- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #78.961
Selam kızlar haberler var yeni okudum az geçmişi...nurum çok geçmiş olsn cnm inş toparlanır tamamiyle iyi olur..guneşışığım umutun yeni yaşıkutlu olsun cnm evet ilk zamanlar grip olmamak çok önemli inş iyi olursun cnm allah yardımcın olsn annen en azından umuta bakar sende dinlenirsin birazcıkta olsa...
Bende akşam esad uyudu ağdamı yaptm tertemiz oldm evimde bende bi tek camlarım silinck ama yağmur yağacakmış ondn silmicem...şimdi anneme çıkıyoruz bizde sabah erken uyanıp işleri yaptk esadla...şimdi dinlenme zamanı..görüşürüz sonra yine...
geçmiş olsun canım
ateşin çok yok o kadar ateş tehlikeli olmaz ama yükselmesin daha fazla ılık suya duş al ateşlenince
dinlen uyu tabii umuttan uyuyabilirsen
günaydın günışığım, çok geçmiş olsun. hem hamilelik hem grip birde diğer bebeğin zor olmuştur tabi, vücut direncin epeyce düşmüştür. inşallah cmt günü minik bebeğinin kalp atışlarını duyarsın ve keyfin yerine gelir.
bizde 2 hafta önce kutladık 1. yaş günümüzü(oğlum 22 ocak doğumlu) Allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin evlatlarımıza![]()
Kızlar dün oğlumu tavsiye üzerine başka bir doktora götürdüm. Test yaptı rotavirüs olmuş dedi. Çocuga serum verdi. isalide durdu kusmasıda. ilaç yazdı dedim antibiyotik mi verceksiniz yok dedi antibiyotik kullanılcak bir durum yok.
Bundan önce götürdüğüm 3 doktorada antibiyotik vermişti. Bugün gene serum verilcek oğluma çok şükür bugün daha iyi. Dün gece 10 da bir uyudu sabah 6 ya kadar çocugum nasıl yorgun düştü ya valla ömrümüzden ömür gitti.
herkese merhaba..yağmur bugün yine erken kalktı bense acayip halsiz uyandım,ama bize dinlenme yok maalesef
evi süpür,çamaşır yıka as,mutfağı toparla makinayı boşalt,balkonu yıka..şimdi yağmur uyudu birşey yiyip dağ gibi birikmiş ütülerime başlamayı düşünüyorum..
ayyyy bu ütü işi çok gıcık yaaa
günışığımmm hayırlısıyla atlatmışsın doğumgününü..senin için bu dönem epey yorucu kendine dikkat et..miniğin kalp atışlarını duyarsınız inşallah..dediğin gibi en iyisi annenlere gidip orda biraz dinlenmen..ne varsa annelerde var haklısın..Allah başımızdan eksik etmesin
sağolun kızlar..çok teşekkürler..
annem yaarın dönücek malesef.bizde doktor randeusunu yarına aldık,cumartesi gidecektik,annem umuta bakıcak,bizde gidip gelicez,annemi yolcu edicez.hem olurda olumsuz bi durum olursa allah korusun kalp atışlarının duymama falan vs..annem de ona göre gitmez kalır,daha sonra gider..öyle düşündük.
evde hiç bir işe yaramayan kız kardeşim yüüzünden annem de arada kaldı,bende 2-3 güne kadar oraya gidicem ,e birazdaha iyim diye gidiyor kadın.yoksa kalıp birlikte gidecektik annemlere.
gerçek yüzünüde görmüş oldum kız kardeşimin.
gün içinde 50 kere arayıp duruyor bunu nasıl yapıcam,şunu nasıl yapıcam diye.evde babam var alt tarafı yemek ısıtacak.annem gelmeden evvel bir sürü yemek yapıp bırakmış zaten.
3 ay sonra evlenecek,işinden ayrıldı 1 haftadır evde ama hiç birşey bildiği yok.
nur:
çok geçmiş olsun bebişine..
allah beterinden korusun..
hasta olmaları nekadar zor ,biz daha fazla hasta oluyoruz onları iyi göremeyeince..