2012 Şubat Anneleri


çok haklısın bende aynı fikirdeyim çok istiyorum ama ev benım değil.söylediğin gibi tek renge boyayıp aksesuarlarla düzenlemek en ıyısı.oturduğum ev 3+1 ama çok eşya var bende şimdilik yatak odama bi beşik koymayı düşünüyorum.tayinciyiz uzun bi süre kendı evımız olmıycak malesef ama elimden gelenın en ıyısını yapmaya çalışıcam.inşallah ıkıncı bebeğinede istediğin zamanda hamile kalırsın aynı odada bırlıkte buyutursun gerçekten çok hoş bı fıkır.
 

çok geçmiş olsun.allah bidaha yaşatmasın.inşallah bu bebeğinde çok güzel bı hamılelık dönemı geçirir sağlıklı bişekilde kucağına alırsın.yengemde bana ıkıncı hamılelıkler daha güzel geçiyor daha bılınçlı olduğun için hatta buyutmekte daha kolay ve zevklı oluyor demişti.benım ılk bebeğim ilk aylar düşük riskımden dolayı bende evde yatarak geçirdım 3 ayı.şimdi çok ıyıyım çok şukur hareketlerını hıssettıkçe o sıkıntıları unutuyorum hafıflıyo gözümde.oysa o dönemlerde ıkıncı bı bebek kesınlıkle yapmam dıyodum ama şimdi düşünüyorum :)
 
harikaymış tam kız odasına göre çok sade ama çokta şık biraz pahalı sanki ama lake ise değer o fiyata
ayrıntılı ultrason yaptıran varmı? yaptıranlar bilgi verirse sevinirim. ücreti nekadr? sadece özel hastanelerde mi yapılıyor?

yaptırmadım ama yaptırcam 5 hafta sonra özellerde 150-200 arası fiyatlar ama benim hastanem özel olmasına karşın beni devlete yönlendirdi ayrıntılı ultrason için haseki araştırma hastanesine gidicem ssk dan dolayı ücretsiz araştırma hastaneleri yapıyor bu işi ama gittiğin doktordan kağıt alıpta gitmen gerekiyor ve 2-3 hafta önceden randevu alabiliyosun ancak
 

Evet canım bendim.Aynı senin gibiyim işte ben de.Geçen sene ben de nörolog kontrolünden geçmiştim, hatta beyin MR'ı filan çekildi, bir sorun çıkmadı.
Babamı yeni kaybetmiştim, ona bağlı üzüntüden dediler.Ama ben 19-20 yaşlarından beri zaman zaman bu tansiyon ataklarını yaşıyorum. Acile canhıraş kaldırıldığım da olmuştur zamanında.
Tansiyonum yüksek olduğu için antidepresan bazlı bir tansiyon ilacı verdi o zaman. Dengelensin diye.Sonra kestik.
Ama sürekli bir ilaca başlatmadı.
Hamileliğimin başından beri de yüksek çıkıyor benim tansiyon her kontrolde.
140/90 la başladık, her kontrolde biraz daha arttı. 170/100,180/110lara dayandı.
Evde sürekli takip ediyorum düşük.Hatta hamileliğimle birlikte epey düştü.Ama kontrollerde fırlıyor gidiyor!
Doktoru ikna edemeyince heyecandan olduğuna kardiyologu boyladık :)
 
ayrıntılı ultrason yaptıran varmı? yaptıranlar bilgi verirse sevinirim. ücreti nekadr? sadece özel hastanelerde mi yapılıyor?

ayrıntılı ultrason derken 3 boyutludanmı bahsedıyosun.cahıllığımı mazur gör :)ben bu ayın sonunda 3 boyutluya gırıcem şifa hastanesınde 115 dediler.
 

Ben de ilk 3 ay bir bebek daha yapmam, Allah bu çocuğuma sağlık versin, hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almak nasip etsin diyodum ama şimdi kesinlikle isterim diyorum.
İnsan sıkıntıları çabuk unutuyor sonucu güzel olunca

güzel görünüyor, tabii özelikle büyük seyleri yakından ggörmek lazım... bende senin gibi bayılıyorum internetten alışverise.. hatta önceden migros alısverisini bile yapardım netten o kadar yani...

Evet kesinlikle yakından görmek çok önemli mobilyada. Ben de ekmeği bile internetten alırım elimden gelse tembelim sanırım azcık


Biz de ev bakarken 3+1 istiyorduk ama şartları çok uygun olan bir ev denk geldi önümüze, tek kusuru 2+1 olması idi. Ama başka bir zamanda o fiyata, o daireyi almamıza imkan yoktu. Kaçırmak istemedik, 2+1 olsun dedik.
E tabi ayrı bir oturma odam olmayacak çocuk odası olduğunda ki, ben zaten misafir odası mevhumuna karşıyım. İnsan evinin en güzel yerinin sefasını kendi sürmeli.
Gerçi benim oturma odası salondan daha rahat o ayrı mesele

harikaymış tam kız odasına göre çok sade ama çokta şık biraz pahalı sanki ama lake ise değer o fiyata

Lake gibi görünüyor ama tek beşik için pahalı bence de.
 

aynen dedigin gibi ilkinde deneyimsiz oldugun için kimden ne duysan onu yapıyorsun birde şimdiki gibi evlerde internette yokki açıp bakasın merak ettiklerine eşimin ailesi samsunda benimkiler istanbulda ben ankaradayım doguma geldiler 15 gün sonra herkez gitti kaldık başbaşa benim annem çalışıyo ancak senelik izininde gelebiliyor zor günlerdi biz yaşayarak ve pratik yaparak ögrendik bebek bakmayı bence ikinciyi düşünüyorsanız arayı açmayın benim gibi
 
Niye 500 çıkışta 2 çeyrek mi takıyorlarmış

muhohoyyyt seni sevdim kız benim kafadansın valla o kadar parayıda saçamam bi beşik alınır o fiyata belki o ne yaaa adam soyuyolar akılları sıra kuş konturuyolarmış anacım ondan 500 doğuma kim bilir ne derler5000 filandır heralde
 

begendimmmmm ve çok güldümmmmm

Bana da gereksiz geldi..Ben beşiği 239tlya aldım Odasının perdesini 20tl.ya mal ettim, hele 9. aya gireyim ne kadar karlı bi oda yaptım hepsini resimlerin altına fiyat yazarak anlatacam Bi de bana müsrif diyollaaa ya :86:
 

bblau ilk 3 ay mı 3 senemi çocuk yapmayacaksın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…