- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.261
ben 31 yaşındayım eşimde 32
baktık ilk üç beş ay olmadı hemen doktora gittim bende prolaktın seviyem yüksek çıktı 39
eşimde de hareketli sprem sayısı az çıktı
ben dostinex diye bir ilaç kullanıyorum
eşimde 3 ay proxed plus kullandı 2-3 ay sonrasında keçi boynuzu kürüne başladık 10 gündür ona devam ediyoruz
geçen ay ben adet olmadım doktora gitti kist oluşmuş doğum kontrol ilacı verdi doktor kullanıdım bitti ve 17 aralıkda adet oldum şimdi de doktorumu değiştiriyorum haftaya başka doktora gidecem bakalım ne olacak
kizlar bu ne yaaaaaaaaaahepi toru 10 dk kayboldum ortadan kahve yapmaya aaa neler yazismissiniz öyle
inşallah canım benim ağzından bal damlıyor. 2012de inşallah hep birlikte hayallerimize kavuşacağız.hoşgeldin canım geçmiş olsun çok üzüldüm 2012 de sende hamiş olucaksın hadi inşallah
kızlarrrrr ben geldimm napıyosunuz ay tam anlayamadım kim test yaptı kimmmm
Hayırlısı olsun cnm...burası sana uğur getirir inşallah.Allahın izniyle bebişin göbişe geleceği günleri göreceğiz hepberaber...
ben 31 yaşındayım eşimde 32
baktık ilk üç beş ay olmadı hemen doktora gittim bende prolaktın seviyem yüksek çıktı 39
eşimde de hareketli sprem sayısı az çıktı
ben dostinex diye bir ilaç kullanıyorum
eşimde 3 ay proxed plus kullandı 2-3 ay sonrasında keçi boynuzu kürüne başladık 10 gündür ona devam ediyoruz
geçen ay ben adet olmadım doktora gitti kist oluşmuş doğum kontrol ilacı verdi doktor kullanıdım bitti ve 17 aralıkda adet oldum şimdi de doktorumu değiştiriyorum haftaya başka doktora gidecem bakalım ne olacak
kızlarrrrr ben geldimm napıyosunuz ay tam anlayamadım kim test yaptı kimmmm
kızlar selam beni de ekler misiniz? batım 22 ocak. 2012 hepimiz için hayırlı olur inşallah. ekim ayında bir düşük yaşamıştım. çok üzülüyorum hatırladıkça. Allah bir daha yaşatmaz inşallah
Valla canım ben incir denedim ama bi cacık olmadıbu sefer bunu deneyeceğim.Büyütürmü bilemem.Ama çarşamba bi sorarım dr a kuşum.Canım bir çay bardağını dolduracak kadar böğürtlen kökünü 1.5 lt suda kaynatıyoruz su 1 lt kalana kadar kaynayacak.Sonra kökler içinde kalsın soğuyana kadar. Soğuyunca suyunu bir cam şişeye doldur.Sabah aç karna akşam uyurken 1 çay bardağı iç.Zaten 1 lt bi hafta yetiyor.Her hafta tekrar yap. regli bitiminden diğer regliye kadar.
hoşgeldin fıstık.
bende anlamadım ya. muhasebe sanırım ama ne oldu bitti bi türlü çözemedim.:26:
yaaa boş bırakmaya gelmez bu kızları
haklisin yaaa valla bak... yeni arkadaslar gelmis felan ohh masallahben de benim herifle ugrasiyorum öyle...
ben geldimmm cok mutluyuuummm
burda sabah 7.30 ve ilk uyandigimda test yaptim cizgi cok cok daha belirgin ..
adetime 2 gun olmasina ragmen cizgi ciktiiiresim ekliyorum ama resimdekinden daha belirgin normalde
cok mutluyum ama icimdede korku yok degil hep hevesim kursagimda kaldi bu sefer insallah birsey olmazz
adetime 2 gun olmasina ragmen cizgi ciktiiiresim ekliyorum ama resimdekinden daha belirgin normalde
cok mutluyum ama icimdede korku yok degil hep hevesim kursagimda kaldi bu sefer insallah birsey olmazz
kuzummm gözünaydin masallah diyelim hemenAllah kucagina aldigin günleri de nasip etsin
insallah amin canim darisi isteyen herkese.
oturup aglicam nerdeyse..
Tadı kötü de dikiyosun bi seferde.Muhasebe reglisine 3 gün varmış test yaptı .negatif çıktı. Reglisi gecikirse tekrar yapacak.
İyi geceler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?