2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

hahahaa... sen de tasinirken hamile kalanlardan olmayasin sakin bizim hamile arkadaslardan bi cogu öyle olmustu, öyle bi totemimiz vardi.. ay ne güzel olurdu yaa

Brake seni ekledim listeye.. hayırlısı olsun ama batın geçmiş. bana kısa sürede test sonucunu bildir. artık test yapabilirsin. gebelik müsbetse muhtemelen çıkar. geç döllenme olmadıysa tabi. ama batın daha önce gecikmediği için geç döllenme olduğunu sanmıyorum.

sinemciq yumurtlama günündesin o yüzden öyle akıntın var. çalışmaları boşlama sakın emi...

menbeta canım kıyamam sana...

saremnaz canım kırmızılar gelmiş.. sevinsemmi üzülsemmi bilemedim...
ahh benimkilerde bi süpiriz yapsada gelse artık yaaaa düzelttim senide listede canım

muhasebe_22 ne yaptın testi yaptınmı anlamadım benn:26:

canimmmm hosgeldin

selammm kızlar

benide ekleyin listyenize batım 17 ocak :))

yaş 31
sat 17 aralık
bat 17 ocak

tamam canım bu akşam güncelleyeceğim bi daha senide eklerim o zaman...
anlat bakalım kendinden bahset biraz...

Yumurtayı zamanında çatlatmaya yardımcı oluyor canım bi nevi yumurta açtlama iğnesi gibi düşün

canım bende incir-havuç deneyecektim bu ay ama olmazsa böğürtlenkökü deneyeyim. yalnız benimki büyümüyorda. sırf çatlama durumu değil yani. bu büyütürmüki?? bide kullanımını yazarmısın sana zahmet

ben 31 yaşındayım eşimde 32
baktık ilk üç beş ay olmadı hemen doktora gittim bende prolaktın seviyem yüksek çıktı 39
eşimde de hareketli sprem sayısı az çıktı
ben dostinex diye bir ilaç kullanıyorum
eşimde 3 ay proxed plus kullandı 2-3 ay sonrasında keçi boynuzu kürüne başladık 10 gündür ona devam ediyoruz

geçen ay ben adet olmadım doktora gitti kist oluşmuş doğum kontrol ilacı verdi doktor kullanıdım bitti ve 17 aralıkda adet oldum şimdi de doktorumu değiştiriyorum haftaya başka doktora gidecem bakalım ne olacak

kızlar selam beni de ekler misiniz? batım 22 ocak. 2012 hepimiz için hayırlı olur inşallah. ekim ayında bir düşük yaşamıştım. çok üzülüyorum hatırladıkça. Allah bir daha yaşatmaz inşallah

Valla canım ben incir denedim ama bi cacık olmadı bu sefer bunu deneyeceğim.Büyütürmü bilemem.Ama çarşamba bi sorarım dr a kuşum.Canım bir çay bardağını dolduracak kadar böğürtlen kökünü 1.5 lt suda kaynatıyoruz su 1 lt kalana kadar kaynayacak.Sonra kökler içinde kalsın soğuyana kadar. Soğuyunca suyunu bir cam şişeye doldur.Sabah aç karna akşam uyurken 1 çay bardağı iç.Zaten 1 lt bi hafta yetiyor.Her hafta tekrar yap. regli bitiminden diğer regliye kadar.

hoşgeldin canım geçmiş olsun çok üzüldüm 2012 de sende hamiş olucaksın hadi inşallah

kizlar bu ne yaaaaaaaaaa hepi toru 10 dk kayboldum ortadan kahve yapmaya aaa neler yazismissiniz öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…