- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.921
Adam çapa tıp fakültesi kadın hastalıkları ve doğum anabilim dalı ve de perinatoloji bilim dalı başkanı.
Ondan olabilir
Ben de ilk 3 ay bir bebek daha yapmam, Allah bu çocuğuma sağlık versin, hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almak nasip etsin diyodum ama şimdi kesinlikle isterim diyorum.
İnsan sıkıntıları çabuk unutuyor sonucu güzel olunca
Evet kesinlikle yakından görmek çok önemli mobilyada. Ben de ekmeği bile internetten alırım elimden gelsetembelim sanırım azcık
Biz de ev bakarken 3+1 istiyorduk ama şartları çok uygun olan bir ev denk geldi önümüze, tek kusuru 2+1 olması idi. Ama başka bir zamanda o fiyata, o daireyi almamıza imkan yoktu. Kaçırmak istemedik, 2+1 olsun dedik.
E tabi ayrı bir oturma odam olmayacak çocuk odası olduğunda ki, ben zaten misafir odası mevhumuna karşıyım. İnsan evinin en güzel yerinin sefasını kendi sürmeli.
Gerçi benim oturma odası salondan daha rahat o ayrı mesele
Lake gibi görünüyor ama tek beşik için pahalı bence de.
bblau ilk 3 ay mı 3 senemi çocuk yapmayacaksın
Bana da gereksiz geldi..Ben beşiği 239tlya aldımOdasının perdesini 20tl.ya mal ettim, hele 9. aya gireyim ne kadar karlı bi oda yaptım hepsini resimlerin altına fiyat yazarak anlatacam Bi de bana müsrif diyollaaa ya :86:
Bana da gereksiz geldi..Ben beşiği 239tlya aldımOdasının perdesini 20tl.ya mal ettim, hele 9. aya gireyim ne kadar karlı bi oda yaptım hepsini resimlerin altına fiyat yazarak anlatacam Bi de bana müsrif diyollaaa ya :86:
aynen dedigin gibi ilkinde deneyimsiz oldugun için kimden ne duysan onu yapıyorsun birde şimdiki gibi evlerde internette yokki açıp bakasın merak ettiklerine eşimin ailesi samsunda benimkiler istanbulda ben ankaradayım doguma geldiler 15 gün sonra herkez gitti kaldık başbaşa benim annem çalışıyo ancak senelik izininde gelebiliyor zor günlerdi biz yaşayarak ve pratik yaparak ögrendik bebek bakmayı bence ikinciyi düşünüyorsanız arayı açmayın benim gibi
nasılsınızz kızlar???? gittimm netten bizim yenge yii seyrettim can sıkıntısından. iş yapcak mecalim yok hala bugün de yatayımm yarına baslarım artık ufak ufak:97: arada kocişede serzenişte bulundum.. :78::78: beşikk resimlerine bakınca eklediginizz içim dısıma tastı accık..bizim sirin kutu gibi bi evimizz var ama arkası fazla kutu. 10 m2 iki tane oda. birinde yatagımız ve 2 komidinimiz var. digerinde kocaman elbise dolabımız ve yatak olabilenn portatif bi koltugumuz. herkess zatn ilk zamanlar odada yatamayacakk desede sanırım annelik egosu içinn 1 yıl yatmasa da o oda orda durmalıymıs gibi geliyo:97: hep sessizdimm zaten evde yer yok diye ama gecen en kücük görümcem ortancanın aksine bence sen o koltugu birine ver yinede odanı süsle bebek için ilk cocugun deyince aklıma düstü tabi. işin komigi odaya besigi alıcaz diyoruzz ama yatak odasında beşik cocuk yatagı vs koycak yer de yok.koyunca kıpırdayamıcazz. esim yatagı dolabın yanına alalım diger taraf bebek odası olsun diyo. o zaman da orda hareket edemicez. bizde daire sattıkca para devir daim oldugundan satalım baska eve gecelimde diyemiyorum eskiden semt yüzünden tasınmak istiyodum simdi hem semt hem ebat.. ayy geliyolar bana soldan soldan
kim diyooo onu sen müsrif degilsin sadece almayı seviyosun tahminde bulunuyum şuana kadar aldıkların 1500 tl yi geçmemiştir
Yok canım benim hamileliğimin ilk 3 ayındaki hislerimde bir daha çocuk yapmam diyordum :)
3 yıla bırakmayı düşünmüyorum Rabbim verirse :)))
aferin kızz tebrik ederim senii kim olursa olsun ne kadar ünlü olursa olsun farkı ne alet aynı alet doktor aynı şeyi diycek en fazla yarım saat değilde 1 saat baksın iltifat etsin canım cicim desin ne yapabilirki daha yanii aman puffff yaniyanlız şunu merak ediyorum bunun için kesinlikle 4 boyutlu ultrasona girmek istiyorum bununla ilgili bilgisi olan ve istanbulda fiyat verebilcek bir yer var mı kaçıncı haftalarda gidiliyo bebeğimi doğmodan önce renkli renkli görmek istiyorum
Hoşgeldin canım, aman yeterki kendi evin olsun valla bak biz kiradayız ev geniş ama kiraBen de hep diyorum 2 oda olsun ama benim olsun.
Odayı duvar kağıdı,perde, mobilya, avizesi, abajuru, uyku seti toplam 1,800 civarında mal ettim canım.
Almayı sevdiğim çok doğru tahmin
aynen dedigin gibi ilkinde deneyimsiz oldugun için kimden ne duysan onu yapıyorsun birde şimdiki gibi evlerde internette yokki açıp bakasın merak ettiklerine eşimin ailesi samsunda benimkiler istanbulda ben ankaradayım doguma geldiler 15 gün sonra herkez gitti kaldık başbaşa benim annem çalışıyo ancak senelik izininde gelebiliyor zor günlerdi biz yaşayarak ve pratik yaparak ögrendik bebek bakmayı bence ikinciyi düşünüyorsanız arayı açmayın benim gibi
Diyosun Peki 100tl.ya bakan doktorlardan farklı birşey mi görüyor onu merak ettim para içinde yüzsem yine de gitmem.
aslında ben 1-2 yıl sonra falan düşünüyorum.hayırlısı ınşallah :)
İlla görüyodur Azelyacım be bence.Yani tıp ilminde tecrübe çok önemli, uzmanlaşmak çok önemli, ne kadar hasta gördüğün, ne kadar değişik vakayla uğraştığın çok önemli...
Hergün eglişen gündemi ve literatürü ne kadar takip ettiğin çok önemli.
Adam Perinatoloji gibi ekstrem sayılabilecek bir alanda uzmanlaşmış, prof olmuş, çapa gibi bir hastanede anabilim dalı başkanı olmuş.
Bir doktorun gözden kaçırdığından yada normal sayabileceği, gözardı edebileceği bir durumdan tecrübelerine dayanarak daha kolay şüphelenebilecektir diye düşünüyorum.
Heeee bu muaynenenin ederi 500 TL mi olmalı dersen, işte o tartışılır elbette.
Ama Allah düşürmesin, insan mecbur kaldı mı sağlığı için para pulu görmüyor....
4 boyutlu süper bir his canım ya, ben ağladım tutamadım kendimi renklide görüncecd de veriyorlar anı kalıyor..
İstanbulda olsaydım önerirdim bir yer.
bende ekımın ılk haftası gıdıcem çok heycanlıyım.sanırım bende dayanamaz ağlarım benı her tekmelediğinde bıle gözlerım doluyo :)şuan kıpır kıpır tekmeleyıp duruyo
Hoşgeldin canım, aman yeterki kendi evin olsun valla bak biz kiradayız ev geniş ama kiraBen de hep diyorum 2 oda olsun ama benim olsun.
Odayı duvar kağıdı,perde, mobilya, avizesi, abajuru, uyku seti toplam 1,800 civarında mal ettim canım.
Almayı sevdiğim çok doğru tahmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?