2012 Şubat Anneleri

bende çok korkuyorum hamilelikten önce kan bile aldıramazdım ona öyle böyle bi ton testten sonra falan alıştım mecbur :) şimdide bu doğum işine geldik bende genel anestezi düşünüyodum başta ama herkes en güzeli epidural hem doğum anını görüyorsun hemde o gün boyu süren sersemlik olmuyor daha çabuk toparlıyorsun diyorlar bende bebeğimi hemen görmek istiyorum ah ah ne olcak böyle bilmiyom hem acı çekmeyeyim hem çabuk toparlayayım yok öyle yok böyle allah hepimize hayırlısını versin

ama onda da canım bacaklarının uyuşukluğu çok uzun sürebiliyormuş bide iğneyi yapan kişinin çok iyi bir dr olması gerekiyor çok tehlikeli omurilik bu sonuçta

Oyelken playdoh
sakın korkmayın
ben ayıkken sezeryan olamam bakamam diyodum,
heyecandan ölürüm diyodum
inanın hiçbişey olmadı

ne iğne acısı ne bişey

haberiniz olsun
spinal veya epidural tavsiye ederim

ama onda da canım bacaklarının uyuşukluğu çok uzun sürebiliyormuş bide iğneyi yapan kişinin çok iyi bir dr olması gerekiyor çok tehlikeli omurilik bu sonuçta

Benim arkadaşım geçen hafta spinal sezeryanla doğum yaptı sabah 10 da girdi sezeryana ben 14: te ziyarete gittiğimde bacaklarındaki uyuşukluk geçmişti toplamaya kıvırmaya başlamıştı bile bacaklarını çok iyi gördüm onu:) inşallah bizde kolaycacık doğurup toparlanırız.

Benim arkadaşım geçen hafta spinal sezeryanla doğum yaptı sabah 10 da girdi sezeryana ben 14: te ziyarete gittiğimde bacaklarındaki uyuşukluk geçmişti toplamaya kıvırmaya başlamıştı bile bacaklarını çok iyi gördüm onu:) inşallah bizde kolaycacık doğurup toparlanırız.

ay ne bilim ben duymak istemezdim orda konuşulanları

Oyelken playdoh
sakın korkmayın
ben ayıkken sezeryan olamam bakamam diyodum,
heyecandan ölürüm diyodum
inanın hiçbişey olmadı

ne iğne acısı ne bişey

haberiniz olsun
spinal veya epidural tavsiye ederim

vivacım hoşgeldin nerelerdesin bebişimiz ve sen nasılsın?özlettin kendini

selam kızlar nasılsınız bugün biraz geç geldim sizi merak ettim napıyosunuz diye,akşam hastaneye gittik nstde sancı çıktı biraz ama yorgunluktan yatıp dinlenmem gerekirmiş doğum şeklimizde sezeryan olcak galiba,allahtan akşam misafir yoktuda biraz dinlendim.

MATNESCİM hiç takma kafana bunların hepsi inan aynı benimkide öle gelmeseler bundan iyi eşlerimizle oturup inan daha iyi anlaşıyoruz.

canım geçmiş olsun.yorma kendini,dinlen.Hayırlısı neyse o olsun.
benimde perşembe günü spinal sezeryan olacak.garip duygular içindeyim.stres,heyecan,merak.sizdede varmı bilmiyom oğlum sağlıklımı değilmi diye çok merak ediyorum.onu sağlıklı bi şekilde alayımda kucağıma gerisi inşallah hallolur.eşime diyorum ki bu bambaşka bişey.evlilikten vazgeçebilirsin ama bu evlat diyorum.istemiyom vazgeçtim diyemezsin.çok büyük sorumluluk.bide iyi bi anne olabilecekmiyim.onu herşeyden koruyabilecekmiyim.çok korkuyorum.30 dan sonra anne olunca böyle oluyo sanırım.

size komik bişey söyleyim de gülün......
bugün kızımı sağlık ocağına götürdük.muayenesini yaptırdık sardık sarmaladık pusetine koyduk.puset de masanın üstünde.duruyor.döndük dr biraz muhabbet ettik sonra eşimle arkamızı döndük ve çıktık.arkamızdan dr sesi ile kendimize geldik.nehiri bana mı veriyosunuz???????
güler misin ağlar mısın.......kızı orada unuttuk........ bazen 2-3 saat uyuyunca yatak odasına bişey almak için girip de beşiği görünce anaaaaa bu benim mi diye de kısa süreli bi şok yaşıyorum...bu erken doğum beni biraz sarstı sanırsam:)

bugün kızımı sağlık ocağına götürdük.muayenesini yaptırdık sardık sarmaladık pusetine koyduk.puset de masanın üstünde.duruyor.döndük dr biraz muhabbet ettik sonra eşimle arkamızı döndük ve çıktık.arkamızdan dr sesi ile kendimize geldik.nehiri bana mı veriyosunuz???????
güler misin ağlar mısın.......kızı orada unuttuk........ bazen 2-3 saat uyuyunca yatak odasına bişey almak için girip de beşiği görünce anaaaaa bu benim mi diye de kısa süreli bi şok yaşıyorum...bu erken doğum beni biraz sarstı sanırsam:)

:)))))))))))))))))))

selam guzel anneler
23 ocak pazartesı sabahı ela mı dunyaya getırdım gece suyum geldım sancım geldı ama acılma olmadıgı ıcı sezeryan oldum
sımdı kızımla evdeyız uykusuz geceler basladı Allah hepınıze kolay dogumlar nasıp etsın

hayırlı olsun cnm aynı gun dogum yapmısız:)

mrb cnm sen sezeryan olmuştun korseyi niye bağlıyorsun anlamadım:44::44::44::44:
gobek kalmasın dıye bırde amelıyat sancısını azaltıyor.
kesınlıkle ıgneyı vurulurken sakın kasmayın kendınızı sakınn..
benım uyusukluk 4 saate gectı.

ınsallah hayırlısı ıle kurtulursunuz.. rabbım yardımcınız olsun

neeeeeeeeeeeeeeeeeeee. manyak hatun oyle bı fıstık unutulurmu..:))

Son düzenleme:

o kuzucuk unutulur mu kız
acemilik dicem ama senin ilk degildi demi yanlış hatırlamıyorsam

hayırlı olsun cnm aynı gun dogum yapmısız:)

gobek kalmasın dıye bırde amelıyat sancısını azaltıyor.

kesınlıkle ıgneyı vurulurken sakın kasmayın kendınızı sakınn..
benım uyusukluk 4 saate gectı.

ınsallah hayırlısı ıle kurtulursunuz.. rabbım yardımcınız olsun

peki korsenin zararı yokmu sonuçta amelyat oldun ilk günden taktınmı yokssa bi kaç gün bekledinmi

peki korsenin zararı yokmu sonuçta amelyat oldun ilk günden taktınmı yokssa bi kaç gün bekledinmi

ben de doğum yapıp ertsesi gün eve gelince bi arkadımın çok ısrarı sonucu karnımı sardık.evde eşimin daha önce beli ağrıyınca sardığımız bi kuşak vardı onunla sardık.benim göbek önceden de ardı zaten.ben göbeğimi yukarı doğru kaldırdım 2 kişide sıkıca sardı.3-4 gün sarılı kaldım ve çok rahat ettim.daha sonra kızım sarılık olup da hastaneye yatınca çıkardım oralarda rahat edemem diye.inanın baya bi canım yandı demekki dedim korse baya işe yarıyormuş....

Back
X