2012 temmuz anneleri bebeklerine ne ciciler alıyor...

ranacım ne tatlı ciciler almışsın prensese güle güle giysin.ben daha doğru düzgün bişey almadım ya.hep mavi mavi.güzeller hep kızlara göre.annem çok almış zaten ben bitane hastane çıkışı alsam yeter gibime geliyor.hastane çıkışlarıda 65 den aşağı yok bir iki yere baktımı güzeller hep öyle başlıyor.

cicilerin hepsi çok güzel, sağlıkla giysinler inşallah. benimde hepsine içim gidiyo ama nisanda anca başlarım heralde cicileri almaya.

bu karpuzlluyu nerden aldın bilgili çook güzelmiş istanbuldaysan mağaza ismi olmadı markasını rica edebilir miyim:)

bu karpuzlluyu nerden aldın bilgili çook güzelmiş istanbuldaysan mağaza ismi olmadı markasını rica edebilir miyim:)

arkadaşlar mümkünse mağaza adı yada, her nereden aldıysanız yerini ve fiyatlarınıda yazabilirmisiniz ?piyasadan haberimiz olsun,ki bizim gibi araştıran annelerede fikir olur:26:

kızlarrrr bizde 2-3 bişi daha aldık kızımaaa

Eklentiler

• $Görüntü341.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 43
  • $Görüntü342.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $Görüntü343.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 46
  • $Görüntü344.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 47
  • $Görüntü345.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $Görüntü346.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $Görüntü347.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar allah güle güle giymeyi nasip etsin bebişlerinize inşallah. Hepsinin üzerinde paralansın. Dün bende birşeyler aldım sıpama ama bir türlü fotosunu çekmeye fırsatım olmuyor

ay bayıldım bunlara harika hepside yaaa bide aldığınız yerleri ve fiyatlarını yazarmısınız lütfeeenn
ben bu ay da sadece örgü yapıp önümüzdeki ay sonunda şöyle eminönü ,havuzlu han ,kürkçü han,miniço,aziz bebe,sevi fln bi kolaçan ediyim diyorum oğlumda alışverişi ordan yapmıştım kızımada haksızlık olmasın şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…