- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.721
Anam kisirmi ben cok severim ya kisiri
Regen hanim kacti bak
Regenim sendende tatli turu bisey isteri. Ona gore
Huhuuuu kizzlllaaarrr
Nasilsiniz bakalim iyi haftasonlari hepinize
Ben daha kahvalti yapmadin ac degil ve canim bisey yemek istemiyor
Ah keske aksamlarida istahimm kesilse
Yanlizda gitmez zazten hadi geli bi cay demlim hepinize
Caylarrr bendennn okadar
Ne efendim regende boreklerde regendenmi
aynen görev gbı oluyor ama yapcekk bişi yok artık :) hesap yapıyorum resmen takvime bakıyorum22 si sabah olduu,,23 ünde gece 2 de falann bıdaha 25sabah falaann diyee a çok garip oluyor:26:
eVET BİRAZ MESAFE VAR cnm.Ben bir sene plaj yolunda oturdum.
dR RAHAT OL DİYO DÜŞÜNME .Onasıl olcik düşünme lafa bak.Serhoş olmam lazım düşünmemek için onun için yapıyosun düşünmesimi var :)))
ben evlenmeden önce santralın ordaydım..şimdi yukarlardayımanneme soruyorum kar varmı dıye yok dıyo,burda sabahtan berı yağıyor tepe oldugu için..
Sen bayağı tepesin yağar oralara kartepede negüzeldir şimdi gidcen o karın üstünda sucuk ekmeğede bayılıyorum :))
Saremnazcim yani acikcasi bu cocuk yapma meseleside ondan ibaret yani calisma olmasa cocukta olmaz ve ben her yattigimda gunasiri olmasa bile aklimda cocuk var yani kafadan silemiyorsunki ha oyla dusunmusun haa gunasiri yaparak dusunmusun
Ama strese girmemek gerekir tabi ay oldumu olacakmi gibisi olmamali yani severek isteyerek tadini cikararak yapmali yoksa neden doktorlar 9gunden 18 gune kadar calisin desinki yani ozamanlar catlama olasili yuksek oldugunden
Yaren batgunu catlamis calismasaymis tutabilecekmiydi gun asiri sart bende busefer oyle denicem
Gerci nezaman deniceksem yahu
oo kartepe dolmuşturr,,agzının tadını bılıyon heeecanım çektii
ben en tepedeyım 1.ada ablam bıraz daha aşagıdaa 29.adada orda bıle yağmıyomuş düşün
Ben de annişimle konuştum yokmuş kar ama çok soğuk ve yağmurlu dedi
bu arada gece ruya gördümm..gebelik testı yapıyodumm..önce 1.çizgi sonra 2.çizgi çıktı çizgiler kalın ve pempesmeydiiaa hamileyım falan dıyorum inanamiyorum..sonra uyandım adamı uyandırcaktım nerdeyse hamileyim dıyee okadar gerçektikiiiiiiiiiiii............
Amiiiiiiinnnnnn ruyalar hayatimizin bi parcasi ben cok inanirim ruyalara
Hayirdir Insaallah diyelimde hayir olsun
Kizlaaaarrrr gecenlerde biri tefriciye cekelim diyordu kimdi o hatirlayaniz varmiiiii
Saremnaz cumami baslamak gerekiyormus kac kere okuncak ve nezamana kadar
Ben herhangi bi gun baslaanabilir ve 4444 kere okuncak nezamana biterse artik. Diye biliyorum
Sen nasil biliyon
tim
Tek basina baya uzun surmezmi
Kuzum yeseydin gece bendenmi utaniyon yok caniiim ye ye
Vallaha asersem bundan iyi yani neden bukadar fazla yemege duskunlugum belli olacak bahanem hazir ama
Ben uc aydan beri aseriyom adam diyor artik git cinsiyetini ogren ne cinsmis ya bu diyor
Yaw gobegim cikti ve ben esime bu gobek degil bebek bebek diyordum oda artik yemiyor tabi
Gerci buralar sadece canim cekiyor ama istahtan kesiliyor gibiyim
Sirf corba salata yiyorum ve vitaminsiz kalmim diye vitamin hapi aldim
kızlar bi bakım dedim muhappet guzelmiş bende 2 çocuk bi 1.5 aylık durucuk buraya fırsat ayıramıyorum ama aklım orada yegenlerim bizde ablam kuaförde ee teyze anne yarısı öptum kocamannnn hepinizi bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?