2012 temmuz anneleri bebeklerine ne ciciler alıyor...

Eki Görüntüle 355509 Eki Görüntüle 355510

İnternetten aldığım ciciler...
Ay birde çarşamba günü Doktor pardon erkek olacakmış sizinki derseeeee

Canım çok güzeller güzel günlerde giysin prensesin bu arada ben de 13. Haftada prensesim olcanı ögrendim 18 de pozisyon nedeni ile teyit edemedik 22 de gidicem tekrar Ben daha pek bisi almadim ama anane babanne pembisleri almaya basladi valla korkuyorum ben de doktor aksini solicek diye

Sorma gitsin eşyaları alıyoruz ama sürpriz yapabilir bebişler :) fazla bir şey almamak gerek şimdiden. ben bundan sonrasını zaten karar verdim unisex yani iki cinsiyetin giyebileceği türden alacağım. Pembelere boğmayayım fazla diye düşündüm. o kadar güzel renkler giyim var ki

Canım ben bunları internetten sipariş verdim. burdan çok güzel hamile elbiseleri alabilirsiniz beden problemi de yok.

LCWaikiki.com - Hoş geldiniz

sğl cnm ben internetten pek alışveriş yapamıyorum korkuyorum, ama işte sitedekilerde, mağazalarda bulunamıyor...sitesine girdim harika şeyler var cidden hiç aklıma lc nin alışveriş sitesi gelmemişti doğrusu. kumaşlarını ellemek bende adet olmuş ilk baktığım görüntüsüyse, ikincisi dokusu şimdi gelirde beğenmezsem kumaşını?

Canım bazı lcw mağazalarında olmayabilir ama büyük lcw mağazaları var büyük şehirlerde oralarda çeşit olur bence.en iyisi görerek almak zaten.ben gerisini öyle alacağım.bol bol zıbın alıcam çünkü bebişlerimiz çok kusacak

evet cnm benim oğlumda ,27 temmuz doğumlu yaz bebeği olduğundan en çok giydirdiğimşey çıtçıtlı badileri ve penye tulumları idi... Abimizin bişileri var aslında yesyeni duruyo, ama ben kızım için pembe olsun ,çoook olsun istiyorum. Aslında biliyorumda bi tulumu 2 kere giydiremeden büyüyolar, ama işte aç gözlülük benimki çok olsun güzel olsun şık olsun Kaliteli dursun:)))

kızımın yeni cicileriiiiiiiiiiiiiiii

Eklentiler

• $Görüntü348.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 43
  • $Görüntü349.webp
    9 KB · Görüntüleme: 46
  • $Görüntü350.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $Görüntü352.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $Görüntü353.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $Görüntü354.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 42
  • $Görüntü355.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 39
demek buraya kaçtınız koca göbüşlüler siziyakaladım şaka bir tarafa cicişler süper bayıldım allahım korusun esirgesiniz yavrularımızı

kızlar aldıklarınız cok güzel çok ttalılar güzel günlerde giysin melekleriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…