- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.761
Saremnaz cok uzuldum canim ya gercekten o sana verilen bir hediye bir mucize bir suprizdi ay icim acidi birden
Hic kimse seni yonlendirmedimi yapma diye
Ya goruyorsun aslinda hicbirsey bizim elimizde degil bize dusen gorevi yerine getirip dua edip istemek
Simdi nekadar oldu gecti aradan sen korunmuyormuydun hamile kaldiginda
Daha sonra nekadar korundun bebek icin nekadardir calisiyorsun
Simdi dogmusmu olcakti
Yahu baska nnee sorsam aklimada gelmiyor hani az oldu galiba
Korunmuyordum canım adet düzensizliğim vardı ozaman pco vardı.Eşim ben dikkat ediyorum diyodu.Hiç öle yok belimin altına yastık koyıyım yok bebiş olsun yoktu aklımda bebek için erken olduğunu düşünüyordum hep bir bi sene evliliğin tadını çıkarıyım geziyim tozuyım istedim.Sonra ben test aldım baktım iki çizgi hemen doktora gittik eşimle ben ağlıyorum istemiyorum diyorum eşim doğucak diyo ben hayır diyorum sonra dr baktı 6 haftalık gebelik dedi istemiyorum dedim hemen kürtaja aldı 1 saat sonrada eve geldik.Anneme daha geçen hafta söyledim çok kızdı.Ama şimdiki aklım olsyorum a aldırmazdım tabi.Sonra olmasın diye korunduk.Haziranda olsun artık dedim dr a gittim pco kist tedavisi verdi.Hazirandan beri korunmuyoruz glifor kullandım 3 ay doğum kontrol kullandım şimdi herşeyi bıraktırdı dr ne tedavi uygulayacak bilmiyorum reglinin 3. günü gidcem işte
test aldin ve???
peki tatlim drlar tatil degil mi?? su weihnachten girdi araya hani bugün basladi biliyorsun, bu arada frohe wiehnachtentamam ya tamam yapcam test pazartesi.. ama sakin nete girmemezlik yapma olur mu?? belki sana bir sey sormak isterim mesela kan pihtilasmasini sormak istiyorum o benim de aklima geldi.. önce bi almancasini bulayim da
o zaman ben simdi napiim yaa, benim aklima gelen kabaca bunlar.. sen ne önerirsin?? :26:
aldırdınmı yanı bebeğini
Ben çok erken diye kendim aldırdım.Pişmanmıyım evet.Ama o zaman öle düşünmiyosun işte.Daha evleneli iki ay olmuş bi bakıyosun 6 haftalık hamilesin.İstemedim o zaman şimdide istiyosun ama olmuyor işte
Pco olunca hamile kalırsan çocuğun tutunması zor oluyor hayatım düşük riski çok yüksek erkenden öğren hamileysen eğer git dr a sana ilaç verir mesela bana adetten 25 gün say 25. gün progestan kullanmaya başla her ay 5 gün dedi.(Yumurtlamadan sonra çocuk olursa tutunabilsin kayıp düşmesin diye). hamile olduğunu öğrenirsen sabah akşam progestan kullanmaya devam et dedi çünkü düşük riskin fazla dedi.Yani ihmal etme cnm.
şimdi okudum yazddıgını..ay çok üzüldüm ama yaa..şimdi pişmansın tamam ama...allah affetsın canım,,nasıl bırden karar verdın,eşin engel olmadımı..bu şeyide anlamıyorum ya 1 sene gezıyım dolaşıyım sonra cocuk...ee gezdın dolaştınn nolduu yanii...olduysada aldırmammak lazım mıllet yıllardır ugraşıyoda olmuyo..bıde bunun dıger tarafını dusunmek lazım ahırette hesap soracak onunda yaşamaya hakkı vardı...sen şimdi pişman olmuşşun belllı soyluyosunda zaten...inşallah rabbım bırdaha nasıp eder canım nedıım..
şimdi okudum yazddıgını..ay çok üzüldüm ama yaa..şimdi pişmansın tamam ama...allah affetsın canım,,nasıl bırden karar verdın,eşin engel olmadımı..bu şeyide anlamıyorum ya 1 sene gezıyım dolaşıyım sonra cocuk...ee gezdın dolaştınn nolduu yanii...olduysada aldırmammak lazım mıllet yıllardır ugraşıyoda olmuyo..bıde bunun dıger tarafını dusunmek lazım ahırette hesap soracak onunda yaşamaya hakkı vardı...sen şimdi pişman olmuşşun belllı soyluyosunda zaten...inşallah rabbım bırdaha nasıp eder canım nedıım..
cnm bende 1 sene gezip dolaşanlardanım ama şidi iyikide gezmişim diorum evliliğin ilk yılı oturtmak zaman alıyo bide gelmiyo o d-gunler geri şükür rabbim kızımı ilk ay verdi
Eşim aldırma dedi ama inadımı biliyor o hayır dese o yokken gider yine yaparım.Anneme babama söylemedim bile .Kesinlikle izin vermezlerdi.Ama eşim her bebek gördüğünde gözümün içine öle pis bakıyorki ben direk yüzümü ceviriyorum anlıyorum demek istediğini ....üzülüyorumda....ama işte o zaman öle düşündüm.ne akla hizmet bilmiyorum şimdi 1.5 yaşında olmuştu tabi kısmet kader
Hayirlisi olsun saremnazcim ben kendime kiziyordum neden okulu bahane ettiysem ama napim ben 3yil okul yuzunden erteliyordum yonra iki yil sonra olursa olur dedik oldu 1yil okulu dondurcaktim ki kalbi durdu
Yani demek istedim su Allahin yarattigina karsimi geliyoruz hasa kulum sen 2yil yapmadin simdi benim ol demem icin bana yalvar agla dua et diyor aslinda diye dusunuyorum hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar istiyorum
Regenim kan pihtilasmasi=blutgerinnung kan pihtisi=blutgerinnsel
Sen bide tiriod baktir oda dusuk yapiyor biri romatizmada yapiyor dedi ama emin degilim sonra yediklerine dikkat et
Yani suan aklima gelen bunlar ben yine yardimci olmaya calisirim
şuan gerçekten çok üzgünüm..çalışıyouydun da istemedın yani nedenı ne? olmuş bıtmış gerçi artık ama içime oturdu resmen çok üzüldüm bebeğe
e bende hemen evlenır evlenmez cocuk yapın demıyom..ama olduysada oldu yanii,,gezicem dıye de aldıralım mı yani....
Canım ben bankacıydım çok yorulmuştum bunalmıştım doğru dürüst evlilik hazırlıklarıma bile yetişemedim iş iş iş bıkmıştım.Üzerine tayin istedim uygun şube olmadı.İstifa ettim.ANNEMLE BABAMIN TEK ÇOCUĞUYUM ÇOK DÜŞKÜNÜM ONLARA ONLARI Bİ ŞEHİRDE BIRAK BAŞKA ŞEHRE GELİN GİT. İŞSİZ KAL.ARKADAŞLARIN YOK.ANNEN BABAN YOK.bUNALIMDA GİBİYDİM.çOCUĞU ÖĞRENDİM SAĞLIKLI KARAR VERMEDİM İŞTE
yok hayatım gezcem die aldırmaya bende karşıyım istemedim olsaydıda asla aldırmazdım
depresyonlu halıne denk gelmış,,belkı de o bebek senı kendıne getırırdı.benim bır kızım var oyuzdende belkı bukadar kotu oldum kusura bakma..hemen aldırmışın galıba bıraz düşünseydın belkıde aldırmazdın,aceleye gelmış sankı..neyse artık yapcak bışey yok tabıkı..şimdi durumun nasıl peki,,eminmisin istedıgınden?
Şimdiki aklım o gün başımda olsa aldırmazdım kesinlikle ...Ben kendime o kadar çok kızıyorumki kusura bakmam merak etme canım :) İşte hayat o kadar çok dersler veriyorki insana.Bu şehire alıştım.Arkadaşlarım oldu.Ailemi özlüyorum ama gidip geliyoruz .Kira oturuyordum ama ev aldık cnm şimdi içini istediğim gibi yaptırtıyorum kısmetse ocak 15 gibi taşınacağım.Evet artık hem manen hem madden hazırım bebişe.Uzun zamandır hazırım ama işte kısmet bekliyoruz tedavi görüyorum bakalım herşeyin hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?