2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ozamn cahilliğine gelmiş,yani bu dertler bıtmıyor,bebek kısmetıyle gelır derler..ailen uzaktaydı şimdide uzakta,,inan bebek oluncada insan depresyona gırıyor,,ama herşeyı atlatıyosun..guzelce oturup düşünmemişsin,,bence öncelıkle dua et,af dile..inşallah rabbım verır,.....

Nilufercim bende anne degilim henuz ama cok duygulandim bende sonucta bi can tasiyordu minnacik kalbi vardi ve atiyordu

Saremnaz senide uzmeden daha fazla ben kapatim bu konuyu

Regencim suan tatil pazartesi acik olabilir bazi yerler ama olmadi acile gidersin

aynen bende onu üzmemek için tam da söylemek istedıklerımı soylıyemıyorum zaten.af dilesın ve dua etsın,artık başka çaresı yok,,zaten pişman olmuş bu da önemlı eminim iyide bır anne olur..inşallahh guzel haberler alırızz hayrlısıyla..

İki yumurtalığımda da over kist var cnm.Korunmuyoruz ama demek kısmet değil henüz.Tedavi gördün ama bi sonuç vermedi.Şimdi yeni bir dr a başladım tüm ilaçları bıraktırdı reglimin 3 . günü gidiceğim hormonlara bakacak 21. günüde kan testi yapacakmış sonrasınıı bilmiyorum

inşalla tedavi olumlu sonuıçlanır cnm hiç pes etmek yok tamam hep hayata umutla bakmalı pişmanlıklar geride kalıp mutluluklara yer verilmeli bak ben 1 ghaftadır düşk yapıyorum su an sadece yeniden anne olabilmeninm hayalini kuruyorum aglamak dövunmek yerine

ah bi görseniz size yazarken klucağımda 1.5 aylık beniş var cnm ya cennet gibi kokuyo içim cızlıyo bakarken inşalla seneyi b zamanlar kucamkızda kendi bebişlerimzle yazışırız

Doğru söylüyorsun canım.Herkes için hayırlısı olsun....Allah hayırlısıyla isteyen herkese nassip etsin sağlıklı bebişler...En kısa zamanda sende alırsın güzel haberlerini allahın izniyle canım

Maşallah mis gibi kokuyorlar...Kokla bizim yerimizede bol bol kokusunu çek içine.uFACIK TEFECİK BİŞİDİR O ŞİMDİ

ay evet 2700 doğdu şu an 4500 kg cnm ya ölumlerden döndu boğazına koluna bacagına kordon dolanmıştı normal olsa kalbi dururmuş am bebişim son 10 gun hiç beslenemeiş kordondan dolayı göbek bagı bile rahim içinde kesildi

allah size bağışlamış onu teyzesi .şimdi iyi kilosu maşallah

herkese merhaba bende 1.5 yıl evliyim.ve biz 8 aydır bebek istiyoruz bende sağda basit kist var dr ilk önce ilaçsız bi deneyelim dedi. 1 yıl geçsin sonra gelin dedi.bende bu ay soğan kürü yaptım 15 gün boyunca kiste ve yumurtlamaya iyi geliyomuş diye.ve şimdi 27 si adet günüm aa bel ağrım başladı dün gece ondan 2 gün öncede kasıklarıma acayip batmalar oldu genellikle sağ tarafıma arada solu da yokluyo tabi bu hiç olmazdı .ama kistten mi oldu bilmedim.birde alt tarafıma iğne batması gibi batmalar oldu anlamadım ne oluyo bel boşluğum falan hep ağrıyo .normalde 1 hafta kala adete sadece hafif bel ağrım olurdu.kür işe yaramadı mı acaba fikri olan varmı yada soğan kürü uygulayıp böyle olan var mı acaba.

cANIM merhaba.Ben soğan suyu içmedim ama benim sağda ve solda 3mm2mm kist var ama ağrı batma yapıyor.22 sinde regl olmam gerekiyordu ama olmadım daha sağ da solda ağırıyor bi sağ bi sol bi belim ama yinede belli olmaz test yapıp bak canım

canım bunlar aynı zamanda hamilelik belirtisi inşallah bebeğin haberidir bu batmalarr

peki sen test yaptınmı 2 gün geçmiş inşallah hamilesindir

sagol canim benim tesekkür ederim.. bakalim pazartesi ola hayrola o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…