2012 Şubat Anneleri

Benım sat 18 Mayıs
7 Temmuz da gıdecegım doktora.
Acaba kalp atıslarını ben duyar mıyım kı?

Aslında duyayım da, ısterse bır hafta sonra olsun.
Ben hıc duyamamaktan korkuyorum.
Boyuna meyva yıyıp, su ıcıyorum.
Bana sımsıkı tutunsun dıye.

Canım 7 ile 10 haftaları arası duyuluyor kalp atışlarıııı...Bazı dr lar 10 hafta olmadan dinletmiyolar bilee:71:

Valla bunu burda bi kere daha söyledim, 3 kişi tasdikledi onu söyleyim benden uyarması gerisini siz bilirsiniz :23:

Ben inanmam ona bakarsan tüylü olan bi sürü yiyecek var farketmeden yediğimizzz bence inanma canım dr a söylesen güler valla istersen akşam sorayım ama arkadaş sordu derim rezil etmem kendimi:60::60::60:

Ben inanmam ona bakarsan tüylü olan bi sürü yiyecek var farketmeden yediğimizzz bence inanma canım dr a söylesen güler valla istersen akşam sorayım ama arkadaş sordu derim rezil etmem kendimi:60::60::60:

Yok canım sağol Allah razı olsun ama isterse doçent gelsin birşey olmaz desin, tedbir tedbirdir soyulup önüme gelmeden yemem:60:.Ne olur ne olmaz :21:

Gecmıs olsun canım.
Bekar mı gorumcen?
Bu hamılelıgınde aradı mı?
Bekar değil canım, 2 de çocuğu var, anneliği tatmış biri yani.
Ama kıskançlığı yüzünden çok sorunlar yaşadık...
Bunda aradı, ama yine duyduğu gibi değil birkaç gün sonra.
Sanırım önce sindirdi biraz.

Kaynanama sordum. O da yemis esime hamileyken ama esim oyle kıllı mıllı bi adam degil yani. Normal bir erkekde olması gerektigi kadar tuy var vucudunda :26:

Ellemiş mi tüylü şeftaliye? Ama eşin erkek, eşindeki kılın bir kadında olduğunu düşün :90:
Keşke sölemeseydim ya yalancı durumunda kalacam birşey değil, neyse doğunca öğreniriz artık.

Azelyam benim kuzucuğum buuu:60::60::60:

Eklentiler

• $images.webp
    $images.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 22
Back
X