2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Anam kisirmi ben cok severim ya kisiri

Regen hanim kacti bak
Regenim sendende tatli turu bisey isteri. Ona gore

kuzum noliiii yaa as mi eriyon

yok kacmadim ferihayi izliodum.. can sIkIntISI iste benim de midem kazinip duruyooo ya... utanmasam gece yatmadan yiyip yatcaktim

aynen görev gbı oluyor ama yapcekk bişi yok artık :) hesap yapıyorum resmen takvime bakıyorum 22 si sabah olduu,,23 ünde gece 2 de falann bıdaha 25sabah falaann diyee a çok garip oluyor:26:

dR RAHAT OL DİYO DÜŞÜNME .Onasıl olcik düşünme lafa bak.Serhoş olmam lazım düşünmemek için onun için yapıyosun düşünmesimi var :)))

dR RAHAT OL DİYO DÜŞÜNME .Onasıl olcik düşünme lafa bak.Serhoş olmam lazım düşünmemek için onun için yapıyosun düşünmesimi var :)))

e yanı düşünmeden olmuyokii bebek için uğraşıyon heraldee sadece fazla takmamak lazım ama e tabı bı hesap oluyo yanee biz siparişi verdık diyorumm gerısı rabbıme kalmış saglıkla nasip etsın isteyen herkese

Sen bayağı tepesin yağar oralara kartepede negüzeldir şimdi gidcen o karın üstünda sucuk ekmeğede bayılıyorum :))

oo kartepe dolmuşturr,,agzının tadını bılıyon heee canım çektii
ben en tepedeyım 1.ada ablam bıraz daha aşagıdaa 29.adada orda bıle yağmıyomuş düşün

Saremnazcim yani acikcasi bu cocuk yapma meseleside ondan ibaret yani calisma olmasa cocukta olmaz ve ben her yattigimda gunasiri olmasa bile aklimda cocuk var yani kafadan silemiyorsunki ha oyla dusunmusun haa gunasiri yaparak dusunmusun

Ama strese girmemek gerekir tabi ay oldumu olacakmi gibisi olmamali yani severek isteyerek tadini cikararak yapmali yoksa neden doktorlar 9gunden 18 gune kadar calisin desinki yani ozamanlar catlama olasili yuksek oldugunden

Yaren batgunu catlamis calismasaymis tutabilecekmiydi gun asiri sart bende busefer oyle denicem

Gerci nezaman deniceksem yahu

Kuşum doğru söylüyosunda işte ben takıyorum çok yani direk aklıma çocuk geliyo başkada bişi düşünemiyorum.sTRES TAVAN YAPIYOR ODA İŞTE OLMAMALIYMIŞ.( Yumurtlama günüm değilse problem yok herşey yolunda çünkü çocuk için yapmıyosun stres yok bişi düşünmüyosun ama o günler ne yapsamda kafamı dağıtsam bilmiyorum ya

bu arada gece ruya gördümm..gebelik testı yapıyodumm..önce 1.çizgi sonra 2.çizgi çıktı çizgiler kalın ve pempesmeydii aa hamileyım falan dıyorum inanamiyorum..sonra uyandım adamı uyandırcaktım nerdeyse hamileyim dıyee okadar gerçektikiiiiiiiiiiii............

Olur oda inş. Canım allah isteyen herkese nasip etsin evlatla sınamasın kimseyi.Hayırlısıyla herkes evledını alsın kucağına inş.

Kuzum yeseydin gece bendenmi utaniyon yok caniiim ye ye

Vallaha asersem bundan iyi yani neden bukadar fazla yemege duskunlugum belli olacak bahanem hazir ama

Ben uc aydan beri aseriyom adam diyor artik git cinsiyetini ogren ne cinsmis ya bu diyor

Yaw gobegim cikti ve ben esime bu gobek degil bebek bebek diyordum oda artik yemiyor tabi

Gerci buralar sadece canim cekiyor ama istahtan kesiliyor gibiyim
Sirf corba salata yiyorum ve vitaminsiz kalmim diye vitamin hapi aldim

Amiiiiiiinnnnnn ruyalar hayatimizin bi parcasi ben cok inanirim ruyalara
Hayirdir Insaallah diyelimde hayir olsun

Kizlaaaarrrr gecenlerde biri tefriciye cekelim diyordu kimdi o hatirlayaniz varmiiiii

Saremnaz cumami baslamak gerekiyormus kac kere okuncak ve nezamana kadar

Ben herhangi bi gun baslaanabilir ve 4444 kere okuncak nezamana biterse artik. Diye biliyorum

Sen nasil biliyon

Tek basina baya uzun surmezmi

Saremnaz cumami baslamak gerekiyormus kac kere okuncak ve nezamana kadar

Ben herhangi bi gun baslaanabilir ve 4444 kere okuncak nezamana biterse artik. Diye biliyorum

Sen nasil biliyon
tim
Tek basina baya uzun surmezmi

Canım istediğn gün başlarsın ama cuma sela ile öğlen arası başlamak en hayırlısı diyor bazı dua kitapları ben kimseden ses çıkmayınca cumayı kaçırmıyım dedim dün başşladım.Belli bi zamanı yok ama ne kadar erken bitirsen o kadar iyi tabi ben eşimden rica ettim okusun diye vakit buldukça bende okudukça bi kağıda okuduğumu not alıyorum 4444 kere okunması lazım.Regli oluncada okunabiliyormuş.Ben önce hepbirlikte başlarsak hem çabuk biter hemde başkasına okumanında sevabı çok diye istediim ama 5 kişi bile olmadık toplam o yüzden kendim başladım işte.

kuzum sen diyet yapmiyor muydun??? bence ondandir.. cünkü bana da oluyor

kızlar bi bakım dedim muhappet guzelmiş bende 2 çocuk bi 1.5 aylık durucuk buraya fırsat ayıramıyorum ama aklım orada yegenlerim bizde ablam kuaförde ee teyze anne yarısı öptum kocamannnn hepinizi bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…