2012 temuz annelerinin gobusleri

meleksen

pamuk prensesim & pasam
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.940
4
116
37
Kocaeli
kızlar 2012 temmuz annelerinin gobusleri sayfamizi acıyorum ınsallah saglıkla gobulerimzi cekip koyariz

Son düzenleme:
cikicak tatlim hele 13 haftadan sonra bi anda cikar mutlu olman lazim been hamile giyisilerine gectim simdiden

evet teyzesi 10 haftalik gobegimiz 2 bebek olunca boyle gobegim oldu her hafta yavas yavas ilerliyo ama 14 haftadan sonra iyice siserim ben

cikicak tatlim hele 13 haftadan sonra bi anda cikar mutlu olman lazim been hamile giyisilerine gectim simdiden

ben de almak istiyorum artik.ama ortada pek bisey olmayinca garipsenmesin diye bekliyorum ..gerci zaten beklemk zorundayim burdan bisey alamiyorum ama yine de senin ciciler süper..artik yavastan bel kisimlari kendini hissettirmeye basladi ama bol gelen bi kotum wardi o simdi tam oluyor onunla idare edcegim..internette de 10. haftdan itibaren ne normal giysileriniz olur ne de dogru duzgun bi hamile kiyafeti giyebilirsiniz arada derede biseler olurmus.ama sen ne guzel direkt gecmissin hamilelik moduna

canim benim biraz gobegim vardi ama bu karda dildi dumduz de dildi kotlarim falan oluyodu cok iyi
ama simdi 3 ayki kotum olmuyo waikikiden hamile kotu aldim cok guzel belden lastikli rahat sin aksamda indirim gorunce yine aldim
kizimda da cok buyuktu gobegim inanamasin subar annelerindeki arkadaslarla bulusup sekerlerimizi almaya gitmistik
arkadaslar erkek bebege ben kiz bebege hamileydim inanki onlarin yaninda benim gobek 2 taneydi
benim ic kismim darmi acaba doktora gidince ay sonuna dogru sorucam

evet teyzesi 10 haftalik gobegimiz 2 bebek olunca boyle gobegim oldu her hafta yavas yavas ilerliyo ama 14 haftadan sonra iyice siserim ben

İkiz gebelikten de kaynaklanır tabi ama gebeligin baslarında o sislik bos oluyor. Yani bebekle alakalı degil, gazdan dolayı o kadar cok sisiyor karın ilk aylarda :)

ikiz dilim kizlar ama kizimdada hep ikimisin derlerdi benim karnim disari vuruyo sanirim ic kismim dar falan
herkezin farkli arkadasim 7 aylik hamileken karni dumduz du inanmazdilar ona
benim karnim cabukluyo sismeye ne varsa cok siscek

meleksen maşallah göbiş çıkmış benimkide belli artık kıyafetler dar geliyo oğlumdada 1 aylık hamileyken çıkmıştı kiminin içine büyürmüş kiminin dışına benimki dışına olanlardan

Benimde biraz karnim sisti gibi sizinki kadr degil ama kotlarimin beli olmuyor.elbise giyiyorm mecbur biraz daha buyusun bende foto eklerim

bnmde çok hafifffffffffffff belli belirsizzz... belkide gaz ...kabızlık sorunumda var....artık çıksada bende koysam:)

Benim bildiğim kadarıyla 3 ay dolmadan göbek çıkmaz. Çünkü bebek henüz kalça kemiğinin içinde olur. Ve 3 ayı dolmuş bebek ancak 9-10 cm dir. Bende 12-13. haftamdayım, göbeğim az bişi çıkınca bebek sanıp şişire şişire geziyodum ama o göbeğin hamilelik kilosu, gaz ve şişkinlik olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğramadım değil. Göbekleri görmek için 4. aya girmek gerekiyo yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…