2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Hayırlısı olsun cnm...burası sana uğur getirir inşallah.Allahın izniyle bebişin göbişe geleceği günleri göreceğiz hepberaber...

daha erken gitsen yumurta takibide başlatır. hatta gidebilirsen yarın gitki başından takip etmiş olur dr. şuan testlerin falan vardır zaten elinde. eşin ne zaman kontrole gidecek bir daha? hayırlısı olsun ahkkında canım. inşallah bu ay uğraşmalarının mükafatını alırsın.

kızlarrrrr ben geldimm napıyosunuz ay tam anlayamadım kim test yaptı kimmmm

hoşgeldin fıstık.
bende anlamadım ya. muhasebe sanırım ama ne oldu bitti bi türlü çözemedim.:26:

tamamdır bilgilerini aldım. akşam yatarkenki güncellemede işleyeceğim senide

canım o zaman bu sadece çatlama ile alakalı değil. öyle olsa 21.güne kadar sürerdi kür. bi bakim aktar bulabilirsem alırım böğürtlen kökü. bide canım tadı kötüdür bunun ya dimi..:26: incirin tadı güzel diye extra istiyordum

Tadı kötü de dikiyosun bi seferde.Muhasebe reglisine 3 gün varmış test yaptı .negatif çıktı. Reglisi gecikirse tekrar yapacak.

ben geldimmm cok mutluyuuummm
burda sabah 7.30 ve ilk uyandigimda test yaptim cizgi cok cok daha belirgin ..
adetime 2 gun olmasina ragmen cizgi ciktiii resim ekliyorum ama resimdekinden daha belirgin normalde
cok mutluyum ama icimdede korku yok degil hep hevesim kursagimda kaldi bu sefer insallah birsey olmazz

kuzummm gözünaydin masallah diyelim hemen Allah kucagina aldigin günleri de nasip etsin

ayyyyyyyyyyyy süper bi haber bu canım yaaaa çok sevindim holleyyyyy holleyyyy

Ay süper yaaaa hadi hayırlısı cnm çok sevindim....

Canim cok hafif bir cizgi gozukuyor insalah hamissindir gozunaydin canim

Tadı kötü de dikiyosun bi seferde.Muhasebe reglisine 3 gün varmış test yaptı .negatif çıktı. Reglisi gecikirse tekrar yapacak.

canım valla ben soğan suyu içtim ama tatsızdı o kokusu vardı ondan içtim. tadı kötüyse içemeyebilirim..

tatlım maşallah.. bebişin geliyor işte

İyi geceler kizlar

canımın içi hoşgeldin bebişimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…