- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
- Konu Sahibi seker_portakali
-
tabi ki çok fazla . 20-30 tl civarındalar genelde hem de kaliteliHastane çıkışıda satmaya çalıştılar ama 75 tl fazla gibi geldi bana yanılıyomuyum?
Prensesimin yağmurluğu :)
Bugün minik kuşumla havanın güzelliğinden istifade edelim dedik çarşıya çıktık:) Arkadaşımın çalıştığı bebe mağazasına uğradım kendisi yoktu ordaki diğer kızla muhabbet ederken kendimi tutamadım 2 parça şeyde aldım:) Mavi erkeğe gider biliyorum ama rengi çok hoşuma gitti daha koyu mavilerde vardı bu daha turkuaz kırmızılı ve morlusuda vardı ama bunu beğendim mavi giysin nazar değmesin kızçeme:) Birde çift katlı başlıklı penye battaniye aldım kahverengili beşik almayı düşündüğüm için battaniyeyide kahverengili seçtim evde pembe ve mavide var dahada alırız nasıl olsa. Hastane çıkışıda satmaya çalıştılar ama 75 tl fazla gibi geldi bana yanılıyomuyum?
Eki Görüntüle 351998 Eki Görüntüle 352004
Eki Görüntüle 352894 Eki Görüntüle 352895
Eki Görüntüle 352896 Eki Görüntüle 352897
Eki Görüntüle 352898
bunlarda bizim cicilerimiz
Bunlar harika annesi allah sağ salim giymeyi nasip etsin. Üzerinde paralansın inşallah...
kot elbiseye bayıldım, altına da beyaz ya da pembe dantelli çorap giydirmelisinbunlarda bizim cicilerimiz
kot elbiseye bayıldım, altına da beyaz ya da pembe dantelli çorap giydirmelisin
Eki Görüntüle 352898
Eki Görüntüle 352898
Eki Görüntüle 352898
ay çok tatlı bunlar yaaa :) sağlıkla giysin yavrun inşallahh canımkızlara neler var ne lerrr Allah ım zor tutuyorum kendimi bi martın sonuna yaklaşalım da allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tutmayın beniii
kızlar cicileriniz çok güzeller, sağlıkla giysin bebişleriniz inşallah
Herkesin cicileri birbirinden güzel kızlar inşallah bebişlerimizin üzerlerinde görürüz hayırlısıyla...
Bende bugün arkadaşımın çalıştığı yere uğradım yeni 5'li setler gelmişti hemen aldım bi pembiş takım parlak kanatları var üzerindeki tavşanın:) Artık sadece hastane çıkışı alırım diyorum ama dayanamayıp yine fazla şey almam umarım:)
Eki Görüntüle 353127
Herkesin cicileri birbirinden güzel kızlar inşallah bebişlerimizin üzerlerinde görürüz hayırlısıyla...
Bende bugün arkadaşımın çalıştığı yere uğradım yeni 5'li setler gelmişti hemen aldım bi pembiş takım parlak kanatları var üzerindeki tavşanın:) Artık sadece hastane çıkışı alırım diyorum ama dayanamayıp yine fazla şey almam umarım:)
Eki Görüntüle 353127
Kızıma ananesiye teyzesinin aldığı ciciler
Eki Görüntüle 353759 Eki Görüntüle 353760 Eki Görüntüle 353761 Eki Görüntüle 353762
Eki Görüntüle 353127
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?