2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

evet dogru soyluyon.ee napiyosunuz bakiim.ya su saat farki yuzunden aksamlari da konusamiyorum sizinle.sabah ben yazdigimda da erken oldugundan kimse olmuyo.dun ferihayi da kacirdim bi yandan size yazip diger yandan da feriha izliyorum:126:

kac saat fark var tatlim??? ben de almanyadayim ama bir saat fark var yani cok degil.. bizim bi arkadasimiz daha var, o da azeri.. istanbula gelin gelmis.. wifeofdemon, belki karsilasmisinisdir..

ben de napiimm filmbuldum bi tane onu izliyorum yatiyorum yani

nasil olsun fistik.. siradan bi gün iste seni sormali??? kimseler de ugramiyor yaa.. sanirim haftasonu oldugundan.. :44:

Bende de aynı be şeker kendimi bi o koltuğa atıyorum bi bu koltuğa :) hava buz gibi kar havası zaten tepeler bembeyaz yukarılara yağmış belli.Birazdan kociş işe gidecek ben yine yalnızları oynarım 12 ye kadar artıkın :) hala gelmedi kırmızılar bu arada

nasil olsun fistik.. siradan bi gün iste seni sormali??? kimseler de ugramiyor yaa.. sanirim haftasonu oldugundan.. :44:

kızlar bence bu bel ağrısı çalışmalardan kaynaklanıyor valla benimde bugün belim ağrıyor çünkü gerçi bende ev değiştirdim ama annemle yaptık yani ben çok bişey yapmadım
bu arada burasıda çok soğuk kar yağıyordu tipi şeklinde ama şimdi kar bitti soğuk kaldı bende yarım saate dışarı cıkıcam ayy çok soğuk gerçekten ya :18:

ohhh ne güzel miss yatın valla kız gelmesin işte ne güzel ayyyy 9 ay gelmesin inşallah

Kızlar benim çok belim ağırıdığında eczaneden yakı alıp yapıştırıyorum bi 3 gün duruyor.Tabi banyo yapmıyorum o günler valla hem benim geçiyor hemde belimi çok sıcak tutuyor.

Kızlar benim çok belim ağırıdığında eczaneden yakı alıp yapıştırıyorum bi 3 gün duruyor.Tabi banyo yapmıyorum o günler valla hem benim geçiyor hemde belimi çok sıcak tutuyor.

Yakıyı geçen gün ben uyguladım, uygulamak iyi hoş güzel vakit geçtikçe iyice ısınıyor hatta yanıyorsun resmen şifa için sabrediyorsun da amma velakin onu çıkartmak ağlayacaktım neredeyse, sen nasıl bu kadar rahat kullanıyorsun, bir de 2 günden fazla tutulmamalı aynı yakı vücutta...

kızlar selam
lütfen bana yardım edin kafam öyle karışıkki,
Ayın 3 inde regl oldum ayın 10 unda mınık bır lekelenme ve sancı yaşadım dr a gittim yumurtan erken çatlamış ondan dedi,sonraki zamanlarda kasık sancım devam etti ayın 20 sinde bır şey dürttü ve evde test yaptım ınanamadım pozitifti sonra hemen kan testi yaptırdım 2184 çıktı beta hcg doktor baktı 10 gun sonra bakalım kese yok henuz dedi,sonra ben 3 gun sonra yıne beta hcg baktırdım 6900 çıktı Dr yukselme normal ama kese yok dedi olması lazım dedı ya ikiz çok küçük göremiyoruz ya da dış gebelik dedi
Pazar gunu sabaha randevu verdı beta hcg ve progesteron bakacak,dun gece uyudum mu uyamadım bılemedım..midem bulanıyor dun akşam kustum,bugun kahvaltıdan sonra mıde buantım başladı hala devam edıyor..

çok şaşkın üzgüm karmakarışığım sizlerde bunları yaşamıs olanlarda var o yuzden yazıyorum lütfen bana yorumlarınızı bildirin şu an öyle ihtiyacım var ki buna

Benim dr um verdi benim regli dönemimde ağırılı geçiyo yakıyı yapıştır 3 gün çıkarma dedi sonra zaten onla duşa gir sabunla orayı hemen atıyor yoksa obür türlü işkence çıkarmak :)

Benim dr um verdi benim regli dönemimde ağırılı geçiyo yakıyı yapıştır 3 gün çıkarma dedi sonra zaten onla duşa gir sabunla orayı hemen atıyor yoksa obür türlü işkence çıkarmak :)

Offf hem de ne işkence benim de arada belim ağrır bir ahbabım önerdi yakı vur beline diye, sonra hatırladım çocukluğumda babam da yakardı, hemen aldım uyguladım amanın saatler geçtikçe yandım da yandım, sırtıma yaslanamadım, cildim de kızardı dayanamadım 12 saat sonra çıkarttım, ama o çıkartmak bitmeyecek bir ızdırap gibi geldi, ağlayacaktım neredeyse... :)

Canım önce hayırlısı olsum iyi düşün iyi olsun.beta hcg değerlerin hızlı yükselmiş dediği gibi ikiz olma ihtimali çok yüksek dış gebelikle ilgili çok bilgi sahibi değilim amaiyi olumlu düşün canım allahın izniyle inş ikiz çıkar

yok canim gelmediler.. bekliyorum valla aliskinim nasilsa beklemeye bi keresinde 68gün beklemistim ay Allahim ne kötüydü yaa.. diyorum artik gelecekse en azindan vaktine gelsin, raziyim yani..

tatlim valla ne denir ki?? insallah dis gebelik degildir.. dur bi sabretmek zor, biliyorum ama bekle bi gün daha yarin pazar, senin randevun da yarin yani.. üzülme moralini yüksek tut sen.. hayirlisi olsun bakalim..

Sen erken çıkardığından zor olmuş canım yoksa orası ısındıkça terliyo ve vücut yanlardan atıyo o bandı kenarları kalkıyo sonra duşta sabunla hemen kaldırıyosun aklında olsun ama ağırıya çok iyi geliyor

sağolun arkadaşlar;ama ne zor ki sizlerde bilirsiniz bir saat bı gun gıbı gelıyor inşallah hakkımızda hayırlısını yaşarız...

sağolun arkadaşlar;ama ne zor ki sizlerde bilirsiniz bir saat bı gun gıbı gelıyor inşallah hakkımızda hayırlısını yaşarız...

Hayırlısı olsun cnm hep öle düşün bide geç fark edilseydi bak erkenden dış gebelikse sonlandırılır daha uzun zaman var önün de hem.Belkide iki tane afacan olcak bellimi olur dua et canım hakkına hayırlısı neyse o olsun .İnşallah ikiz olur tabi sağlıklı hayırlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…