- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #78.601
slm kızlar...
öncelikle iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkürler..allah razı olsun hepinizden..
doktora gittik..
hamileymişim..kesinleşti!!!!!
ne ara hamile kaldım inanın anlamadım!kısmet böyleymiş demekki.
odadan içeri girdik,doktor tanııdı bizi tabi,ooooo dedi direk bana formuna kavuşmuşsun ,nekadar çok zayıflamışsın falan dedi.
kısa sürücek falan dedim,sanırım yine hamileyim dedim.
ultrasona geçtik.vajinal ultrason yaptı,kese küçüktür büyük ihtimalle ,karından görünmez dedi.evet kese göründü.minicik daha!kalp atışları için 15 gün sonra gelin dedi.
kan tahliileri istedi bide bilirsiniz işte..
ben kasımda adet gördüm en son.aralıkta olmadım.ocakta yani bu ay bu günlerde olmama gerekiyordu,bekliyordum.kasıklaırım falan çok ağırıyordu.
gebeliğiğin hesabınında kese ölçüsüne göre falan belirledik şimdilik.sat ı 23 kasım yaptık.ocak 7-11 arası hamile kalmışsın dedi.
biz 11 ocakta zaten bi korunmasız ilişki olmuştu,nedense not almıştım bi yere.reglim gecikti ya,bi ihtimal belki lazım olur diye.
çok uzun yazdım kusura bakmayın.
hemşire bende seni merak ediyordum..yavrunu kucağına almışsın..ne mutlu sana..sağlıklı sıhatli büyür inşallah..
darısı başıma..
görüşürüz kızlar..
bizden haberler böyle..
Çokk tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun. İki çocukla çok daha keyifli olur, inan:) Sadece biriyle biraz daha az ilgilenmek zorunda kalıyorsun. Sorunsuz, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım.