2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Saremnaz Allah simdiden kabul etsin canim tum hayirli dualarimiz kabul olsun

Peki hedefin varmi nezamana bitirmeyi dusunuyorsun dua yi

Aman Allahim saremnaz sendemi gecikme var peki senin adet duzenlimidir

Eyvah ya regen tatlicadi saremnaz kizlar yani banada bulasmasin benimkiler hic sasmadi bugune kadar masallah masallah yinede nazar deymesinde ama bi test yapin ya olmuyor boyle meraklandim ben simdi ya

Kac gun gecikti saremnaz hadi gulum bari sen yap test hadii lutfeeeenn

Regene sormuyom zaten kararli o yapmamaya ayyyy hadi ya biriniz guzel haber verin yada hepiniz

Saremnaz Allah simdiden kabul etsin canim tum hayirli dualarimiz kabul olsun

Peki hedefin varmi nezamana bitirmeyi dusunuyorsun dua yi

Amin cnm sağol.Canım zaman düşünmedin ben ezbere biliyorum bu duayı fırsat buldukça okuyorum artık allahın izniyle ne zaman biterse bi kaç arkadaşımda okuyacağını söyledi onlarda dönecekler bakalım bi haftada bitiririz inşallah cnm

Kuşum bende pco var kist var gecikme sebebim malum düzensiz işte bebiş keşke olsa ama yok hissederdim olsa ama inşallah güzel haberler alırız arkidişlerden :)

tatlim erken ama yaa... dur hele dur beni de seeeytmeyin

Ay kendi adıma kuşum seninki gelmez inşallah bebiş haberini alalım hayırlısıyla bitanem...

aaaa tatlim senin hamis haberlerini de alalim bee.. sigmiyor muyuz sanki yerimiz cok gelsin bebekciklerimiz ben bu gidisle dogum zamani gelince haber veririm hamis oldugumu

Tatlicadiiii sen bugun sonuclarini alcaktin neolduuuuu

Hayirlisi olsun sarem belki ne kist nede pko bebis vardir beeeebbbbiiiissss

Ah regenim yapsan cikmasa bile erken yaptin diye dusun ama bide positifi gorursen erkenden ogrenmis olcan fenami yaniiii

ama tatlim elimdeki testlerin aynisindan sende de var sence o test 3gün gecikmeyle gösterir mi?? ben hic sanmiyorum yani girme aklima :26: bi haftay bari gecseydi belki gelir belli olmaz ki.. aaaah ah o cöpe giden pahali testlerim simdi elimde olsa durmam iki dakka yaparim bunlara güvenemiyorum tam..

Regencik farkindaysan o test kilavuzunda su zaman bu zaman yapin demiyorki kuzun sen okadar testi ne yapcan zaten dolu 15 aydan fazla kullanirsin ki okadar surmez insaallah

Gecikmeyle belli eder canim kendini azcik yapsanda sen bakma bize goster

Neyse canim bir hafta bekleyebilirsen helal olsun derim ne soylesem yaptiramicam

Yahu esindemi yap demiyor
Gerci benimki her defasinda yapmaa hamile degilsin bana guven diyordu
Hamile kaldigim ayda esim demisti sen hamilesin test yaptim dogru cikti

Benim teste gerek yok esim sen bana guven ben sonucu soylerim merak etme diyor

heheee gercekten senin teste ihtiyacin yok ozaman tatlim.. ya canim dünkü ziyaret ettigim arkadas da bana dedi sen hamilesin diye gözlerinden belli diyor.. sonracima kaynanam da görmüs rüyasinda aslinda bizim teste ihtiyacimiz yokki yaa saka bi tarafa canim, ben bi keresinde beklemistim ya o kadar uzun zaman, o yüzden aliskanlik yapti ay bilmiyorum mesela vücudumu dinlemiyorum cünkü o zaman bi sürü belirti cikmisti, tabi sonra da koca bi sifir..

Haziran 2010 da Evlendim iki ay geçti adatim düzensiz ya tabi normal diye düşünüyorum bide geciktirici kullanmıştım balayında oda etkilemiştir diyom ben yataktan çıkamıyorum midem bulanıyo karnım nası ağırıyo kocama sürekli ufalattırıyorum uyuyana kadar EŞİMİN TENİNİN KOKUSU BİLE MİĞDEMİ BULANDIRIYO PEYNİR ZEYTİN BALIK HATTA KENDİ parfümüm bile eyvah dedim test aldım.

Ama canim hamileysen eger ki sen bi dusuk yaptin benim gibi bi onlem alinmasi daha iyi olur ben mesela 7haftalikken kalbi durdu ama simdi biliyorum bunu ve doktorda tahlil ne gerekiyorsa erkenden yapacak

Senin gecikti e biraz daha beklersen 7haftalikken ogrenmen gec olur tetbirini almak Allah korusun

Erken ogrenip doktoruna danismalisin diye dusunuyorum ama kendi fikrin yani bisey diyemem

Ben mesela bidaha erken gitmicem doktora dedim ama ya bide benim hamilelikte kullanmam gereken birsey varsa bebegimi kaybetmemek icin erken gitmek istiyorum

Ben çok erken diye kendim aldırdım.Pişmanmıyım evet.Ama o zaman öle düşünmiyosun işte.Daha evleneli iki ay olmuş bi bakıyosun 6 haftalık hamilesin.İstemedim o zaman şimdide istiyosun ama olmuyor işte

test aldin ve???

peki tatlim drlar tatil degil mi?? su weihnachten girdi araya hani bugün basladi biliyorsun, bu arada frohe wiehnachten tamam ya tamam yapcam test pazartesi.. ama sakin nete girmemezlik yapma olur mu?? belki sana bir sey sormak isterim mesela kan pihtilasmasini sormak istiyorum o benim de aklima geldi.. önce bi almancasini bulayim da

o zaman ben simdi napiim yaa, benim aklima gelen kabaca bunlar.. sen ne önerirsin?? :26:

sen bebegi mi aldirdin?????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…