2012 temmuz anneleri bebeklerine ne ciciler alıyor...

amanda aman ay hepsi çok şekerlerr.. sağlıkla giydirelim yavrularımıza inşallahhh

ıste kucuk pasamın kapı susu

bu arada hekezın cıcılerı cok guzel masallal gule gule gıysın bebeklerımız
ben dun cıcı ekledımde kımse bı yorum dememıs kustuk

tek tek alıntı yapamadım kızlar maşalah ya bayıldım aldıklarınızaa rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah... sağlıkla gelsinde miniklerimizzz inşallah

Bunları görene kadar 40 TL ye hastane cıkışı aldım çok ucuz diye seviniyordum :)

Bakınsana kızlar ne kadar ucuz, acaba kaliteli bişey mi, miniço diye bir marka, hiç duydunuz mu?
Olmazsa bir de bundan mı alsam, 2 tane hastane çıkışı aldım. Yeter mi acaba?

nerde satılıyor bu canım??

birkaç cicimizin resmini bulamadık teyzeleri o yğzden onları sonra eklicez. evde fotorofını çekip yüklicez.

canım bayıldım cicilerinize özellikle odanıza pek güzel bizim oda yapma gibi bir yerimiz olmadığı için böyle şeyler alamadık
alanlara bakıp iç geçiriyorum sadece inşallah ilerde ev değiştirirsek bizimde odamız olur

şekerlerr elbisemiz ilgilibilgili teyzemizin hediyesiiiiiii diğerlerini de biz aldıkkk

Eklentiler

• $Görüntü359.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $Görüntü360.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $Görüntü361.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 72
şeker portakalı cnm teşekkür ederiz.daha güzelleri sizlerin olsun tüm meleklerimiz herşeyin en güzeline layık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…