- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.221
Kızlar test yapsam adetime 3 gün kala dogru sonuc verir mi sizce gilda bana bakıyor ben gilda ya:)
zamanı fark eder mi canım sabah-akşamsilikte olsa bişiler az çok çıkar canım dene bişi kaybetmezsin
zamanı fark eder mi canım sabah-akşam
bi yapalım bakalım:)sabah ilk idrar daha etkili diyorlar ama idrarında varsa hormon sabahta çıkar akşamda kuşum.eğer belirtilerin fazlasya yap için rahat eder silikte çıksa geebelik olduğunu anlarız yarında gider kan tahliliyle kesinleştirirsin eğer bişi çıkmazssada adetini beklersin günün geçerse bi test daha yaparsın :))
Sabah ilk idrar daha etkili diyorlar ama idrarında varsa hormon sabahta çıkar akşamda kuşum.Eğer belirtilerin fazlasya yap için rahat eder silikte çıksa geebelik olduğunu anlarız yarında gider kan tahliliyle kesinleştirirsin eğer bişi çıkmazssada adetini beklersin günün geçerse bi test daha yaparsın :))
bi yapalım bakalım:)
Hadi hayırlısı olsun bakalım yapda gel
Bizdeki acelecilik işte daha gelmedi kırmızılar git test yap:)calışmalara devam galiba:)
Canım herşeyin hayırlısı olsun...Aynen öle tam gaz devam hayırlısıyla er yada geç bebişler ya gelecek ya gelecek
haptan sonra hemen kalınamıyor :)anlaşıldı
ben geri geldim kizlaaarrrr
hoşgeldin cnm...
hosbulduk tatlim.. nasilsin???
valla nasıl olıyım canım iyiyim desemde yalan olur kötüyüm desemde yalan olur acılıyım diyim ben sana sen anla :)
ayyy anladim canim ben seni.. benim modumdasin yani.. nolcak bizim bu halimiz yaa
kociş gelsede belime yakı yapıştırdıtıcam.bana iyi geliyor ağrım hafifliyor.
gecmis olsun canim benim.. öyle yap madem iyi geliyor sana.. ayy diyet moduna girdim yaa, sanki dünyayi yemis gibi hissediyorum.. yarin alisverise uzaktaki markete gitcem, hem yürüyüs yapcam hem de esyalari elimde tasimak da iyi gelir
:128:kesinlikle hareket şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?