- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 698
- Konu Sahibi seker_portakali
-
ay bunlar ne güzel şeyler yaaa
ay bunlar ne güzel şeyler yaaa
en baştaki uyku tulumu mu,bayıldım
teşekkür ederim canım
Prensesin en güzel günlerde giysin inşallah hepsi birbirinden güzeller
Eki Görüntüle 355509 Eki Görüntüle 355510
İnternetten aldığım ciciler...
Ay birde çarşamba günü Doktor pardon erkek olacakmış sizinki derseeeee
Canım çok güzeller güzel günlerde giysin prensesinbu arada ben de 13. Haftada prensesim olcanı ögrendim 18 de pozisyon nedeni ile teyit edemedik 22 de gidicem tekrar Ben daha pek bisi almadim ama anane babanne pembisleri almaya basladi valla korkuyorum ben de doktor aksini solicek diye
Ben şorta bayıldım. iyi günlerde kullansın prenses
Canım ben bunları internetten sipariş verdim. burdan çok güzel hamile elbiseleri alabilirsiniz beden problemi de yok.
LCWaikiki.com - Hoş geldiniz
sğl cnm ben internetten pek alışveriş yapamıyorum korkuyorum, ama işte sitedekilerde, mağazalarda bulunamıyor...sitesine girdim harika şeyler var cidden hiç aklıma lc nin alışveriş sitesi gelmemişti doğrusu. kumaşlarını ellemek bende adet olmuş ilk baktığım görüntüsüyse, ikincisi dokusu şimdi gelirde beğenmezsem kumaşını?
evet cnm benim oğlumda ,27 temmuz doğumlu yaz bebeği olduğundan en çok giydirdiğimşey çıtçıtlı badileri ve penye tulumları idi... Abimizin bişileri var aslında yesyeni duruyo, ama ben kızım için pembe olsun ,çoook olsun istiyorum. Aslında biliyorumda bi tulumu 2 kere giydiremeden büyüyolar, ama işte aç gözlülük benimki çok olsuncanım bazı lcw mağazalarında olmayabilir ama büyük lcw mağazaları var büyük şehirlerde oralarda çeşit olur bence.en iyisi görerek almak zaten.ben gerisini öyle alacağım.bol bol zıbın alıcam çünkü bebişlerimiz çok kusacak
Teyzemizin aldığı cicilerEki Görüntüle 357622 Eki Görüntüle 357623 Eki Görüntüle 357624 Eki Görüntüle 357625
ohh rahatladınmı bari biraz alışveri yaptıkça insanın içi açılıyor valla güle güle giysin prensesimizkızımın yeni cicileriiiiiiiiiiiiiiii
kızımın yeni cicileriiiiiiiiiiiiiiii
kızımın yeni cicileriiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?