- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.201
pişttttttt kızlar napıyosunuz bakayım
nolsun caanim.. ben herifcaaazimi bekliyorum yemek icin.. öyle baska da bir sey yok seni sormali...
tabiki saat 5 i gecti gelsin heriflerimizde mamalarımızı yiyelim dimi
evet yaa... ben diyet yayapn biriyim olmazki böylebu arada tatlim, kizlarla diyete basladik..ihtiyacin varsa sen de gel.. aslinda daha önce baslamistik ama kalmisti öylece.. nartanesi 1kilo verince, saremnaz da sagolsun kendi tecrübelerini paylasinca gaza geldik ben de vercem bu ay 3-5 kilo daha sen nasilsin???
Ocak ı bekliyor bu veletler bi gelsinlerde hesabını sorarız:)Kızlar ben geldim.Öpüyorum hepinizi .... Sabah eltim aradı evine ekspermi ne gelecekmiş gelsene dedi tek olmıyım bebiş var 6 aylık durmuyor.Ordaydım yeni geldim eve. Benim kırmızılar dün gece gelmiş birlikte bi güzel uyumuşuz :) Sabah uyandım aaa dedim nerdeydiniz gözlerim yollarda kalmıştı.Ama şimdi tadını kaçırdılar bi ağrım var ne siz sorun ne ben sölim...Sizde ne var ne yok bakimmm
Canım teşekkür ederim iyiyim valla günümü bekliyorum ama sanki olacakmısım gibi bir hal var
bacak agrılarım kasık agrılarım falanbakalım görecegiz ne olacak günüm hiç şaşmaz zaten.
Evet okudum canım ben 57 kilo evlendim tayinci oldugumuz için bulundugum yerde genelde evdeyim yiyip oturuyorum eşimde bende kilo aldık şuan 64 varım:)
İhtiyacım var kendimce ama ben zaten cok aram yok yemekle dkh aldırdı bana smdide gitmiyor:)
Kızlar ben geldim.Öpüyorum hepinizi .... Sabah eltim aradı evine ekspermi ne gelecekmiş gelsene dedi tek olmıyım bebiş var 6 aylık durmuyor.Ordaydım yeni geldim eve. Benim kırmızılar dün gece gelmiş birlikte bi güzel uyumuşuz :) Sabah uyandım aaa dedim nerdeydiniz gözlerim yollarda kalmıştı.Ama şimdi tadını kaçırdılar bi ağrım var ne siz sorun ne ben sölim...Sizde ne var ne yok bakimmm
ayy kuzum yaa... gecmis olsun.. bende o agrilari dün atlattim bakalim... menbeta da bugün devam ediyor.. of yaa... kadin olmak ne zorben de napiimm.. simdi kaynanamlara gidicem yemege.. saksuka yapcam.. onlara yagda kizartcam patlicani kendime buharda az yagli yapcam mecburen aksam gelince yazcam zaten yediklerimi diyet yerine...
dkh gicik bir sey yaa.. ben hic kullanmadim, zaten cok cabuk kilo aliyorum..
ayy kuzum yaa... gecmis olsun.. bende o agrilari dün atlattim bakalim... menbeta da bugün devam ediyor.. of yaa... kadin olmak ne zorben de napiimm.. simdi kaynanamlara gidicem yemege.. saksuka yapcam.. onlara yagda kizartcam patlicani kendime buharda az yagli yapcam mecburen aksam gelince yazcam zaten yediklerimi diyet yerine...
ohh ohh afiyet olsun git gez bakalım
ay yook.. agrım varr halenn.. kocamda yat dedı. hıcbısey yapma yemegı ben hazırlarım gelınce dedı.. walla yatıyom bende. dun azdı ara ara yokladı... bugun costu yaa.
Selam tatlı kızlarrrr....
son durumlara henüz bakamadım var mı hamile aramızda bir kac kişinin bat'ı gelmiş sanırım ama ..
benim adetim geceli ortalama 2 haftayı geçiyor sürekli yumurta beyazı gibi akıntım var ama önceden bu akıntım yoktu sizde durumlar nasıl?
ay aslında bana yakışır kırmızı ama ne diim yani...kırmızı kendisi bana yakışmadığını düşünüyor sanırsam...
kızlarrrr bişiy sorcam size
şimdi benim bir bolerom var kahverengi pamuklu ben onu siyah yapmak istiyorum kumaş boyası alıcam da fikrinizi alayım dedim bilmem gereken bişiy varmı yoksa direk kaynatacakmıyım tencerede
:122::122::122::122::122:kızlaarrrrr beni duyan yokmuuuu
ben pamuku hiç yapmadım ama kot yaparken 1 çay kaşığı tuz koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?