2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tabiki saat 5 i gecti gelsin heriflerimizde mamalarımızı yiyelim dimi

evet yaa... ben diyet yayapn biriyim olmazki böyle bu arada tatlim, kizlarla diyete basladik..ihtiyacin varsa sen de gel.. aslinda daha önce baslamistik ama kalmisti öylece.. nartanesi 1kilo verince, saremnaz da sagolsun kendi tecrübelerini paylasinca gaza geldik ben de vercem bu ay 3-5 kilo daha sen nasilsin???

Kızlar ben geldim.Öpüyorum hepinizi .... Sabah eltim aradı evine ekspermi ne gelecekmiş gelsene dedi tek olmıyım bebiş var 6 aylık durmuyor.Ordaydım yeni geldim eve. Benim kırmızılar dün gece gelmiş birlikte bi güzel uyumuşuz :) Sabah uyandım aaa dedim nerdeydiniz gözlerim yollarda kalmıştı.Ama şimdi tadını kaçırdılar bi ağrım var ne siz sorun ne ben sölim...Sizde ne var ne yok bakimmm

Canım teşekkür ederim iyiyim valla günümü bekliyorum ama sanki olacakmısım gibi bir hal var
bacak agrılarım kasık agrılarım falanbakalım görecegiz ne olacak günüm hiç şaşmaz zaten.
Evet okudum canım ben 57 kilo evlendim tayinci oldugumuz için bulundugum yerde genelde evdeyim yiyip oturuyorum eşimde bende kilo aldık şuan 64 varım:)
İhtiyacım var kendimce ama ben zaten cok aram yok yemekle dkh aldırdı bana smdide gitmiyor:)

Ocak ı bekliyor bu veletler bi gelsinlerde hesabını sorarız:)

kızlarrrrrrrrr ammada kaynatmışınız yaaaa okuycam diye gözlerim yerinden çıkıcaktı
napıyosunuzzz bakim ay herkeste bi belirtiler başlamış hadi hayırlısı bakalım i,nşallah

dkh gicik bir sey yaa.. ben hic kullanmadim, zaten cok cabuk kilo aliyorum..

ayy kuzum yaa... gecmis olsun.. bende o agrilari dün atlattim bakalim... menbeta da bugün devam ediyor.. of yaa... kadin olmak ne zor ben de napiimm.. simdi kaynanamlara gidicem yemege.. saksuka yapcam.. onlara yagda kizartcam patlicani kendime buharda az yagli yapcam mecburen aksam gelince yazcam zaten yediklerimi diyet yerine...

ohh ohh afiyet olsun git gez bakalım

ok canım sen orda yemeğini ye akşam onu dengeleriz yarın için öle özel günlerde bende yedim diyetisyeni aradım ertesi günü şöyle yap böyle yap dedi topladık.Kızlar davetti bi yere yemeğe gitmekti,doğum günüydü onlarda bende bozdum diyetisyenimde boz ama bana haber ver dedi ertesi günü. o kadarda katı değil

ay yook.. agrım varr halenn.. kocamda yat dedı. hıcbısey yapma yemegı ben hazırlarım gelınce dedı.. walla yatıyom bende. dun azdı ara ara yokladı... bugun costu yaa.

Canım Maydanoz dereotu tüketmeye çalış bol bol.Benimde geldi kırmızı kardeşler sabah.Ölüyordum ağırıdan şimdi önümde bi kase dolusu maydonoz inek gibi otluyorum.Biraz daha iyiyim şimdik ama tam geçmedi daha

kızlarrrr bişiy sorcam size
şimdi benim bir bolerom var kahverengi pamuklu ben onu siyah yapmak istiyorum kumaş boyası alıcam da fikrinizi alayım dedim bilmem gereken bişiy varmı yoksa direk kaynatacakmıyım tencerede

test yapmadın mı daha nasıl sabrediyorsun valla yanında olsam kolundan tutup hastaneye götürmüştüm

hamileliğin ilk günleri beyaz akıntı çoğalırmış bi test yapın yaa insan merak ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…