- Konu Sahibi seker_portakali
-
DEMİR58 teyzemizin hediyeleri geldi çok mutlu olduk ve çok beğendik:) Hatta burda böyle güzel modeller bulmam çok zordu daha bi sevindim ama benim hediyelerim daha basit kaldı sanki
Eki Görüntüle 362459 Eki Görüntüle 362460 Eki Görüntüle 362461
Çok güzeller canım güle güle giydir oğluşuna...
DEMİR58 teyzemizin hediyeleri geldi çok mutlu olduk ve çok beğendik:) Hatta burda böyle güzel modeller bulmam çok zordu daha bi sevindim ama benim hediyelerim daha basit kaldı sanki
Eki Görüntüle 362170 Eki Görüntüle 362173 Eki Görüntüle 362171 Eki Görüntüle 362172 Eki Görüntüle 362187 Eki Görüntüle 362188
biz de şimdilik bunları aldık oğlumuza
Merhaba kızlar... Bende kızçeme bi takım almıştım 2'li tatlı bi maviydi ama erkek kıyafeti diye içime dert oldu gittim geri verdim diğerlerinide begenmedim yerine havlu aldım dönüşte bi mağzaya daha uğradım ordada indirim vardı bu 5'li takımı baya ucuza aldım diğer aldıklarımdan biraz daha ince gibi ama naylonlu değil en azından böylece 3 tane 5'li takımımız oldu tulumlar falan artık başka kıyafet almam bunu bile almasam olurdu ama ucuz bulunca dayanamadım:) Hepinizin aldıkları çok güzeller bizimde beyaz elbisemizin fırfırlı donu var çok yakışıyo cidden bebeklere böyle şeyler zaten ufacık sevimli kıyafetlerin hangisi çirkin olurki hayırlısıyla giydirelim inşallah...
amanda aman ay hepsi çok şekerlerr.. sağlıkla giydirelim yavrularımıza inşallahhh
Eki Görüntüle 362882
Bunları görene kadar 40 TL ye hastane cıkışı aldım çok ucuz diye seviniyordum :)
Bakınsana kızlar ne kadar ucuz, acaba kaliteli bişey mi, miniço diye bir marka, hiç duydunuz mu?
Olmazsa bir de bundan mı alsam, 2 tane hastane çıkışı aldım. Yeter mi acaba?
Eki Görüntüle 362597
ıste kucuk pasamın kapı susu
bu arada hekezın cıcılerı cok guzel masallal gule gule gıysın bebeklerımız
ben dun cıcı ekledımde kımse bı yorum dememıs kustuk
Eki Görüntüle 362597
ıste kucuk pasamın kapı susu
bu arada hekezın cıcılerı cok guzel masallal gule gule gıysın bebeklerımız
ben dun cıcı ekledımde kımse bı yorum dememıs kustuk
Eki Görüntüle 362920 Eki Görüntüle 362921 Eki Görüntüle 362922 Eki Görüntüle 362923 Eki Görüntüle 362924 Eki Görüntüle 362925 Eki Görüntüle 362926
birkaç cicimizin resmini bulamadık teyzeleri o yğzden onları sonra eklicez. evde fotorofını çekip yüklicez.
nerde satılıyor bu canım??
şekerlerr elbisemiz ilgilibilgili teyzemizin hediyesiiiiiiidiğerlerini de biz aldıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?