- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #60.221
canım gözünaydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
allah analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah uzun sağlıklı ömürler versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gözünaydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
bende çok korkuyorum hamilelikten önce kan bile aldıramazdım ona öyle böyle bi ton testten sonra falan alıştım mecbur :) şimdide bu doğum işine geldik bende genel anestezi düşünüyodum başta ama herkes en güzeli epidural hem doğum anını görüyorsun hemde o gün boyu süren sersemlik olmuyor daha çabuk toparlıyorsun diyorlar bende bebeğimi hemen görmek istiyorum ah ah ne olcak böyle bilmiyom hem acı çekmeyeyim hem çabuk toparlayayım yok öyle yok böyle allah hepimize hayırlısını versin
ama onda da canım bacaklarının uyuşukluğu çok uzun sürebiliyormuş bide iğneyi yapan kişinin çok iyi bir dr olması gerekiyor çok tehlikeli omurilik bu sonuçta
Oyelken playdoh
sakın korkmayın
ben ayıkken sezeryan olamam bakamam diyodum,
heyecandan ölürüm diyodum
inanın hiçbişey olmadı
ne iğne acısı ne bişey
haberiniz olsun
spinal veya epidural tavsiye ederim
Benim arkadaşım geçen hafta spinal sezeryanla doğum yaptı sabah 10 da girdi sezeryana ben 14: te ziyarete gittiğimde bacaklarındaki uyuşukluk geçmişti toplamaya kıvırmaya başlamıştı bile bacaklarını çok iyi gördüm onu:) inşallah bizde kolaycacık doğurup toparlanırız.
Oyelken playdoh
sakın korkmayın
ben ayıkken sezeryan olamam bakamam diyodum,
heyecandan ölürüm diyodum
inanın hiçbişey olmadı
ne iğne acısı ne bişey
haberiniz olsun
spinal veya epidural tavsiye ederim
ya sizle oturup çok sohbet edesim var ama içerde misafir,fırında tavuk :)) kalkmam lazım ya
selam kızlar nasılsınız bugün biraz geç geldim sizi merak ettim napıyosunuz diye,akşam hastaneye gittik nstde sancı çıktı biraz ama yorgunluktan yatıp dinlenmem gerekirmiş doğum şeklimizde sezeryan olcak galiba,allahtan akşam misafir yoktuda biraz dinlendim.
MATNESCİM hiç takma kafana bunların hepsi inan aynı benimkide öle gelmeseler bundan iyi eşlerimizle oturup inan daha iyi anlaşıyoruz.
size komik bişey söyleyim de gülün......
bugün kızımı sağlık ocağına götürdük.muayenesini yaptırdık sardık sarmaladık pusetine koyduk.puset de masanın üstünde.duruyor.döndük dr biraz muhabbet ettik sonra eşimle arkamızı döndük ve çıktık.arkamızdan dr sesi ile kendimize geldik.nehiri bana mı veriyosunuz???????
güler misin ağlar mısın.......kızı orada unuttuk........ bazen 2-3 saat uyuyunca yatak odasına bişey almak için girip de beşiği görünce anaaaaa bu benim mi diye de kısa süreli bi şok yaşıyorum...bu erken doğum beni biraz sarstı sanırsam:)
selam guzel anneler
23 ocak pazartesı sabahı ela mı dunyaya getırdım gece suyum geldım sancım geldı ama acılma olmadıgı ıcı sezeryan oldum
sımdı kızımla evdeyız uykusuz geceler basladı Allah hepınıze kolay dogumlar nasıp etsın
gobek kalmasın dıye bırde amelıyat sancısını azaltıyor.mrb cnm sen sezeryan olmuştun korseyi niye bağlıyorsun anlamadım:44::44::44::44:
kesınlıkle ıgneyı vurulurken sakın kasmayın kendınızı sakınn..ama onda da canım bacaklarının uyuşukluğu çok uzun sürebiliyormuş bide iğneyi yapan kişinin çok iyi bir dr olması gerekiyor çok tehlikeli omurilik bu sonuçta
Benim arkadaşım geçen hafta spinal sezeryanla doğum yaptı sabah 10 da girdi sezeryana ben 14: te ziyarete gittiğimde bacaklarındaki uyuşukluk geçmişti toplamaya kıvırmaya başlamıştı bile bacaklarını çok iyi gördüm onu:) inşallah bizde kolaycacık doğurup toparlanırız.
bugün kızımı sağlık ocağına götürdük.muayenesini yaptırdık sardık sarmaladık pusetine koyduk.puset de masanın üstünde.duruyor.döndük dr biraz muhabbet ettik sonra eşimle arkamızı döndük ve çıktık.arkamızdan dr sesi ile kendimize geldik.nehiri bana mı veriyosunuz???????
güler misin ağlar mısın.......kızı orada unuttuk........ bazen 2-3 saat uyuyunca yatak odasına bişey almak için girip de beşiği görünce anaaaaa bu benim mi diye de kısa süreli bi şok yaşıyorum...bu erken doğum beni biraz sarstı sanırsam:)
hayırlı olsun cnm aynı gun dogum yapmısız:)
gobek kalmasın dıye bırde amelıyat sancısını azaltıyor.
kesınlıkle ıgneyı vurulurken sakın kasmayın kendınızı sakınn..
benım uyusukluk 4 saate gectı.
ınsallah hayırlısı ıle kurtulursunuz.. rabbım yardımcınız olsun
peki korsenin zararı yokmu sonuçta amelyat oldun ilk günden taktınmı yokssa bi kaç gün bekledinmi
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee. manyak hatun oyle bı fıstık unutulurmu..:))
o kuzucuk unutulur mu kız
acemilik dicem ama senin ilk degildi demi yanlış hatırlamıyorsam
bende alayım bari hemen takmasamda dururamelıyatı sabah oldıum 4 5 gıbı korse tktım dusn cnm
zarar deıl aksıne bnce yararı var.
yaptım valla nihleecim......
normalde unutulmaz ama ........yok kız 3. belki bundan evde çok var nasılsa demişimdir:)
peki korsenin zararı yokmu sonuçta amelyat oldun ilk günden taktınmı yokssa bi kaç gün bekledinmi