2012 Şubat Anneleri

Hayırlı uğurlu olsn guneşışığım güzel olsn doğum günü inş..

Benm moralim çok bozuk 6 sene sonra eşimle ilk defa annemlerde bugün tartıştık sesler yükseldi kızdım ağladım.sebepse bize gelecek olan şu veletler...neymiş neden eve inmemişimde kızlara kapıyı açmamışım bakmaya mecburmuyum istemiyorum o kadar yaramaz çocukları anaları babaları yok benmi bakıcam dedim.vay kendi annem babam bana yakınmışta onun ailesini bu yüzden istemiyormuşum lafa bak...sen tutdun bu evi aynı binadan banamı sordun dedm kızdım sinirden ağladım.çocuklarıda işten taksiyle eve geldi benle konuşmak için kapıdan geri yolladım diyor başkalarının veleti için beni azarlıyor bide işten annemlere geliyor...annemde çok kızdı sorumsuzluğuna kendi tarafına toz kondurmuyor diyor haklı napıcm bilmiyorum.ayırıcam yatağımıda yemekte yapmıcam ona bu akşam...ne hali varsa görsün...boğazıma kadar doldum artık...

Çocuk olduktan sonra sanki bitakım şeyler sihrini kaybetmeye başladı aynı yatağı bile paylaşmıyoruz çoğu zaman karı kocalığımızı unuttuk sanki.işten geliyor tv seyrediyor yemeğini yiyor biz esadla odaya çekiliyoruz bende bazn uyuyakalıyorum bi bakıyorum sabaha karşı yatıyor 11 de falan işe gidiyor zaten o giderken biz ya yeni kalkıyoruz yada uyuyoruz izin günündede alışverişe gidersek gideriz akşama doğru muhakkak arkadaşlarının yanına gider kahveye..bu rutin hep böyle..bu izninde zaten küstük..kahvaltı bile yapmadık braber...boşanma kararı almak öyle zorki oğlum daha ufak ve babayada ihtiyacı var.ama ben nasıl bu rutinden sıkıldım nasıl eşimin yanlışlarından sıkıldım anlatamam...her seferinde sözler verip 2 gün sonra unutur sonra aynı baştan yeniden...bıktım gerçekten...ne yapayım bilmiyorum.bildiğim şuan dupdurgun bomboş olduğum..oğlumada sarılamasam şuan napardım bilmiyorum.eşimi seviyorum ama beni anlamaması canımı yakıyor

Çocuk olduktan sonra sanki bitakım şeyler sihrini kaybetmeye başladı aynı yatağı bile paylaşmıyoruz çoğu zaman karı kocalığımızı unuttuk sanki.işten geliyor tv seyrediyor yemeğini yiyor biz esadla odaya çekiliyoruz bende bazn uyuyakalıyorum bi bakıyorum sabaha karşı yatıyor 11 de falan işe gidiyor zaten o giderken biz ya yeni kalkıyoruz yada uyuyoruz izin günündede alışverişe gidersek gideriz akşama doğru muhakkak arkadaşlarının yanına gider kahveye..bu rutin hep böyle..bu izninde zaten küstük..kahvaltı bile yapmadık braber...boşanma kararı almak öyle zorki oğlum daha ufak ve babayada ihtiyacı var.ama ben nasıl bu rutinden sıkıldım nasıl eşimin yanlışlarından sıkıldım anlatamam...her seferinde sözler verip 2 gün sonra unutur sonra aynı baştan yeniden...bıktım gerçekten...ne yapayım bilmiyorum.bildiğim şuan dupdurgun bomboş olduğum..oğlumada sarılamasam şuan napardım bilmiyorum.eşimi seviyorum ama beni anlamaması canımı yakıyor

üzülme canım yaa yoluna girer herşey sorumsuz anne yüzünden birbirinize girmeyin
o çocuklarada yazık valla orda burda kalacak yer arıyorlar
eşin gece çalışıyo hakikaten çok zor geç çıkıyo vakit ayıramıyo size
başka bir iş baksa aslında herşey daha iyi olabilir yani sabah gitse akşam gelse daha iyi olurdu sizin için

o doktor mehmet için 14 aylık oldıuktan sonra dahada hareketlenip kontrolden çıkacak dedi
acaba olurmu diye aklıma gelmiyo değil
kendini durduramıyo kıpır kıpır 9999

canım zamane çocukları böyle görsen arı gibi çalışıyor ordan oraya takip bile edemiyorum bazen koşuşturmadan doğuma 73 gittim şuan 50 anca:)iğnew ipleğe döndurdu beni

Çocuk olduktan sonra hayatımız değişti kesinlikle.Eskisi gibi olmasını zaten bekleme ama daha iyi olması için elinden geleni yap.
Akşam geldiğinde yalnız bırakma ,Esadı da al yanına git babasını özlemiş oğlum falan de ne biliyim birlikte vakit geçirmeye çalışın
Biz de çok sık küseriz eşimle .Eskiden ben küserdim ,şimdi o küsüyor :1:
Her ailede olan şeyler bunlar
Başka kişiler yüzünden ve ailenin yanında tartışmış olmanız seni daha çok üzdü tabiki.
Ama boşanmak inan ki çok zor ve en son verilecek karar hele de eşini seviyorsan :50:
Allah yardımcın olsun inşallah atlatırsınız tüm sorunları

mehmet adım atıyo düşsede çok heycanlı
bitane havuçlu arabası var yere sürtünce gidiyo bu ara onu öğrenmiş yere sürtüp sürtüp araba sürüyo
iki gündür oyunlarına çok kaptırıyo kendini :1:
yerde kapak çeviriyo kendini o kadar kapırıyoki çığlık çığlığa oynuyo seslensek bile duymuyo :1:

bugün gittik kaymak aldım kahvaltıda memoş kaymakla bal yedi :1: pek severek yiyor herhangi bir sorun olmuyor şimdilik
ben hamileyken ve doğumdan sonrada devamlı polen yedim faydalı diye sanırım ondan etkilemiyo bal :1:

Selam kızlar eşimden akşam ayrı yattım aldım esadıda koynuma yavrum 5 ci dişini çıkarıyor sabaha kadar sık sık uyandı hiç tınlamıyorum kocamı beni çok üzdü burnu sürtsün biraz..şimdi annemlerle pazardan geliyoruz kafam dağıldı biraz.....

kefir reklamları başladı
çocuğunuzu hastalıklardan koruyor diyor meyveli kefir reklamı yapıyorlar
kefirin içine su koyup sulandırıp içiriyorum tadıda ayran gibi oluyo serin serin içiyo öbür türlü içmek istemiyor
bıldırcın yumurtasına başlamadım doktor ne zaman başla derse o zaman başlıcam am haftada iki kereden fazla vermem fazlasıda östrojen hormonunu çok salgılatıyor temelli kudurmasın :1:

Aaa öylemiymiş hugo ben veriyorum valla her sabah ama bu sabah vermedim acelem vardı...oğlum pazarda simit yedi arabasında etrafı seyretti gelirken teyzesiyle elinden tutup yürüttük öylece yerlere bakıyor şaşkın şaşkın ayaklarına bakıyor...canım oğlum.ona pijama aldım çorap baktım ama havlu güzel bulamadık...kendime badi çamaşır aldım...stres attım birazda olsa...ama aklıma geldikçe ona olan öfkem 1 kat daha artıyor...şimdiye kadar ben onun için kendi ailemi çok üzdüm yeri geldi konuşmadım kocam kırılıyor dedim ama o hep kendi tarafı için beni üzüp ağlattı zorla köye bile götürdü ama artık mumla arayacak o kadını..asla artık taviz vermeyeceğim...ne derse tamam dedim tepeme çıkardım ama artık yokkk...

Aaa öylemiymiş hugo ben veriyorum valla her sabah ama bu sabah vermedim acelem vardı...oğlum pazarda simit yedi arabasında etrafı seyretti gelirken teyzesiyle elinden tutup yürüttük öylece yerlere bakıyor şaşkın şaşkın ayaklarına bakıyor...canım oğlum.ona pijama aldım çorap baktım ama havlu güzel bulamadık...kendime badi çamaşır aldım...stres attım birazda olsa...ama aklıma geldikçe ona olan öfkem 1 kat daha artıyor...şimdiye kadar ben onun için kendi ailemi çok üzdüm yeri geldi konuşmadım kocam kırılıyor dedim ama o hep kendi tarafı için beni üzüp ağlattı zorla köye bile götürdü ama artık mumla arayacak o kadını..asla artık taviz vermeyeceğim...ne derse tamam dedim tepeme çıkardım ama artık yokkk...

evet canım fazlasıda zararmış haftada iki kere versen yeterli hergün fazla gelir zaten çok kuvvetli
canım üzme kendini artık biyerde eşinde napsın gelene git diyemezki o kadının düşüncesizliği çocukları atacak yer arıyo kadın bıkmış işte
sen o kadına tavrını koy bidaha yapamasın böyle şeyler bu konuda bence eşinin suçu yok ama o kahve eve geç gelme bişeyler paylaşamama konularında haklısın

iyi pazarlar herkese...
tatilimin sayılı günleri.haftaya yarın okullar açılıyor.böyle ne iyi gidiyordu halbuki..
iyi alışmıştık kızımla sabah 9a kadar uyumaya:)evde olduğum süreç ikimize de ii geldi
sadece şimdiye kadar tek tek kahvaltısnı yiyen kızım artık yemez oldu.önceden ne versem ağzına çiğnerdi.şimdi peynirde versem yumurta da versem öksürme numarasıyla dışarı atıyor ağzından..
bende hiçç istememe rağmen bulamaç yapmaya başladım.
bi gün öncesinden sağdığım sütün içine cicibebe,ekmek içi,yumurta sarısı,peynir katıp yediriyorum zorla..pekmezini ayrıca veriyorum..ben başından beri kızıma pekmezleri dönüşümlü veriyorum.yani bi gün harnup,bi gün üzüm,diğer günde kayınvalidemlerin kendi yaptığı elma pekmezinden.
bala başlamadım henüz
bugünde ilk defa barbunya pişirdim kızıma.yine kayınvalidemlerin bahçesinden katkısız.
inşallah gaz sıkıntısı yapmaz en çok ondan korkuyorum bakalım

Selam kızlar eşimden akşam ayrı yattım aldım esadıda koynuma yavrum 5 ci dişini çıkarıyor sabaha kadar sık sık uyandı hiç tınlamıyorum kocamı beni çok üzdü burnu sürtsün biraz..şimdi annemlerle pazardan geliyoruz kafam dağıldı biraz.....

aile içi gerginliklere neden olan 3.şahıslardan nefret ediyorum gerçekten..

selamlar herkese :ssz:
dün akşam biz gittik kayınvalideye eltide dört çocuk birde kendileri kayınvalide kayınpeder filan odada küçük sobalı sıkış tepişti mehmet hiç hoşlanmadı hep mızlandı elletmedi kendini hep üstümdeydi çok duramadık geldik eve
eve gelince salona girince çığlık attı çok özlemiş evini yuvarlandı yerlerde
dün yapmamıştı kakasını kefiride çok içince sabah çok yapmış zaten hastalığından beri yıkamamıştım doktor yıkama demişti
bu sabah yıkadım eşimde kulaklarını kapattı yıkadık uyudu şimdi
dün tvde armut yiyen çocuk gördü şapur şupur yalanıyo :1:
sürekli eşimin peşinde baba baba diye :1:

eşim pazara gitti tüm pazarı aramış zor bulmuş enginar
neyseki bulmuş
her hafta bir tane enginardan çorbasını yapıp içiriyorum ilaç niyetine karaciğeri güçlensin

iyi pazarlar herkese...
tatilimin sayılı günleri.haftaya yarın okullar açılıyor.böyle ne iyi gidiyordu halbuki..
iyi alışmıştık kızımla sabah 9a kadar uyumaya:)evde olduğum süreç ikimize de ii geldi
sadece şimdiye kadar tek tek kahvaltısnı yiyen kızım artık yemez oldu.önceden ne versem ağzına çiğnerdi.şimdi peynirde versem yumurta da versem öksürme numarasıyla dışarı atıyor ağzından..
bende hiçç istememe rağmen bulamaç yapmaya başladım.
bi gün öncesinden sağdığım sütün içine cicibebe,ekmek içi,yumurta sarısı,peynir katıp yediriyorum zorla..pekmezini ayrıca veriyorum..ben başından beri kızıma pekmezleri dönüşümlü veriyorum.yani bi gün harnup,bi gün üzüm,diğer günde kayınvalidemlerin kendi yaptığı elma pekmezinden.
bala başlamadım henüz
bugünde ilk defa barbunya pişirdim kızıma.yine kayınvalidemlerin bahçesinden katkısız.
inşallah gaz sıkıntısı yapmaz en çok ondan korkuyorum bakalım

ne balıymış o bu kız zaten kendisi bal gibi datlu balamı ihtiyacı varrr :52:
bu arada memo ballı kaymağı löp löp götürüyo :53:
gaz yapmaması için pişirirken içine az şeker at gazını alıyo canım

Tünaydınnnn...hayırlı pazarlar...kocası evde olanlara güzel gezmeler...

Bende şimdi oğlumu sallıyorum..bu gece fazla mızmızlanmadı...ama ayrı yattığımdan beri valla daha rahat uyuyorum 3 kişiyken yatakta demekki rahat edemiyormuşum onu anladım..:9:...akşam esad yatak odasında çekmeceden düğün fotolarımızın olduğu albümü buldu aldı babasıda tam yatacaktı onu izliyor bende hadi oğlum yatacağız diyorum tınlamıyor resimlere bakıyo öylece..oğlum yırtarsın dedim artık bi değeri yok ama yinede dursun dedim..eşime duyurmak için..koydum lafı.çok bozuldu ama belli etmedi.yüzüne bile bakmıyorum kendi ısıtıp yemeğini yedi..sadece esad üzülmesin diye esada gülümsüyorum aramızdaki soğukluğu anlamasın diye...bilmiyorum hissediyormu ama..biraz çeksin istiyorum şimdiye kadar onu herşeyde hemen affettim uzatmadım küslüğü...ama bu defa anlasın değerimi istiyorum..bana hiç faydası olmayan kişilerin çocukları için beni böyle üzmeye hiç hakkı yoktu...senin oğlun büyüse 1 saat bakarlarmı dedim o gün ses yok...o zaman çekecek bu hatasını..

Nisane sorma cnm benm kocam kaz kafalı olduğu için başkaları için beni üzmeyi çok sever...

Bende tek tek vermeye yaşıyla beraber başlayacağım çünkü ben kahvaltı yaparken zeytin istiyor yiyor...tuzlu ama çok seviyor..yediğide bir lokma bazn atıyor ama olsn...ben tek tek vermeyi sırf doyamaz zor çiğner diye yapamıyorum..ama artık tek tek lezzetleri alması lazm...meyveyi elde yiyor ama çok seviyor...

Şu sarelle reklamına bayılıyorum anne karnında bebek sarelle istiyor yaa çok güzel :9:...ben hamileyken 6 aya kadar ağzıma sürmemiştim çokolata....tatlıları hiç sevmezdim bide erkeğe ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler yalan.....

ne balıymış o bu kız zaten kendisi bal gibi datlu balamı ihtiyacı varrr :52:
bu arada memo ballı kaymağı löp löp götürüyo :53:
gaz yapmaması için pişirirken içine az şeker at gazını alıyo canım

teşekkür ederiz teyzesi o senin kalbinin güzelliğinden..ohhh memoyada afiyet bal şeker olsun
valla hugocum şekeri katmak hiç aklıma gelmedi yedirdim çoktan ama şimdilik sorun yok
sadece barbunyanın kabukları yüzünden blendırdan geçirmek zorunda kaldım 2 kez
az da sarımsaklı yoğurt katıp yedirdim gitti:))

Back
X