2012 temmuz anneleri bebeklerine ne ciciler alıyor...

Allahim cok sirinler ya..hele en ustteki arabali yuluma bayildim lutfen gaza getirmeyin zaten zor dayaniyorum

Allahim cok sirinler ya..hele en ustteki arabali yuluma bayildim lutfen gaza getirmeyin zaten zor dayaniyorum

canim zor dayaniyosan krem krengi veya unisex giysiler baka bilirsin ben hamile kalmadan daha alirdim indirimde gordugumde allah nasip ederse saglikla kucagimiza aliriz bebisleri buyukler alma falan derr ama olucaksa son andada olur kotu bisi dusunmeyip indirimde gorunce veya ucuuz gorunce insan almali

Evt artik kesin aliyorum yarin tahlil sonucu icin gidicez mutlaka biseyler alicam.belkide bebek kiyafeti aseriyorum ama dimi

Son düzenleme:
melekçim, bunların hepsi çok cici yaaaa:))

sağlıkla giymek nasip olsun inş...

saol teyzesi daha guzeleri senin bebisinin arkadasimizin olsun

neten giysi bakmaktan kendimi alamiyorum anneme ingiltereden gomlek pantolan bak diyorum
orda indirim oluyo devamli bu ara sikismasak bebek masazindan cikamicam
simdi bataniye oruyorum bitsin oyle eklicem bakalim guzel olcakmi

ördügün kadarını ekle bakalım merak ettım valla örnek alırız belkı

inş. canım.. cinsiyeti bi belli olsa bizde başlıycaz ama, çarşambaya ne kaldıki:)
dört koldan alışverş desene.. çok şanslı bebişin:)

battaniyede çok güzel.. bende netten beğendiklerimi indirdim, inş. en kısa zamanda başlamak nasip olur:))
şimdiden ellerine sağlık canım..

iste iindirimde gorup aldigimiz hastane cikisi kizlar daha bitane istiyorum
gecen beyenmistim onuda alicam insallah kismetse agiz mendili 3 tane mavi vardi bende yeni
birde 6 adet li daha aldim mini damlanin agiz mendili cok guzel kizlar yumusak ve cok kaliteli

Son düzenleme:
canım hepsi çok güzeller maşallah .sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah annesii .bende nettenn alışveriş sitelelrinden bakıp duruyoorum bişiyler içim gidiyor herşeye ..hayırlı olsun

cuma aksami carsiya cikmistim alt acmayla emzik tutucagi aldim
kizimdan kulanmadimiz avet emzigimiz vardi onuda tutucagimiza koyduk

ay çok şekermiş ama koyu renkli olması daha iyi olmaz mı leke belli etmeme açısından

canim bunu bebek iken kulanmak icin aldim ilk zamanlar icin
bida carsiya indigimde baska da alicam 2 tane alt acma en azindan olmali
kizimada 2 tane almistim annemde ingiltereden su falan gecirmez almisti isimize bayagi yaradi

canim bunu bebek iken kulanmak icin aldim ilk zamanlar icin
bida carsiya indigimde baska da alicam 2 tane alt acma en azindan olmali
kizimada 2 tane almistim annemde ingiltereden su falan gecirmez almisti isimize bayagi yaradi
evet haklısın su geçirmez olması daha iyi,kolay temizlenir

evet haklısın su geçirmez olması daha iyi,kolay temizlenir

evet canim su gecirmezler islak mendile sildiginde veya islak bezle hemen temizleniyo ne bozuluyo ne bisi daha buyukleri koyu renklileri vardi erkek bebek icin ama fiyatlar ucuktu 85tl bataniyeli 70 tl bayagi pahaliydilar buna 25 tl verdim ama baskada alicam insallah pasama

ufff minicik şeyler ne kadar pahalılar ya:)

Son düzenleme:
HAY KUCUK PRENSESIN CICILERINI YESINLER COK GUZELER ANNESI
CUMA GUNU BENDE 2 MAZADA BUNLARDAN ARADIM AMA TTEK PEMBE VARDI
ALAMADIM GULE GULE GIYSIN KUCUK PRENSES

teşekkür ederiz teyzesi...
canım bende arkadaşımda görmüştüm, dünde tesadüfen markafonide gördüm ve aldım:))
gerçi arkadaşım benim aldığımın yarı fiyatına almış ama, neyseki ben puanımla aldım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…