2012 temmuz anneleri bebeklerine ne ciciler alıyor...

çok güzeller hepside Allah içini doldurmayı nasip etsin..ben kendimi zor tutanlardanım sadece şubat 23 doğumgünümdü.oğlumla bi bütün olduğumuz için ononda doğum günü sayılır diye bi takım aldım wenice den..ama biz almasakta eş dost uğur olsun diye hediye getiriyorlar şimdiden bi çekmece doldu

ohh annesi alamazsa teyzesi alırmış cicilerini güle güle giysin
ohh rahatladınmı bari biraz alışveri yaptıkça insanın içi açılıyor valla güle güle giysin prensesimiz

saolasın canımm rahatladım valla p.tesi de idil baby mağzası var annemin orda kapanıyo diyo çok indirim varmış ordan da alacammm

canım cok tatlı cıcılerınız güle güle gıysın bebısın saglıkla ınsallah bakmaya doyamazsın dı mı ben bıle elıme gecse dıye sabırsızlanıyorum

teşekkür ederizz caımmm :) valla doyamıyorummm yaaa senin cicileride bekliyorummm

kızlar aldıklarınız cok güzel çok ttalılar güzel günlerde giysin melekleriniz.

saolasınnn canımmm

canım çok güzelmiş bebişinin cicileri iyi günlerde giysin inşallah üzerinde de görürürm belki :))) hlycim kaç beden alıyorsun kıyafetleri

mersiii şekerimm görürsün elbet şu ana kadar canım 0-3 , 3-6 , 6-9 aldım

Hepsi birbirinden güzel cicişlerinizin En güzel günlerde giyin inşallah

saolasın canım daha iileri sizlerin olsun

kızlar ikinizin de cicileri bir harika iyi günlerde giydirin inşallah

saolasın luxxorcumm senin miniğinde cicisi hazırrr

slm cnm yaa güle güle kullansın inş bebişin ya bu kundak harika ilk defa görüyouum nerden ve ne kadara aldın bende almak istiyorum??

teşekkür ederim canım kundak derken limonlu bişi var onu diosan o battaniye canım 25 aldım carrefourdan

güle güle giysin paşan çok güzel

saolasın canımm rahatladım valla p.tesi de idil baby mağzası var annemin orda kapanıyo diyo çok indirim varmış ordan da alacammm:52

canım nerdeki idil baby???

güle güle giysin paşan çok güzel

canım nerdeki idil baby???

cıcılerınızı gule gule kullanın canım saglkla ınsallah

kızlar hepsi çok güzeller iyi günlerde kullanın cicilerinizi inşallah ...

tüm ciciler çok şeker kızlar,bebişlerinize sağlıcakla giymeyi nasip etsin rabbim
bende paylaşıcam inşallah

hepinize teşekkürler teyzeleri

kızlar, maşallah hepinizin aldıkları çok ama çok güzeller... bebişleriniz güzel günlerde giyinsin inşallah:)

masallah tum cicilere alinti yapamadim hepsine kizlar tum bebislerimiz saglikla
cicilerini giysin bize resimlerini gostersin anneleri insallah
hepsi cok guzel cok sik hele kizlar cok kokos olcak prenses gibi

iste bizimde demin aldigimiz cicimiz kizlar korsan takim 40 tl yerine 20 tl ebebekte
cok tatlilar her cesit var birde ayiliya bayildik ama babamiz tek 1tane alin dedi
wenicede cok guzel seyler var kizlar erkek bebek yelekleri cok sik 7.50 hirka 10tl bayildik ama babamiz masta bak yine dedi simdilik bu kadar aldik soyle guzel onluk ariyorum prens falan yazan ebebekte vardi ama kalmamis burda mazada

Son düzenleme:
kızlar, maşallah hepinizin aldıkları çok ama çok güzeller... bebişleriniz güzel günlerde giyinsin inşallah:)

masallah tum cicilere alinti yapamadim hepsine kizlar tum bebislerimiz saglikla
cicilerini giysin bize resimlerini gostersin anneleri insallah
hepsi cok guzel cok sik hele kizlar cok kokos olcak prenses gibi

sağolun teyzeleri meleksencim senin cicilerin de pek güzel canım sağlıkla giysin inşallah Metecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…