2012 Şubat Anneleri

İffet de cumartesi günleri çıkıyor...
Desene izleme işim yaş::9:

Güzelmiş.. Dünyam izle yavrum sen bu diziyi..
Muhakkak seninde uygulayacağın bir metod çıkar karşına...

Canım bende nektarin yiyorum durmadan..
Ama aylardır bu böyle bende...

Canım ara ara dinletiyorum..
Tekrar kaldığım yerden başlıyoruz kuzumla..
Sende öyle yap canım:69:

tamam canım,bende parça parça dinletirim..

Eki Görüntüle 263319 Eki Görüntüle 263319

kızzzzzzzzlarrrrr bakın benim oğlusum ilk 6-9 ay bu beşikte yatıcak 50*90 ölçüleri
çok begeniyorum eklemeden edemedım
burası benım evım degıl su an arkadasım kullanıyor besıgı
bızede esımın patronunda nasıp oldu
kendısı ıkız kızları olunca ıkı tane almıstı bundan daha sonra sırkette kımın bebegı olduysa ona verdı
bızde sıramızı aldık kullanan 3. bebek olucaz ama cok seker degılmı ıstedıgın zaten sabıtlıyorsun ıstedıgın zaman sallıyor
ama arkadasım oglunda hıc sallamadı bıle o anakucagında yada memesınde uyutup yatardı ınsallah bızımkılerde emer ve memısde uyur:17:

güzelmiişşşşş.....
bu beşiklerin adı ne canım??

kızzzzzzzzlarrrrr bakın benim oğlusum ilk 6-9 ay bu beşikte yatıcak 50*90 ölçüleri
kendısı ıkız kızları olunca ıkı tane almıstı bundan daha sonra sırkette kımın bebegı olduysa ona verdı
bızde sıramızı aldık kullanan 3. bebek olucaz ama cok seker degılmı ıstedıgın zaten sabıtlıyorsun ıstedıgın zaman sallıyor
ama arkadasım oglunda hıc sallamadı bıle o anakucagında yada memesınde uyutup yatardı ınsallah bızımkılerde emer ve memısde uyur:17:

Süper bunlar canım..
bence çok şirinler..
ne şanslısın...
keşke bana da düşse kız böyle...

Kız senin oğlan çok ballı olacak!!!

güzelmiş ama yaşına geldiğinde ayağa falan kalkınca daha yatıramazsın haberin olsun durmaz..güzel ama rengi falan..memede uyutmaya alıştırmayın sakın :19:komşum öyle yaptı başka türlü uyumuyodu bebek hiç..işin olunca zor oluyor çok..

kızlar hazır kocalarımızın aileleri konuyken şimdide benim görümcem aramış demiş benim için kilo aldımı nasıl demiş :9: şaşırdım allah razı olsun görümcem 45 yaşlarında ama çok fazla haşır neşir olamıyoruz sık görüşemediğimiz için..büyükte olunca olmuyor zaten .. insan seviniyor..eşim yok fazla kilo almadı demiş :39: aslında son 3 gündür çok dikkat eder oldum zehirlenince bi kez aklım başıma geldi..:44: yağlı falan yemiyorum ağır yemeklerden kaçıyorum tam bir meyve canavarına döndüm..:39:

kaynanalarımızı fazla kınamayalım bizde kaynana olcaz ..yandı gelinler belkide bizden fazla...:60:

kızlar dünde benim doğum günümdü kayınvalidemler görümcelerim hepsi teker teker aradı doğum günüm için sağolsunlar eşimde pasta yaptırmış aman allahım oğlum almış partayı iyiki doğdun anne M.Eymen Yazdırmış eşim bi duygulandım ki sormayın.görümcemler soruyo tuğba kaç kg aldın utanıyorum demeye eşim haftasoınu tartı elinde gel bakıyım die beni kovalıyo yarım kg almıştım demiştim ya o bile değilmiş 200 grcık almışım uff eşim diyo yemiyosun yiyorum ama hazmedemiyorum diyorum sık sık yemen lasım diyo doktora gidince sorcam bende mi problem var yoksa yeme tarzımda mı bişey var anlayacağım artık.

ben nasıl bir kaynana olurum hiç bilemiyorum gelinime karışmam ama oğluma fena karışırım gibi geliyo yani baskı açısından değilde gelinimi üzmesin die

Ayrı eve cıkacagımızı zannetmiyorum.. Olsa olsa esimin annesi babası vefat ederse biz basbasa kalırız herhalde..

Zaten kayınpederim 70 kaynanam 55 yasındalar..

ee yani? ölsünler mi? :)) hayat bu bi gün bi bakmışsın ayrı evin ayrı mutfağın ayrı banyon var. valla bu topıkte kımseye bu kadar fazla dua etmedim. umarım bi gün rabbim istediğin hayatı sana verir.

bende öyle yapıyorum ama o zaman da bozuluyo hissediyorum yorum yapayım onaylayayım istiyo:97::97:

tatlım aslında bizdede sorun yok.. yani var da o sorun benimm:1::1: cok severdim aslında aslında ama simdi cok batıyorr nedenini bilmiyorum.. esim 15 ay emmiş meselaa bu konu bi yerde gecti. allah ımm hem ondan midem bulandı hem esimden ne alaka bilmiyorum.. heralde cok ögüt vermesinden de olabilirr.. köyde akrabalarının yanındaa esiminn göbeginden konusuyoruzz.. hemnn yorum aslında ecrin istesee onu zayıflatrr gel hayatım gell kocacımm birlikte yemekk yiyelimm gel bitanemm bilmem ne der dedi.. görümcem de bence gel beraberr yemek yemeyelim demesi lazım bence dedii.. güldük ettik benle yemekk yiyiyo zaten ama ben evlendigimde de esim kiloluyduu yerlesmişş yanii kolay gştmezz o dedimm.. sonra bişi konusuyoruzz aynı kalabalık kadın kadına.. ecrin sen kocanın sırtını keseliyo musun dedi:53::53: banane anne onun sırtından eli kolu yok mu dedimm.. ama onunn eli yetmezz kki bana elletmiyodu hadi sen karısısınn sen onu kesele o da seni keselesin dedi:53::53: öldüm sinirdenn benimm uzuunn bi lifimm varr iki elimle ceke ceke hallediyorum ben sorun degill deimm.. bide böle zamanlarda ahiret sorusuyla konu kapanırr en son ne zaman sırtını keseledin gibi (burda amacc kendini haklı cıkarmak):53: dünde esim işteydi kahvaltıya gittikk topluca görümcemlerle dönüşte esimin yanına ugradık.. eve gelirken yolda sabah kahvaltı etsin ecrincim dedi. anne etmiyor kahvaltı dedimm.. keske etse cok saglıklı belki sende oturursan eder bilmem ne anlatıyo.. anne adam alısmamıs dedim.. cay demlesen belki yanında eder diyo.. anne cay içiyo zaten sabahh ama kahvaltı etmiyo yani onun da huyu bu pazardan pazara dedim. kiii en cok kendisi bilmelii biz evlendigimizde esim 31 yasındaydı.. kayınvalidem 47 yıl her sabahh 8 de kahvaltı hazırlamıss rahmetli derdi cünküü. esimle 3 yıl beraberdimm her sabah uyanır uyanmaz da beni arardıı hepp gazete okurkenn cay içiyo olurduu.. laf olsun diye konusuyo işte:63::63::63: müzikk dinletiyorum cnm ama daha cokk benimle dinliyoo:27::27::27: ama sert müzikten rahatsız oldugu içinn yavass dinliyoruzz.. klasik müzikk sevmiyorum ben.. ama en favori sarkımızz: owl city_wanilia twilight:69::69::69: bebegin kayması da söyle oluyorr.. karnınınn sag tarafındann sol tarafına dogru kaydıgını düsün işte.. hemde 40 günlükkenn. buna seyirme deniyormuss

gıcıklar işte.. bende nerdeyse 20 ye kadar dogru düzgün hissetmedimm hepp cok tembelmişş sasırıyorum cok gec kaldı falan deyip durduu:53:

ahahahah sırtını keseliyor musun sorusuna yarıldım. kaynanana sevgiler ellerinden öperim. 40 günlük bebeği kaydırıyor, milletin yanında eşinin sırtını keselıyor musun dıye sorıuyor :))

işin zor bacı ne diyim.

yusuf suresine bende bakmıştım internetten çok uzun bi sure dimi canım??baştan sona ara vermeden mi dinletiyorsun?arada ara versek olurmu ki!bazen işim çıkıyo kesmek zorunda kalırım diye hiç dinletmedim ben!

yusuf suresi iyidir. okuyun, dinletin...

kızlar dünde benim doğum günümdü kayınvalidemler görümcelerim hepsi teker teker aradı doğum günüm için sağolsunlar eşimde pasta yaptırmış aman allahım oğlum almış partayı iyiki doğdun anne M.Eymen Yazdırmış eşim bi duygulandım ki sormayın.görümcemler soruyo tuğba kaç kg aldın utanıyorum demeye eşim haftasoınu tartı elinde gel bakıyım die beni kovalıyo yarım kg almıştım demiştim ya o bile değilmiş 200 grcık almışım uff eşim diyo yemiyosun yiyorum ama hazmedemiyorum diyorum sık sık yemen lasım diyo doktora gidince sorcam bende mi problem var yoksa yeme tarzımda mı bişey var anlayacağım artık.

ben nasıl bir kaynana olurum hiç bilemiyorum gelinime karışmam ama oğluma fena karışırım gibi geliyo yani baskı açısından değilde gelinimi üzmesin die

bende 1,5 kg almışım canım normal bence az kilo alman.. bazıları az kilo alır ama bebek iri olur..inş tombiş olurlar..:16:önümüzdeki aylarda bakalım böylemi olcaz..inş şişmeyiz..

ben nasıl kaynana olurum kıskanç olurum kesin ama belli etmem kendi kendimi yerim..bide gıcık bi gelinim olursa yandı o zaman hiç muhatap olmam..oğlum arasın sorsun yeter:19:..ama sevdiğim bi kızla evlenirse eğer oğlum yandı üzerse çekerim kulaklarını..:41:

güzelmiişşşşş.....
bu beşiklerin adı ne canım??

vallahi bilmiyorumki canım maskodan almış olabilirler ama ahşap mdf sepet tarzı bir beşik olarak biliyorum:34: çok küçük değil 90X50 cm

Süper bunlar canım..
bence çok şirinler..
ne şanslısın...
keşke bana da düşse kız böyle...

Kız senin oğlan çok ballı olacak!!!

sağol teyzesi inşallah ballı olur bende yerim ballarını :1:

güzelmiş ama yaşına geldiğinde ayağa falan kalkınca daha yatıramazsın haberin olsun durmaz..güzel ama rengi falan..memede uyutmaya alıştırmayın sakın :19:komşum öyle yaptı başka türlü uyumuyodu bebek hiç..işin olunca zor oluyor çok..

sağol canım evet ben buna 6 aylık bişey olarak bakıyorum ama arkadasım oğlu 5 oldu hala rahat kullanıyor sanırım 7 8 de de kullanır sonra alırım daha sonra ahşap karyola dusunuyorum ıkea tarzı eleferanın aldıgı gıbı bakalım daha arastrmadık su an yatagı var nede olsa

Kızlar tepikoğlandan bir tepik yemiş bulunmaktayım..
Hala ben size yazarken vuruyor..
Böyle ufaktan ufaktan dokunduruyor yamacıma...:9::9::9:

Dadlu tepikoğlan bu:69::8::8:

Bu an tarihe geçsin diye yazdım ve paylaştım kızlar sizinle:52::9::9::9:

$[img][3][1][234x321].webp

BUNU ALDIM beğendinşz mii 6 ay mışş.

Canım ya haklısın biliyor musun?
15 ay emmişse ne olmuş?
Sana bişey mi söylüyorlar bu konuda?
yemek yemesi kendi boğazıyla alakalı bişey
eğer herhangi birhastalığı falanda yoksa ecrinnim...

hele o sırt keseleme mevzuunda koptum burda resmen gülüm?
Çok istiyorsa eşinin banyo saatlerini ver...
Kaynananı çağır o saatlerde
Keseleme günleri pazartesi çarşamba cuma yaz ...
Kapıya as...
:62::62::62::9::9::9::9:

Bende dinletiyorum müzik kuzuma..
Bu aralar Yusuf suresini dinliyorum..
Szii de dinletin kızlar...:69:

hiç sure dinletmedim.. arada sami yusuf bide ney dinliyorum cok hosuma gidiyorr oda dinliyordurr benimle heralde..:1: önümüzdeki haftada kuran kursuna baslamayı düsünüyorum hızlandırılmısmıs makul geldii.. o zaman yakından yakından dinler anneciginin agzından:69::69:

aslında bana bişi demiyor öyle gecti o emzirme konusu işte ama ben nefret ederim hiçç konusmam bende büyüklerle.. yani onlara kadın kimligi kazandırmaktan hoslanmıyorum heralde. ama kayınvalidem bayılır.. kayınpederim vefat etti.. nur içinde yatsın 3 ay oldu nerdeyse.. ilk kez konustuguna hep aynı seyi anlatıyor.. ölmeden 1 hafta önce falan hastalıgnı ögrendiginde işte gece otururrken demiş ki ben herseyi doyasıya yasadım gördüm gecirdim hanım. sevdigim kızı da aldım.. ben seni cokk sevdim gel accık yanıma seveyim seni demiş.. ben bunu sahsımla 10 defa dinledim bide anlattıklarıyla beraberr düsünün artık kac kere dinledim. beni cokk sevdigini biliyorumm canını verirrdi benim içinn hiç düsünmedenn diye bi baslıyo allah allahh yanii.. sevmese 6 cocuk yapmazdı heralde anladık sevmişş cok sevmiişş ama durupp durupp aynı sey anlatılmaz kii. bide durupp dururkenn kayınpederimle ilgilii bişi söyleyip baslıyoo aglamayaa amaa nasıl aglamakk.. böylee durupp dururrkenn agzını acıpp dudaklarını öne cıkarta cıkarta aglıyo:53::53: ortamı birden bi kasvet alıyoo.. ben zaten sıkıntılıyımm sagdan sagdann geliyolarr sonra:60::60::60::60: amaa köyde de benn güldümm.. kalabalık halde oturuyordukk aynn.. kayınvalidem kayınpederimi ve kendisini övüyo her zamanki gibi bana gagg gelmişş. (gerci kayınpederim anlatılmıcak adam degil o ayrı ama yinede mütevazı olmalı accık insan) kızkardesi dedi ki bana dönüpp. seninn bu kayınnan va yaa alla bununn gönlüne göre verdi.. yoksa iş tutcag yoktu bununn yasayamazdı köyde..:60::60: aralarında 2 yas varmıs. ben 17 yim bu 15 elimde fırca duvarı kirecliyomm bu oturmuss sandalyeye öle bana bakıyo.. pecka yakmayı bilmez, ekmek yogurmayı bilmez, onu bilmez bunu bilmezz.. abla hiççç yapasımm yok der dururmuss.. ayyy benn bi koptummmm... kayınvalidem cokk bozulduu. ama ben köyden 16 yasında cıktım kücücüktüm diyo.. hıııı öle ölee deyipp elini sallıyoo kardesi de.. kayınvalidemimm karizma yerle birr:60::60::60::60::60::60::60:

anlasamıcagmızı ne zaman anlamıstım biliyo musun?bigün bana öglen oturmaya cagrdım ikram hazırlayıpp, yada kahvaltıya geldi hatırlamıyorumm.. evleneli 4_5 ay olmustu sanırım. esim kesinlikle cocuk istemiyodu. 2 yıl gcsin diyoduu. ama ben yegenlerine cok düşkünn bizim cocugumuzu istemiyo diye tav oluyodum.. basbasa kalınca cocuk konusu acıldı.. korkuyodur morkuyodur derken konu uzadı.. bence maddiyattan korkuyo ama ben söyledim benim cocugumm koleje gitmek zorunda degill. yoksa gitmezz üstüne düser fazla ilgilenirizz dedim.. grekirse kücüklükten dil kursuna baslarr özel okul parasınınn 4 te 1 iyle bişiler yapılabilir falan dedim.. demez olaydımm.. cok sakinn dedi ki bana ama x öyle görmedigi için istemez simdi o anaokulundan beri kolejde okudu öyle görd öyle yasadı oda yapmak ister dedi. iyi de suan öyle bi durum söz konusu degil sıkıpp göndermektense rahatca devlet okuluna giderr dedim.. gönderemeyiz suan dedim.. tabi gönderemezsinizz cok pahalı byük paralarr hersey masraff x tonla para yedi yani dedi. mümkünn degil gönderemezsinizz dedi.. gitmesin benim için önemli degil o okullardan da cok basarılı cocuklar cıkıyo dedim.. yanlıs anlama yavrum sen benim kızımsınn sen simdi öyle görmediginn kolejde okumadıgın içinn istemezsinn ama o öyle görmedi dedi.. ayyy anne illa gitcekse bende işe giricem benim maasımlaa gönderirizz cocugu dedim. oda yine gönderemezsinizz cok pahalı dedi. :53::53::53: bende cocuk yapmayalım o zaman özel okula gidemicek diye, cünkü 10 sene sonra bi anda zengin olmucz dedim. o sırada kapı caldı konu kapandı.. ilk o gün sinir olmustum o gün bugn gidiyorum böyleee cnmm.. esim babasıyla calıstıgı için ne kadar eve girdigini biliyo tabi ondan rahat konustu ama sonucta bizim durumumuzz cocugu koleje giden görümcemin birinin durumundan cok cok iyi.. ama bu tercih meselesi.. amerikan kolejinde okumazdaa yamanlarda falan okurr illa olcaksa ama neden olsun mesela.. varsa gider zaten yok diye mutsuz mu olcaz? ayy cok konustumm sisti mi kafann:26::26::26::26::26::26:

ayşebahar tecrübeli anne,özellikle bu soru sana canım?
isteyen arkadaşlarda cevap verebilir tabi!!!!:))ben şöyle düşüünüyorum:önce ilk aylar için sepet beşik alsam ,sepette yatamayacak kadar büyüdüğünde ahşap yatak(karyola)alsam???
yada sepet almasam direk park yatakmı alsam???

yada sepet almasam sadece karyola mı alsam????

ayşebahar tecrübeli anne,özellikle bu soru sana canım?
isteyen arkadaşlarda cevap verebilir tabi!!!!:))ben şöyle düşüünüyorum:önce ilk aylar için sepet beşik alsam ,sepette yatamayacak kadar büyüdüğünde ahşap yatak(karyola)alsam???
yada sepet almasam direk park yatakmı alsam???

yada sepet almasam sadece karyola mı alsam????

tekerleme gibi olmuş:1:

:emir_bebek:cnm
bende 1,5 kg almışım canım normal bence az kilo alman.. bazıları az kilo alır ama bebek iri olur..inş tombiş olurlar..:16:önümüzdeki aylarda bakalım böylemi olcaz..inş şişmeyiz..

ben nasıl kaynana olurum kıskanç olurum kesin ama belli etmem kendi kendimi yerim..bide gıcık bi gelinim olursa yandı o zaman hiç muhatap olmam..oğlum arasın sorsun yeter:19:..ama sevdiğim bi kızla evlenirse eğer oğlum yandı üzerse çekerim kulaklarını..:41:

çok güzel ama ben bulamadım onları :) ne kdarmıs bu cnm?

cnm e-bebekte var internet üzerindenda alabılırsın başka tüm mobilya bebek beşikleri satan yerlerde var doğal ağaçtan yapıyolarmış 500tl civarı fiyatları

hiç sure dinletmedim.. Arada sami yusuf bide ney dinliyorum cok hosuma gidiyorr oda dinliyordurr benimle heralde..:1: önümüzdeki haftada kuran kursuna baslamayı düsünüyorum hızlandırılmısmıs makul geldii.. O zaman yakından yakından dinler anneciginin agzından:69::69:

Aslında bana bişi demiyor öyle gecti o emzirme konusu işte ama ben nefret ederim hiçç konusmam bende büyüklerle.. Yani onlara kadın kimligi kazandırmaktan hoslanmıyorum heralde. Ama kayınvalidem bayılır.. Kayınpederim vefat etti.. Nur içinde yatsın 3 ay oldu nerdeyse.. Ilk kez konustuguna hep aynı seyi anlatıyor.. ölmeden 1 hafta önce falan hastalıgnı ögrendiginde işte gece otururrken demiş ki ben herseyi doyasıya yasadım gördüm gecirdim hanım. Sevdigim kızı da aldım.. Ben seni cokk sevdim gel accık yanıma seveyim seni demiş.. Ben bunu sahsımla 10 defa dinledim bide anlattıklarıyla beraberr düsünün artık kac kere dinledim. Beni cokk sevdigini biliyorumm canını verirrdi benim içinn hiç düsünmedenn diye bi baslıyo allah allahh yanii.. Sevmese 6 cocuk yapmazdı heralde anladık sevmişş cok sevmiişş ama durupp durupp aynı sey anlatılmaz kii. Bide durupp dururkenn kayınpederimle ilgilii bişi söyleyip baslıyoo aglamayaa amaa nasıl aglamakk.. Böylee durupp dururrkenn agzını acıpp dudaklarını öne cıkarta cıkarta aglıyo:53::53: Ortamı birden bi kasvet alıyoo.. Ben zaten sıkıntılıyımm sagdan sagdann geliyolarr sonra:60::60::60::60: Amaa köyde de benn güldümm.. Kalabalık halde oturuyordukk aynn.. Kayınvalidem kayınpederimi ve kendisini övüyo her zamanki gibi bana gagg gelmişş. (gerci kayınpederim anlatılmıcak adam degil o ayrı ama yinede mütevazı olmalı accık insan) kızkardesi dedi ki bana dönüpp. Seninn bu kayınnan va yaa alla bununn gönlüne göre verdi.. Yoksa iş tutcag yoktu bununn yasayamazdı köyde..:60::60: Aralarında 2 yas varmıs. Ben 17 yim bu 15 elimde fırca duvarı kirecliyomm bu oturmuss sandalyeye öle bana bakıyo.. Pecka yakmayı bilmez, ekmek yogurmayı bilmez, onu bilmez bunu bilmezz.. Abla hiççç yapasımm yok der dururmuss.. Ayyy benn bi koptummmm... Kayınvalidem cokk bozulduu. Ama ben köyden 16 yasında cıktım kücücüktüm diyo.. Hıııı öle ölee deyipp elini sallıyoo kardesi de.. Kayınvalidemimm karizma yerle birr:60::60::60::60::60::60::60:

Anlasamıcagmızı ne zaman anlamıstım biliyo musun?bigün bana öglen oturmaya cagrdım ikram hazırlayıpp, yada kahvaltıya geldi hatırlamıyorumm.. Evleneli 4_5 ay olmustu sanırım. Esim kesinlikle cocuk istemiyodu. 2 yıl gcsin diyoduu. Ama ben yegenlerine cok düşkünn bizim cocugumuzu istemiyo diye tav oluyodum.. Basbasa kalınca cocuk konusu acıldı.. Korkuyodur morkuyodur derken konu uzadı.. Bence maddiyattan korkuyo ama ben söyledim benim cocugumm koleje gitmek zorunda degill. Yoksa gitmezz üstüne düser fazla ilgilenirizz dedim.. Grekirse kücüklükten dil kursuna baslarr özel okul parasınınn 4 te 1 iyle bişiler yapılabilir falan dedim.. Demez olaydımm.. Cok sakinn dedi ki bana ama x öyle görmedigi için istemez simdi o anaokulundan beri kolejde okudu öyle görd öyle yasadı oda yapmak ister dedi. Iyi de suan öyle bi durum söz konusu degil sıkıpp göndermektense rahatca devlet okuluna giderr dedim.. Gönderemeyiz suan dedim.. Tabi gönderemezsinizz cok pahalı byük paralarr hersey masraff x tonla para yedi yani dedi. Mümkünn degil gönderemezsinizz dedi.. Gitmesin benim için önemli degil o okullardan da cok basarılı cocuklar cıkıyo dedim.. Yanlıs anlama yavrum sen benim kızımsınn sen simdi öyle görmediginn kolejde okumadıgın içinn istemezsinn ama o öyle görmedi dedi.. Ayyy anne illa gitcekse bende işe giricem benim maasımlaa gönderirizz cocugu dedim. Oda yine gönderemezsinizz cok pahalı dedi. :53::53::53: Bende cocuk yapmayalım o zaman özel okula gidemicek diye, cünkü 10 sene sonra bi anda zengin olmucz dedim. O sırada kapı caldı konu kapandı.. Ilk o gün sinir olmustum o gün bugn gidiyorum böyleee cnmm.. Esim babasıyla calıstıgı için ne kadar eve girdigini biliyo tabi ondan rahat konustu ama sonucta bizim durumumuzz cocugu koleje giden görümcemin birinin durumundan cok cok iyi.. Ama bu tercih meselesi.. Amerikan kolejinde okumazdaa yamanlarda falan okurr illa olcaksa ama neden olsun mesela.. Varsa gider zaten yok diye mutsuz mu olcaz? Ayy cok konustumm sisti mi kafann:26::26::26::26::26::26:

:60::60::60: ay alemsiniz yaa çok güldüm demek rahmetli gel azcık seveyim demiş hee:9: Illa her çocuk kolejdemi okumalı bi alem valla .. Ordakide türkçe devlettekide türkçe

Back
X