- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.241
Çarşamba dr a gidiyorum bakalım hayırlısıyla şu hormon tahlillerimi yaptırıyıım.Eşiminde sperm ölçümü yapılacak.15 Ocaktada kan ölçümlerim.Sonra bakalım yeni doktorumun tedavisi ne olcak kızlar.Tabi bu arada ben 18 gibi taşınıyorum çok yoğun bir ay beni bekliyor.
Hayırlısı olsun bakam inş.:109:hahahaa... sen de tasinirken hamile kalanlardan olmayasin sakinbizim hamile arkadaslardan bi cogu öyle olmustu, öyle bi totemimiz vardi.. ay ne güzel olurdu yaa
Brake seni ekledim listeye.. hayırlısı olsun ama batın geçmiş. bana kısa sürede test sonucunu bildir. artık test yapabilirsin. gebelik müsbetse muhtemelen çıkar. geç döllenme olmadıysa tabi. ama batın daha önce gecikmediği için geç döllenme olduğunu sanmıyorum.
sinemciq yumurtlama günündesin o yüzden öyle akıntın var. çalışmaları boşlama sakın emi...
menbeta canım kıyamam sana...
saremnaz canım kırmızılar gelmiş.. sevinsemmi üzülsemmi bilemedim...
ahh benimkilerde bi süpiriz yapsada gelse artık yaaaadüzelttim senide listede canım
muhasebe_22 ne yaptın testi yaptınmı anlamadım benn:26:
Brake seni ekledim listeye.. hayırlısı olsun ama batın geçmiş. bana kısa sürede test sonucunu bildir. artık test yapabilirsin. gebelik müsbetse muhtemelen çıkar. geç döllenme olmadıysa tabi. ama batın daha önce gecikmediği için geç döllenme olduğunu sanmıyorum.
sinemciq yumurtlama günündesin o yüzden öyle akıntın var. çalışmaları boşlama sakın emi...
menbeta canım kıyamam sana...
saremnaz canım kırmızılar gelmiş.. sevinsemmi üzülsemmi bilemedim...
ahh benimkilerde bi süpiriz yapsada gelse artık yaaaadüzelttim senide listede canım
muhasebe_22 ne yaptın testi yaptınmı anlamadım benn:26:
selammm kızlar
benide ekleyin listyenize batım 17 ocak :))
fırça işe yaramış
hoşbuldum canikom
selammm kızlar
benide ekleyin listyenize batım 17 ocak :))
şimdi reglim bitice böğürtlen köküne başlayacağım ...
sat ve yaşta vereceksin canım.hoşgeldin aramıza
tatlım tam olarak ne yapıyormuş bu böğürtlen kökü??
sat ve yaşta vereceksin canım.hoşgeldin aramıza
tatlım tam olarak ne yapıyormuş bu böğürtlen kökü??
bak yaaaa iyilik yap denize at
yaş 31
sat 17 aralık
bat 17 ocak
Yumurtayı zamanında çatlatmaya yardımcı oluyor canım bi nevi yumurta açtlama iğnesi gibi düşün
tamam canım bu akşam güncelleyeceğim bi daha senide eklerim o zaman...
anlat bakalım kendinden bahset biraz...
canım bende incir-havuç deneyecektim bu ay ama olmazsa böğürtlenkökü deneyeyim. yalnız benimki büyümüyorda. sırf çatlama durumu değil yani. bu büyütürmüki?? bide kullanımını yazarmısın sana zahmet
tamam canım bu akşam güncelleyeceğim bi daha senide eklerim o zaman...
anlat bakalım kendinden bahset biraz...
canım bende incir-havuç deneyecektim bu ay ama olmazsa böğürtlenkökü deneyeyim. yalnız benimki büyümüyorda. sırf çatlama durumu değil yani. bu büyütürmüki?? bide kullanımını yazarmısın sana zahmet
kızlar selam beni de ekler misiniz? batım 22 ocak. 2012 hepimiz için hayırlı olur inşallah. ekim ayında bir düşük yaşamıştım. çok üzülüyorum hatırladıkça. Allah bir daha yaşatmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?