2012 Şubat Anneleri

slm kızlar...

öncelikle iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkürler..allah razı olsun hepinizden..
doktora gittik..
hamileymişim..kesinleşti!!!!!

ne ara hamile kaldım inanın anlamadım!kısmet böyleymiş demekki.
odadan içeri girdik,doktor tanııdı bizi tabi,ooooo dedi direk bana formuna kavuşmuşsun ,nekadar çok zayıflamışsın falan dedi.
kısa sürücek falan dedim,sanırım yine hamileyim dedim.
ultrasona geçtik.vajinal ultrason yaptı,kese küçüktür büyük ihtimalle ,karından görünmez dedi.evet kese göründü.minicik daha!kalp atışları için 15 gün sonra gelin dedi.
kan tahliileri istedi bide bilirsiniz işte..
ben kasımda adet gördüm en son.aralıkta olmadım.ocakta yani bu ay bu günlerde olmama gerekiyordu,bekliyordum.kasıklaırım falan çok ağırıyordu.
gebeliğiğin hesabınında kese ölçüsüne göre falan belirledik şimdilik.sat ı 23 kasım yaptık.ocak 7-11 arası hamile kalmışsın dedi.
biz 11 ocakta zaten bi korunmasız ilişki olmuştu,nedense not almıştım bi yere.reglim gecikti ya,bi ihtimal belki lazım olur diye.
çok uzun yazdım kusura bakmayın.

hemşire bende seni merak ediyordum..yavrunu kucağına almışsın..ne mutlu sana..sağlıklı sıhatli büyür inşallah..
darısı başıma..

görüşürüz kızlar..
bizden haberler böyle..

Çokk tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun. İki çocukla çok daha keyifli olur, inan:) Sadece biriyle biraz daha az ilgilenmek zorunda kalıyorsun. Sorunsuz, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım.

hugocuk sen 42 cm falan deyince ben bi düşündümde kızımın 6 veya 7.aylarda o civardaydı kafa ölçüsü.ve ben küçükmü acaba diye endişe ediyordum.bazı doktorlar insanları telaşa götürmekten başka işe yaramıyorlar gerçekten.sizin adınıza herşeyin düzelmesine sevindim bununla geçmiş olsun..
cat,ömerciğe mutlu umutlu sağlıklı dopdolu yeni yeni yaşlar diliyorum:nazar:kocaman delikanlı olsun annesini yemeğe götürsün;)) (ben hep öyle hayal ederim de..:))
günışığımmmmmmmmmm:))))))):52:tebrik ederim canımmmm:46:sizin küslüğün üstüne bu haber iyi gelecektir;))güzel haberlerini paylaş mutlaka..
hemşirecim seni gördüğüme sevindim 2 bebişli hayat eminim çok zordur ama sen başarırsın ayrıca emzirebildiğine çok sevindim..inşallah sonuna kadar dolu dolu emer bebiş.kızçen nasıl kıskanma olmuyordur inş;)
durasella valla ne güzel görünüyorlar abur cubur isteğimi uyandırdın yine:) sen menülere başlamışsın bile bakalım ben ne yapıcam az kaldı çok heyecanlıyım..

ve biz bugün karne verdik.okuldaki yavrularımı tatile yolladım evimdeki yavrucumla 15 gün tatil bizi bekliyor:46:bu bize iyi gelecek.ama bi yere gitmicem evde oturup kızımla doya doya vakit geçirmek istiyorum..ama hasta hala:((eşimi bekliyorum az sonra doktora götürcez.öksürük hırıltı hala devam ediyor.birde yine diş çıkarmış ne zaman diş çıkaracak olsa hasta oluyor:((inş iyileşir bian önce yavrum

Çok geçmiş olsun kuzuna, bir an önce iyileşir inşallah!

dün akşam eşimin kuzeni geldi lise bire gidiyo
akşam bizde yattı bugünde bizdeydi hava kapalı evdeydiler
salona yayılmışlar eşimle play station oynuyorlardı :1:
derken memo uyandı onların yanına gitti oynamak istedi ama oynatmadılar tabiki :1:
ağlaya ağlaya yanıma geldi şikayet ediyo bana gösteriyo
neyse gel dediler filan yok çok kızmış hiç rahat vermedi onlara hep ağladı mızlandı gidip kulaklarının dibinde ağlıyo
bende yemek yapıyodum bi geldim salona eşim biyana yatmış kuzeni bi yana yatmış fenalık geçirmişler memodan :1:
memoda ortada onların elindekileri almış hıı hııı diye diye kurcalıyo oynuyodu :1: gülmekten öldüm
yazık memoyu kandırıp başka şeylerle ilgilensin diye oyalamaya çalışıyorlardı :1:
memoda omuzlarını silkip silkip kanmıyoduu :1:
hastane iğne olaylarından çocuk huy kaptı eşimin kuzenine rahat vermedi evden yollayana kadar bağırdı mızlandı kafası şişti çocuğun
bisikletide geldi bugün beklediğimden çok daha iyi çıktı çok sağlam büyük
Senin bu oğluşunun maceraları çok tatlıı yaa:) Bayılıyorum senin oğlana:1: Çok şeker ve çok zeki bir oğlan, şu doktora hala kızıyorum, nasıl öyle bir teşhiste bulunabildi diye iki dakikada!!!

Eki Görüntüle 617999 Eki Görüntüle 618000 Eki Görüntüle 618001 Eki Görüntüle 618000

Günaydın kızlar bu Ata'nın doğum günü süslerinden biri, isteyen olmuştu. Bu şekilde mutlu yıllar Ata yazacak. Bunlardan çıktı alacağım aralarını kurdele ile bağlayıp duvara asacağım.

Eki Görüntüle 618003

Bu da kenarları tırtıklı yuvarlak kesilerek altından kürdan gibi bir çöp ile tutturularak keklerin üzerini süsleyecek.
Maliyet bu şekilde çok düşüyor, internetten bu tip temalara baktım çok pahalı değmez kendiniz çıktı alın ama sticker şeklinde çıkarın.
Bu tarz süsleri ben de internetten bulup kendim yapıyorum, çok daha ucuza geliyor, gereksiz bir maliyet çünkü, hem kendin yapınca çok daha keyifli oluyor. Sen yazıcıdan renkli çıktı alarak mı yapacaksın bu renkli süsleri??

bizde süsleri kendimiz hazırlayıp çıktı almaya karar verdik.ama asıl 1 yaş temalı peçete istiyordum dün internete baktım kalmamış çok üzgünüm:((
dün gece kızım çıldırdı resmen kriz şeklinde saatlerce ağladı durdu.ne emdi ne bişey yedi delirdi resmen
hiçbişeyle oyalayamadık.alt kattakiler nasıl çıkmadı şaşırdım.zannedersiniz ki bi yerden düştü bi yeri acıdı nasıl bağırıyor
öksürüyor geçen gün doktora gittik sırtını falan dinledi boğazına baktı bişey yok dedi yolladı ama öksüürüğü arttı şurup kullanıyoruz
ama asıl derdi azılar sanırım çünkü çok kabarmış eller ağızdan hiç gelmiyor,sürekli bişeyleri ısırma peşinde ben dahil:)vee çok mızmız yakamdan hiç düşmüyor

Senin bu oğluşunun maceraları çok tatlıı yaa:) Bayılıyorum senin oğlana:1: Çok şeker ve çok zeki bir oğlan, şu doktora hala kızıyorum, nasıl öyle bir teşhiste bulunabildi diye iki dakikada!!!

seninkiler çok datluuu topiş topiş iki tanee allah bağışlasın

bizde süsleri kendimiz hazırlayıp çıktı almaya karar verdik.ama asıl 1 yaş temalı peçete istiyordum dün internete baktım kalmamış çok üzgünüm:((
dün gece kızım çıldırdı resmen kriz şeklinde saatlerce ağladı durdu.ne emdi ne bişey yedi delirdi resmen
hiçbişeyle oyalayamadık.alt kattakiler nasıl çıkmadı şaşırdım.zannedersiniz ki bi yerden düştü bi yeri acıdı nasıl bağırıyor
öksürüyor geçen gün doktora gittik sırtını falan dinledi boğazına baktı bişey yok dedi yolladı ama öksüürüğü arttı şurup kullanıyoruz
ama asıl derdi azılar sanırım çünkü çok kabarmış eller ağızdan hiç gelmiyor,sürekli bişeyleri ısırma peşinde ben dahil:)vee çok mızmız yakamdan hiç düşmüyor

mehmette öyle hala burnu akıyo hapşuruyo öksürük yok ama hala atlatamadı
dünden beri boğazı iyi su gibi mama içiyo

Ahh canımm yaaa, en zoru azı dişleri herhalde :50: En kısa zamanda çıkarır da kurtulur acıdan umarım...

üst kat komşuyla papazdık çok gürültü ediyorlar uyarıncada pişkin pişkin sırıtıyorlar
ev sahibini aradık uyardı ama üç gün doğru durdular bugün yine başladılar
babama söyledim o aramış ev sahibini adam ben uyardım ama başkada yapabileceğim bişey yok demiş tekrar arayayım demiş
muhtemelen aradı üst kattan bağırıyorlar istediğiniz yere şikayet edin bize bişey olmaz tamammı diye
10 yaşlarında çocuk sabahtan akşama kadar evde top oynuyo koşuyo
nasıl nereye şikayet edebilirim bilen varmı
onun üst katındaki komşuda arkadaşım o da diyor çok gürültü yapıyorlar diye ama iş şikayete gelince kabul etmez çünkü kızına o kadın bakıyordu bi ara
sürekli güm pat çat koşturma sesleri

mehmette öyle hala burnu akıyo hapşuruyo öksürük yok ama hala atlatamadı
dünden beri boğazı iyi su gibi mama içiyo
maşallah een azından yemesi iyi benimki hiiççç istemiyor..inşallah bir an önce iyileşirler.buarada sana da geçmiş olsun hugo.mehmetten bulaşmış olabilir.birde dinlenemiyoruz ondan da bitkin düşüyoruz

Ahh canımm yaaa, en zoru azı dişleri herhalde :50: En kısa zamanda çıkarır da kurtulur acıdan umarım...

teşekkürler lalus inş
7.ayından beri sürekli diş çıkarma peşinde.
en başından beri onu da beni de çok yordu bu durum.
hele ki şimdi azılar...gece hiç susmadan ağlarmı bi çocuk ya,gündüz desen hep yapışık canı nasıl yanıyorsa artık:(
dişleri geç çıkaranlarda ise huzursuzluk çok fazla olmuyormuş.daha dayanıklı oluyorlar sanırım

maşallah een azından yemesi iyi benimki hiiççç istemiyor..inşallah bir an önce iyileşirler.buarada sana da geçmiş olsun hugo.mehmetten bulaşmış olabilir.birde dinlenemiyoruz ondan da bitkin düşüyoruz

teşekkürler lalus inş
7.ayından beri sürekli diş çıkarma peşinde.
en başından beri onu da beni de çok yordu bu durum.
hele ki şimdi azılar...gece hiç susmadan ağlarmı bi çocuk ya,gündüz desen hep yapışık canı nasıl yanıyorsa artık:(
dişleri geç çıkaranlarda ise huzursuzluk çok fazla olmuyormuş.daha dayanıklı oluyorlar sanırım

bişey yemediğinden daha dirençsiz kalıyorlar
mehmette öyleydi dünden beri iştahı çok arttı eskisi gibi oldu
o kadarki hiçbişey yemiyor sadece su içiyordu korkuyordum bişey olacak diye
doktora demiştim o da bir şurup verdi gece yarım ölçek içir dedi içiriyorum gece deliksiz uyuduğu gibi iştahıda düzeldi
dün gece vermedim gece ateşlendi ağladı uyanınca içirdim fitilde verdim
mehmetinde dişi çıkacak ama kaç tane nerde bilmiyorum hiç açmaz göstermez bakmak istesemde göstermez kapatır sıkıca ağzını asla açamazsın
bu sferki hastalıklada beraber olduğundanmıdır nedir çok sarstı yıprattı bizi
neyseki yiyorda toparlandı hemencik
gözlerinin altı bile çökmüş hareket bile etmez olmuştu yavrum
şimdi ben hastayım dünden beri hiç öpemedim en zoru bu :43:

bişey yemediğinden daha dirençsiz kalıyorlar
mehmette öyleydi dünden beri iştahı çok arttı eskisi gibi oldu
o kadarki hiçbişey yemiyor sadece su içiyordu korkuyordum bişey olacak diye
doktora demiştim o da bir şurup verdi gece yarım ölçek içir dedi içiriyorum gece deliksiz uyuduğu gibi iştahıda düzeldi
dün gece vermedim gece ateşlendi ağladı uyanınca içirdim fitilde verdim
mehmetinde dişi çıkacak ama kaç tane nerde bilmiyorum hiç açmaz göstermez bakmak istesemde göstermez kapatır sıkıca ağzını asla açamazsın
bu sferki hastalıklada beraber olduğundanmıdır nedir çok sarstı yıprattı bizi
neyseki yiyorda toparlandı hemencik
gözlerinin altı bile çökmüş hareket bile etmez olmuştu yavrum
şimdi ben hastayım dünden beri hiç öpemedim en zoru bu :43:
dişle beraber geldiğinde hastalık daha çok yıpratıyor gerçekten
şurubun adı sipraktin mi??hem uykusu hem iştahı için ii olur deyip bizede bunu vermişti doktor ama ben içirmedim
zaten sürekli ilaç içip duruyor soğuk algınlığı öksürük ateş düşürücü falan derken
normal şartlarda hasta çocuk dermansız olur bizimki tam canavara dönüşüyor:)))
hiç bi çocuk hasta olmasın ..inş bi an önce toparlanır benim kızımda

dişle beraber geldiğinde hastalık daha çok yıpratıyor gerçekten
şurubun adı sipraktin mi??hem uykusu hem iştahı için ii olur deyip bizede bunu vermişti doktor ama ben içirmedim
zaten sürekli ilaç içip duruyor soğuk algınlığı öksürük ateş düşürücü falan derken
normal şartlarda hasta çocuk dermansız olur bizimki tam canavara dönüşüyor:)))
hiç bi çocuk hasta olmasın ..inş bi an önce toparlanır benim kızımda

yok canım zaditen ismi şurubun
bunla düzeldi yemek yemeye başladı su hariç hiçbişey içmiyor yemiyordu serum vereceklerdi anlattımya o da ollmadı durum kötüye gidiyodu yemeyince tabii kötü

yok canım zaditen ismi şurubun
bunla düzeldi yemek yemeye başladı su hariç hiçbişey içmiyor yemiyordu serum vereceklerdi anlattımya o da ollmadı durum kötüye gidiyodu yemeyince tabii kötü
zaten oldu olası yemeyle içmeyle arası yok.bilgisayar karşısında gangham falan izleterek yediriyordum şimdi ona da kafa tutuyor
doktorda tarttırdık 9750 geldi kıyafetli düşün.boy 74cm baş 45 cm
şimdi burnuda tıkalı olunca emmede sorun..
yani sonuç itibariyle bu dişler epey yordu bizi

zaten oldu olası yemeyle içmeyle arası yok.bilgisayar karşısında gangham falan izleterek yediriyordum şimdi ona da kafa tutuyor
doktorda tarttırdık 9750 geldi kıyafetli düşün.boy 74cm baş 45 cm
şimdi burnuda tıkalı olunca emmede sorun..
yani sonuç itibariyle bu dişler epey yordu bizi

bizimki 11 kilo filanmış boyu 79 cm
ama 9 buçuk kiloya düştü ama şimdilerde topladı çok şükür

Selam kızlar geçmişe bakamadım ama dayım dün akşam 2 ci kez kalp krizi geçirdi marmara hast. Kalbine stend takıldı 2 ci kez sigarayıda içitordu artık bırakır umarım 52 yaşında daha çünkü..bizi çok korkkuttu ama şuan iyi yoğun bakımda hala sadece yengem görebiliyor normal odaya alınmasını bekliyoruzz

Güneşışığım hamilemi kesinmi yazdımı kızlar...valla şok oldum inş o sevinmiştir bu duruma yoksa zor geçer o 9 ay...ben olsam napardım hiç düşünemiyorum ama kabul etmem çok zor olurdu sanırım bu durumu...istemeyince olmasında inş..isteyince olsun..gerçi o zaten düşünüyormuş ha biraz erken ha biraz geç olsun olcaksa...

Hugocum memonun iştahı düzelmiş gözün aydın cnm..

Nisanecm kızın diş çıkarıyordur ondandır gece durmaması..üzülme inş çabucak atlatır...

Güneşışığım hamilemi kesinmi yazdımı kızlar...valla şok oldum inş o sevinmiştir bu duruma yoksa zor geçer o 9 ay...ben olsam napardım hiç düşünemiyorum ama kabul etmem çok zor olurdu sanırım bu durumu...istemeyince olmasında inş..isteyince olsun..gerçi o zaten düşünüyormuş ha biraz erken ha biraz geç ...

Hugocum memonun iştahı düzelmiş gözün aydın cnm..

Nisanecm kızın diş çıkarıyordur ondandır gece durmaması..üzülme inş çabucak atlatır...

Back
X