- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.781
Şimdiki aklım o gün başımda olsa aldırmazdım kesinlikle ...Ben kendime o kadar çok kızıyorumki kusura bakmam merak etme canım :) İşte hayat o kadar çok dersler veriyorki insana.Bu şehire alıştım.Arkadaşlarım oldu.Ailemi özlüyorum ama gidip geliyoruz .Kira oturuyordum ama ev aldık cnm şimdi içini istediğim gibi yaptırtıyorum kısmetse ocak 15 gibi taşınacağım.Evet artık hem manen hem madden hazırım bebişe.Uzun zamandır hazırım ama işte kısmet bekliyoruz tedavi görüyorum bakalım herşeyin hayırlısı olsun
Nilufercim bende anne degilim henuz ama cok duygulandim bende sonucta bi can tasiyordu minnacik kalbi vardi ve atiyordu
Saremnaz senide uzmeden daha fazla ben kapatim bu konuyu
Regencim suan tatil pazartesi acik olabilir bazi yerler ama olmadi acile gidersin
cnm yaptığından pişman olmuşun zaten sen bunda pek çok insan yaptığı pek çok şeyden pişman olmuştur artık bakma gecmişe çunku sana bi faydası yok şu anda varmı bebek sahibi olmana engel bende yeni evime taşındım yeni eve bebek istiyorum rabbim izin verirse inşalla bu arada ikimizinde olur hem taşınırken düşünmeye zaman bulamazsan streste biter kafandan atınca herlşey daha kolaylaşır
İki yumurtalığımda da over kist var cnm.Korunmuyoruz ama demek kısmet değil henüz.Tedavi gördün ama bi sonuç vermedi.Şimdi yeni bir dr a başladım tüm ilaçları bıraktırdı reglimin 3 . günü gidiceğim hormonlara bakacak 21. günüde kan testi yapacakmış sonrasınıı bilmiyorum
ah bi görseniz size yazarken klucağımda 1.5 aylık beniş var cnm ya cennet gibi kokuyo içim cızlıyo bakarken inşalla seneyi b zamanlar kucamkızda kendi bebişlerimzle yazışırız
ayyyyyy 1,5 aylık mıı yerım onuu canım yaakimin bebişş?
inşalla tedavi olumlu sonuıçlanır cnm hiç pes etmek yok tamam hep hayata umutla bakmalı pişmanlıklar geride kalıp mutluluklara yer verilmeli bak ben 1 ghaftadır düşk yapıyorum su an sadece yeniden anne olabilmeninm hayalini kuruyorum aglamak dövunmek yerine
ayyyyyy 1,5 aylık mıı yerım onuu canım yaakimin bebişş?
Maşallah mis gibi kokuyorlar...Kokla bizim yerimizede bol bol kokusunu çek içine.uFACIK TEFECİK BİŞİDİR O ŞİMDİ
ay evet 2700 doğdu şu an 4500 kg cnm ya ölumlerden döndu boğazına koluna bacagına kordon dolanmıştı normal olsa kalbi dururmuş am bebişim son 10 gun hiç beslenemeiş kordondan dolayı göbek bagı bile rahim içinde kesildi
herkese merhaba bende 1.5 yıl evliyim.ve biz 8 aydır bebek istiyoruz bende sağda basit kist var dr ilk önce ilaçsız bi deneyelim dedi. 1 yıl geçsin sonra gelin dedi.bende bu ay soğan kürü yaptım 15 gün boyunca kiste ve yumurtlamaya iyi geliyomuş diye.ve şimdi 27 si adet günüm aa bel ağrım başladı dün gece ondan 2 gün öncede kasıklarıma acayip batmalar oldu genellikle sağ tarafıma arada solu da yokluyo tabi bu hiç olmazdı .ama kistten mi oldu bilmedim.birde alt tarafıma iğne batması gibi batmalar oldu anlamadım ne oluyo bel boşluğum falan hep ağrıyo .normalde 1 hafta kala adete sadece hafif bel ağrım olurdu.kür işe yaramadı mı acabafikri olan varmı yada soğan kürü uygulayıp böyle olan var mı acaba.
herkese merhaba bende 1.5 yıl evliyim.ve biz 8 aydır bebek istiyoruz bende sağda basit kist var dr ilk önce ilaçsız bi deneyelim dedi. 1 yıl geçsin sonra gelin dedi.bende bu ay soğan kürü yaptım 15 gün boyunca kiste ve yumurtlamaya iyi geliyomuş diye.ve şimdi 27 si adet günüm aa bel ağrım başladı dün gece ondan 2 gün öncede kasıklarıma acayip batmalar oldu genellikle sağ tarafıma arada solu da yokluyo tabi bu hiç olmazdı .ama kistten mi oldu bilmedim.birde alt tarafıma iğne batması gibi batmalar oldu anlamadım ne oluyo bel boşluğum falan hep ağrıyo .normalde 1 hafta kala adete sadece hafif bel ağrım olurdu.kür işe yaramadı mı acabafikri olan varmı yada soğan kürü uygulayıp böyle olan var mı acaba.
cANIM merhaba.Ben soğan suyu içmedim ama benim sağda ve solda 3mm2mm kist var ama ağrı batma yapıyor.22 sinde regl olmam gerekiyordu ama olmadım daha sağ da solda ağırıyor bi sağ bi sol bi belim ama yinede belli olmaz test yapıp bak canım
Nilufercim bende anne degilim henuz ama cok duygulandim bende sonucta bi can tasiyordu minnacik kalbi vardi ve atiyordu
Saremnaz senide uzmeden daha fazla ben kapatim bu konuyu
Regencim suan tatil pazartesi acik olabilir bazi yerler ama olmadi acile gidersin
peki sen test yaptınmı 2 gün geçmiş inşallah hamilesindir
yok cnm yapmadım ama değilimdir adet düzensiz bende olurum bugün yarın
sagol canim benim tesekkür ederim.. bakalim pazartesi ola hayrola o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?