- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.641
sen kendının doktoru olmussun yaa. hıcte korkmadan yaptırıyon ıgnelerı masallah.. ben cesaret edememille doktora gostermem lazım kendımı..
bende yatıcam kızlarrr... iyi geceler dıyorummm. kendnize ıyı bakınn.. optumm herbirinizi..
Ay bende uyusam iyi olur yoksa benimde birseyler yiyesim geliyor
Seydacimda basladi zaten asure deyip agzimi sulandirmaya
Yok arkadasim ben bu saatde yiyemem diyetteyim ben en iyisi uyuyayim
Yeni gelenler hosgeldiniz
Ben yatar opuldunuz kendinize iyi davranin hava soguk ceketsiz disari cikmayin
Kankim ayagina terlik giy yere basma soguk usutursun
Seydacim gece ustunu ort belin sirtin boynun usumesin
Hadi bukadar sevildiginizi ispatlamak yeter bogurtlen cayi icin tavsiye ederim cevrenizi seveceginze garanti
Ay bende uyusam iyi olur yoksa benimde birseyler yiyesim geliyor
Seydacimda basladi zaten asure deyip agzimi sulandirmaya
Yok arkadasim ben bu saatde yiyemem diyetteyim ben en iyisi uyuyayim
Yeni gelenler hosgeldiniz
Ben yatar opuldunuz kendinize iyi davranin hava soguk ceketsiz disari cikmayin
Kankim ayagina terlik giy yere basma soguk usutursun
Seydacim gece ustunu ort belin sirtin boynun usumesin
Hadi bukadar sevildiginizi ispatlamak yeter bogurtlen cayi icin tavsiye ederim cevrenizi seveceginze garanti
hahahaa... tamam canim giyerim.. hadi iyi geceler
ben de gidiom kizlar sabaha yinen burda bulusalim iyi gecelerrrr
evet canim ovulasyon testini aliyorsun eczaneden ya da nerde bulursan.. üzerinde ne zaman yapacagini anlatiyor.. oynamalari hesaplarsin zaten.. belki bi kac test daha fazla kullanirsin o kadar.. ben 50tane aldim meselabende de oluyor arada bi gecikmeler felan o yüzden.. iste o zamanlar da yapiyorsun ve pozitif sonuc alica 24saat icinde yumurtan catlayacak demek oluyor.. o dönemde iliskin olursa, hamilelik sansin cok daha artiyor.. ayni hamilelik testi gibi idrarla yapiyorsun, ama tabiki hic bi zaman yüzde yüz degil.. dogru sonuc veriyor evet, cünkü LH hormonunu yani yumurtayi catlatan hormonu tespit ettigi icin yanlis cikma durumu söz konusu degil galiba.. umarim her sey anlasilmistir
meriiii bu gece görüşelim bari benimde ablamlar var yeni yattılar aldım hemen neti
görüşelim canım..gelince baktım yoktun üzlmüştüm:))
ay bi an hiç yazmıcan sanıp uzulmüştum gel artık cnm ya sen benim ilk arkadaşımsın yerin başka rilk sen 2.regen ee cnm özelden okudum sende kimyasal gecirmişin ne zamandı ama bi yandanda iyi hamile kalmana engel yok demekki of yazdığım gibi yokluğunda neler yaşadım ama şimdi iyiyim
canım sen de benim ilk arkadas teklifi gönderdigim arkadasımsın:)))
ahh seninde yerin ayrı.. tanıstıgımız geceyi hatırlıyorum da ne kaynatmıştık..
sabah gelen herkes ne cok yazmıssınız diye isyan etmişti hatırlıyormusun?
üzüldüm o zor zamanlarına..insallah bir an önce hamile kalırsın..
evet cnm ya bu topiktede öle geceler gecirdik senide andık ben bekledim o gece benim için çok özeldi artık kimyasal olayınıda atlattım çok uzuldum ama gecti başlıcaz bitince çalışmlara sen ne zaman gecirdin bak ne guzel hamile kalabiliyosun
ben gecen sene ekim ayında geçirmiştim..
yani evliligimin 5.ayında. adetimin 15gün geçmesi ve mide bulantılarım vardı..
belirtilerde vardı yani.. acaba cidden bu hamile kalabildigimimi gösteriyor?
1seneyi gecti bir daha da olmadı zaten..peki kimyasal neden olurmus tam arastırdınmı?
acaba eşimdemi var bir sorun.. sperm testi yaptırcaktık babam rahatsızlandı kaldı..
çok korkuyorum benm kaynımında 4 senedir evli çocugu olmamış..sorun kaynımda cok korkuyorum yaren
ya asılında pek çok kadın bunu yaşarmış zaten adetle gidermiş biz geç yumurtladımız için öğrenme şansımız olmuş sebebi yokmuş asılınnda araştırma gerekecek çok araştırdım dr sordum yumurta yada spermin o ay kalitesiz olmasında vucut hatalı olanı kabul etmezmiş gebelik devam etse sorunlu çocuk dünyaya gelirmiş ama doktorumda dedi bu doğurgan oldunu gösterir die mesela gecen ay uyguladıklarımı bu ay yine uygulucam sakın yumurtlamaya takılma dedei dr ki ben adet olama gereken gun yumurtrlamışım düşün
yumurtlama sorunum var benm zaten..
evet bukadar genel bilgi bende biliyorum.. bugün benm dogumgünüm..
inşallah yeni yasımda alırım bebegimi kucagıma.. 1kızım olsun daha ne isterimki..
nasıl ağlıyorum bilemessin..korkularım var..
birde sinirimmi bozuk nedir..
geçen ay uyguladıkların neler ki..ben kaçırmısım orayı..
ah cnm benim doğumgunun kutlu olsunnice mutlu senelere hayal yada masalınla ben inanıyorum bu topik uğurlu gelicek bak benim arkadaşımın 4 yıldır olmuyodu bu ay aldı habrını cnm eger yumurtlama sorunluda oluyosa eger yumurtluyosan gun aşırı ilişki ve sabha kadar yatmayı ilişki öncesi banyo yapmamayı da dikkate alırsan kolaylaşabikir belki bi kere gebe kaldıysan umit çok buyuk anlamında sürekli net düşüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?