktu. Kaçırmak istemedik, 2+1 olsun dedik.
E tabi ayrı bir oturma odam olmayacak çocuk odası olduğunda ki, ben zaten misafir odası mevhumuna karşıyım. İnsan evinin en güzel yerinin sefasını kendi sürmeli.
Gerçi benim oturma odası salondan daha rahat o ayrı mesele
Lake gibi görünüyor ama tek beşik için pahalı bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?