2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

inşallah canım... masal ve hayal:))
unutmamıssın ne tatlı..iyiki varsın:)

ben deger verdiğim hiç bişeyi unutmam cnm böle seneyede ggöruşme imkanım olurssa d.gunude unutmam hayatım eşim geldi musade istesem senden seni kocaman öpüyorum tum dileklerim seninle yeni yaşında

ben deger verdiğim hiç bişeyi unutmam cnm böle seneyede ggöruşme imkanım olurssa d.gunude unutmam hayatım eşim geldi musade istesem senden seni kocaman öpüyorum tum dileklerim seninle yeni yaşında

inşallah görüşecegiz.. yüzyüzede de isterim..yakınız ne de olsa:)
tamam canım iyi geceler sana şimdiden..
inşallah bizim için bebişli bir sene olur

bazilari dijital oluyor, bazilari yine cizgiyi gösteriyor.. ben bilmyiorum trükiyede hangi markalar daha iyi.. kuppe felan kullaniyorlar onlar sana söylerler canim

ii uykular meleğim

sagolasin canim benim...

iyi uykular regencim::))
ben geldim seydacımmm
aa forumda görünüyosun ama cevap yokkk..
neler yapıosun görmednmi beni acaba://

meris gecmisi okuyorsun galiba... ben sana mesaj yazmistim..

kızlarrrr oku oku bitiremedim ya ne kaynatmışsınız dün gece ohhh valla ben olunca kimseler olmaz :2:
nasılsınız bakalım diycem ama yine kimse yok

yok kuzum yok, bu kiz bizi begenmedi hayret ediyor o yüzden

evet dogru soyluyon.ee napiyosunuz bakiim.ya su saat farki yuzunden aksamlari da konusamiyorum sizinle.sabah ben yazdigimda da erken oldugundan kimse olmuyo.dun ferihayi da kacirdim bi yandan size yazip diger yandan da feriha izliyorum:126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…