2012 temmuz anneleri bebeklerine ne ciciler alıyor...

hepsi çok güzel maşallah. güle güle yatsın bebiş. özellikle şirinli pikeye bayıldım. markası ne? nerden aldın?

güle güle kullansın bebişlerimiz cicilerini hepsi çok güzeller bunlarda bugünlük bizden olsun

arkadaşlar kızımında ilk etapta odası olmıcak.yaklasık 2-3 yıl bizim yanımızda yatak odasına yatıcak.yatak odamızda zaten kullanmadıgımız bi boşluk var yani dolap ve yatak sığıyor bebek için.ama ben çok kararsız kaldım parkbeşik dedikleri 3 yıl idare edebilecek bişey mi yoksa mobilya mı alıyım nolur bi akıl verin.bu arada evimiz 1+1 yani odadan odaya yatagını götürebilmem önemli değil onu da belirtiyim

Son düzenleme:
ev küçükse park yatak olabilir olmadı
http://www.ikea.com.tr/Urunler/ikea_cocuk/bebek_urunleri/bebek_karyolalari_ve_aksesuarlari.aspx

http://www.ozelcan.com.tr/anne-bebek/Index.aspx

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 366472

Slm kızlar, bizde oğluşumuza bu mama sandalyesini aldııııık
canım güle güle kullan. biz de bundan alacağız. chicco poly magic dimi? ana kucağı da oluyor. başlarda anakucağı olarak kullanırız.
bi sitede 270e bulduk ama fiyatlar çok değişken. o nedenle biraz daha araştıralım bird e gerçeini görelim demiştik. sakıncası yoksa nerden ve ne kadara aldın? alınca da güzel bişey mi?ben vidyosunu izledim, aşık oldum. çok hoş bişey.

pikeyi soran arkadaşa da taçın outletinden 15e almıştım.

Alıntı tubaal kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Canım gelince yorumlarını yazar mısın?
Ben de almak istiyorum ama karar veremedim
canım benim aldığım geldi valla kumaşı güzel alınabilir yani 25 tl hiçbir şey değil

bunlarr benım pasamın cıcılerı dun aldık topıgımızede kolayıl dedık

tum meleklerın cıcılerı cok guzel gule gule gıysınler
hepsı bır bırınden guzel masallah

maşallah annesi pek güzel cicilerinizz ..iyi günlerde kullanın inşallah.

evet canım geldi cevap yazmıştım sana görmedin mi:44:

canım sıteye bende baktım tam sıcagın ortasında dogcak ya bebıslerımız ınce olması ıyı olur nası yumusak ve ıncemı acaba kalıtesı nasıl bende almak ıstıyorumda kalın olmasın cevabını beklıyorum bıde kac gunde geldııı acaba memnun kaldınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…