2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

zamanı fark eder mi canım sabah-akşam

Sabah ilk idrar daha etkili diyorlar ama idrarında varsa hormon sabahta çıkar akşamda kuşum.Eğer belirtilerin fazlasya yap için rahat eder silikte çıksa geebelik olduğunu anlarız yarında gider kan tahliliyle kesinleştirirsin eğer bişi çıkmazssada adetini beklersin günün geçerse bi test daha yaparsın :))

bi yapalım bakalım:)

En kötü ihtimal yoksa kendini umutlandırmaktan vazgeçer önümüzdeki aya odaklanırsın kuşum.Çünkü biz kendimizi o kadar inandırıyoruzki yalancı gebelik oluyor adetimiz bile gecikiyor çünkü içten içe dile getirmesekte vücudumuza emir veriyoruz ben hamileyim adet olmayacağım midem bulanıyo başım dönüyo vs vs. diye

kociş gelsede belime yakı yapıştırdıtıcam.bana iyi geliyor ağrım hafifliyor.

gecmis olsun canim benim.. öyle yap madem iyi geliyor sana.. ayy diyet moduna girdim yaa, sanki dünyayi yemis gibi hissediyorum.. yarin alisverise uzaktaki markete gitcem, hem yürüyüs yapcam hem de esyalari elimde tasimak da iyi gelir

Çarşamba dr a gidiyorum bakalım hayırlısıyla şu hormon tahlillerimi yaptırıyıım.Eşiminde sperm ölçümü yapılacak.15 Ocaktada kan ölçümlerim.Sonra bakalım yeni doktorumun tedavisi ne olcak kızlar.Tabi bu arada ben 18 gibi taşınıyorum çok yoğun bir ay beni bekliyor.

:128:kesinlikle hareket şart.

evet yaa.... bu bahaneyle yarin en az bir saat yürürüm oh mis.. srt cantami alirim yaa.. yoksa kol cantasi arti alisveris posetleri rezil olurum.. sirt cantasi dünyayi aliyor ve kollara felan yüklenip agri yapmiyor.. ay benim birde step tranier var, depoda duruyor. aaa onu getireyim eve müzik dinlerken calisirim oh mis... yarin bir de ev isi felan epeyce spor yapmis olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…