- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #41.521
bebek büyüdükçe boy ölçümü zorlaşıyomuş heralde
anlamadım bende bende bi araştırayım netten bakıyım
dr banada aynısını dedi bacagını olcuyor,kolunu olcuyor oradan ortalama cıkartıyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebek büyüdükçe boy ölçümü zorlaşıyomuş heralde
anlamadım bende bende bi araştırayım netten bakıyım
dr banada aynısını dedi bacagını olcuyor,kolunu olcuyor oradan ortalama cıkartıyor..
günaydın kızlarrrr..maşallah bebeklerinize bayağı tombullar..benim oğlumda bu kadar olur haftaya inş..bukleee kalkamadınmı daha......nerdesinnnnnnnnnnnnn?![]()
hanımlar selam benide bugun kontrolum vardır 29+1 olduk bebişim 1600 kg olmuş boyuda 42 biraz ileride dedi kilosu bir ayda 620 gr almış sizce çokmu sevgiler...
mrb ben de ultrsasondaydım bugun. bebek 29+5 haftalık. 1620 gr. 1 ay önce 950 gr dı. seninki de normal yani
kalktım canım burdayım günaydın
bende merak ettim bebişimin kilosu ne durumda eşimi sıkıştırıyorum dr gidelim diye![]()
26 da 950 falan olmuştur sanırım...insan merak ediyo gerçekten..benim oğlum artık vurunca beni sallıyo valla...![]()
benide sallıyo o yüzden merak ettim bide dr iri demişti o irilikte 1000gr olmuş mudur diye merak ediyorum ama kocişin götüresi yok
26 da 950 falan olmuştur sanırım...insan merak ediyo gerçekten..benim oğlum artık vurunca beni sallıyo valla...![]()
benim ki sadece beni değil yatağı da sallıyor...her defasında deprem mi oluyor diye sirkiliyorum![]()
alla alla haftasında doğmamalrı olası bi durum ama inş bizlerde ocakta doğurmayız..inş zamnında gelirler...senin bebişim kilo durumu nasıl?
bu arada aralık anneleri erkekn erken doğurmaya başlamışlar ..
benim ki sadece beni değil yatağı da sallıyor...her defasında deprem mi oluyor diye sirkiliyorum![]()
slm arkadaslar suan 28+2haftalık hamıleyım.26.haftada kontrole gttım doktorum bebegın 10gun gerıden geldgnı soyledı.kılosu 1000gr kadardı sızce normalmı.dr gelsımı yavas demıstı.bebegımde masallah bı o kadar hareketlı.doktor gelısımının yavas olmasını hareketlı olmasına da baglıyo ama bılemıyorum...
ayy buklee şimdide aklım aşure yapmaya gitti yaa....haftaya pazartesi aşure zamanı başlıyo..inş yapıcam bende ilkkez...çok severim..her sene başkalarının yaptığını yerdim..azmettim araştırdım bu sene kendim yapıcam inş..malzemeleri alıcam yarın marketten inş.....bugün ne kadar durgundu burası..yarın çoğar.....sağol arkadaşım....
![]()