2012 temmuz anneleri bebeklerine ne ciciler alıyor...

kızlar bu aldıklarımda acayip ucuzluk vardı bende dayanamadım aldım
alt pijamalar her yerde 5tl benim bildiğim burda 3 tl idi
tulumlarda özellikle mavi olan yarım hastane çıkışı diye geçiyor 10 tl verdim
yeşil takımı 5 tl
alt açma 10 tl
ayakkabı 5 tl
fırfırlı kilotlu çorap 5 tl

çoraplar 1 tl

canım hepsi çok tatlı ve ne kadar uygun fiyata bulmuşsun harika iyi günlerde giysin inşallah sağlıkla

Kızlar işte istanbul hatırası cicilerimiz... İnşallah kullanmak nasip olur 5,5 aylıkken hemen hemen herşeyi tamamlanmış oldu bezi vs gibi şeyleri son zamana bırakıcaz bana 1-2 pijama gecelik emzirme sütyeni vs almak kaldı çok şükür hallettik herşeyi:)

Eklentiler

• $10032012469.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 48
  • $10032012471.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $10032012473.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 47
  • $10032012474.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 49
  • $10032012476.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 66
  • $10032012477.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 55
kizlar tum ciciler cok guzeler gule gule giysin kucuk melekler

elbebekgulbebek pijama takimin cok guzelmis gule gule giy insallah
tum herkeze nazar degmesin

ilk defa resim ekliyorum. bunlar oğluşuma ilk aldıklarımız. yatma olaylarından başladık. çocuk yeni doğduğunda fazla bişey yapamayack. ufak tefek kıyafetlerimiz de var ama onları sonra ekleyeceğim. hepimizin aldıklarını Allah güle güle giydirmeye kısmet etsin.
taç organik nevresim takımı

taç yorgan, yastık

maxima swing otomatik sallanan park yatak

hastane çıkışının battaniyesi
peluş battaniyesi

taç pike

alt açması

hepsi çok güzel arkadaşım Allah gülegüle kullanmayı nasip etsin inşallah

Kızlar teyzem ve eşi bebeişkoma hediye park yatak almak istediler kimseyi masrafa sokmak istemesemde nasıl olsa bi hediye alcaz dedikleri için kabul ettim aslında önceleri kanz marka bi park yatağa kafamı takmıştım ama ist.a gittiğimde gördümki bütün markalar birbirinin aynı markalıda olsa dönencesi dandik 3 tane ayılı, karton raflı tek fark 2 kat fiyat almadan dönmüştüm internette baktım bildiğiniz gibi benim derdim yatağın kahve veya krem tonlarda olmasıydı çünkü çocuk odam yok ve bazen oturma odasında bazen yatak odasında kullanıcam iki odada kahverengi eşyalı -ki perdesine halısına kapısına kadar hepsi uyumlu takıntım var- onların içinde pembe turuncu vs bi yatak düşünemiyorum bile:) Tabi çocuk yatağı olunca koyu renk eşya bulmakta zor bulduklarımı değerlendirdim tenteliler saçma geldi güneşmi var evin içinde hem tente yüksek oluyo çocuk oyuncaklara nasıl yetişcekte oynıcak bide 70x110 yani geniş olması önemliydi bende bunu seçtim çok pahallı bişeyde istemedim sonuçta hediye alıyolar onlarada yüklenmek istemedim yada yarısını bende verebilirdim ama cidden hiç farkları yok pahallıya gerek yoktu 2-3 sene sonra oda alırız zaten. Bugün kargolancak bakalım hadi hayırlısı...
Ana dizi, şapkalı tulum ve biraz büyük kadife bi salopette aldım ama kuzenimde kaldılar bi ara gelcekler inşallah... Diğer kuzenimde dünyanın giysisini verdi ne elbiseler var görseniz ama çoğu 1-2 yaş için kaldırdım hepsini küçüklerde makinada yıkanıyolar 1-2 kez ya giyilmiş ya giyilmemiş şeyler hep derdim zaten benimde kızım olsun alayım bunları diye şanslı çocuğum benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…