huhuhuuuuuuuuuuu bu da benimm 18+5 günlük göbüşüm ve de yeni saçım
17+1 haftalık göbiş:)
LUXXOR göbeğin benimkine ne kadar çok benziyo hatta ellerinde benziyo biz yıllar önce ayrı ailelere evlatlık verilmiş ikizler olmayalım:)
Eki Görüntüle 344388
bizimde 19 hafta 2 gunluk gobegimiz
masalah kizlar tum gobuslere nazar degmesin
icindeki meleklerede annelerinede
huhuhuuuuuuuuuuu bu da benimm 18+5 günlük göbüşüm ve de yeni saçım
maşallah hamillelik ne kadar yakışıyor bayanlara
ayyy pek tatlıymış benim arkadaşım yahuuuusaçlarımızı da aynı boy kestirmişiz. Ben de LCWden o t-shirtlerden alıcam ama az daha büyüsün diye bekliom göbüşü şöyle bi 5. ayımı bitireyim 6ya gireyim de inşallah. Göbüş de çok şeker
22+0 halimiz teyzeleri:) Gömlekte biraz daha büyük göstermiş sanki yada ben büyüdüğümüzü anlayamıyorum normaldede büyük olduğum için:) Fotodanda anlaşılacağı gibi tombalak bi anneyim umarım doğumdan sonra zayıflayabilirim:)
LUXXOR benim ellerimde öyle keşke bebişkomun uzun ince parmakları ve uzun şekilli tırnakları olsa ama sülalede bile yok hiç sanmıyorum:)
Bende geçen gün bi hamile pantolonu ve hamile tişörtü aldım bulursam tişörtün foto ekleyeyim süslü pullu bişey en büyük bedeni aldım hafif bol şimdilik ama yaza giyerim ve dahada şişerim diye düşündüm burda lcw yok ama bazı ürünlerini satan bi dükkan var ordan aldım kotuda büyük aldım ama likralı sarıyo yani karın kısmı doğurana kadar yeter belini şimdilik daralttım çok fazla şey almak istemiyorum bidaha giyemicem nasıl olsa.
masallah nazarlar degmesınn .. prensesımız ınsallah saglıklı sıhhatlı gelir insallah .. bak bu da benım resmım ..Eki Görüntüle 359433
ben sadece lcw den alıyorumm hem uygun hemm guzell o badyi ben gordum 19.90 tl.. bugun de lcw ye gıdecegım bı de ogluma gusel kıyafetler alacagım ındırım varmış..Bundan aldım kızlar zaten 2 seçenek vardı bide yumurta içinde bebek olan altında coming soon yazan vardı bebeği erkeğe benzettiğim için ondan almadımBunun rengi hoşuma gitti bebişkoda anası gibi meyveler önünde tıkınıyo:) Eşim çok beğendi öbüründende al dedi ama bana 1 tane bebek resimli yeter gibi geldi sürekli bu tür tişörtle gezmek istemiyorum hem sonradan ancak evde giyerim daha kullanışlı şeyler almak istiyorum. Lcw'ye uğramanızı veya sitesine bakmanızı tavsiye ederim sonradan baktım çok çeşitli giysiler var hamişler için hemde hesaplı.
sa ol Allah razı olsun bacımm .. bebegıme doyamıyorum ultrasonlarda .. bu topıkte herkes senın gıbı hemen cvp yazmıyoo .. fazla ıclerine almıyorlarMaşallah canım bebişinede sanada sende bebek gibisin:) Allah hepimize bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı kısmet eder inşallah...
22+0 halimiz teyzeleri:) Gömlekte biraz daha büyük göstermiş sanki yada ben büyüdüğümüzü anlayamıyorum normaldede büyük olduğum için:) Fotodanda anlaşılacağı gibi tombalak bi anneyim umarım doğumdan sonra zayıflayabilirim:)
LUXXOR benim ellerimde öyle keşke bebişkomun uzun ince parmakları ve uzun şekilli tırnakları olsa ama sülalede bile yok hiç sanmıyorum:)
Bende geçen gün bi hamile pantolonu ve hamile tişörtü aldım bulursam tişörtün foto ekleyeyim süslü pullu bişey en büyük bedeni aldım hafif bol şimdilik ama yaza giyerim ve dahada şişerim diye düşündüm burda lcw yok ama bazı ürünlerini satan bi dükkan var ordan aldım kotuda büyük aldım ama likralı sarıyo yani karın kısmı doğurana kadar yeter belini şimdilik daralttım çok fazla şey almak istemiyorum bidaha giyemicem nasıl olsa.
masallah nazarlar degmesınn .. prensesımız ınsallah saglıklı sıhhatlı gelir insallah .. bak bu da benım resmım ..Eki Görüntüle 359433
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?