2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Ayyyy regentosum insallah seninde son batin bu olur birlikte verelim bebis haberleini insallahhhhh aminnnn

hayirlisi olsun kuzum.. bakalim her yeni ay yeni umutlar getiriyor.. bekleyip görcez.. yarindan itibaren ates ölceyim bi daha bari onunla oyalanirim

ben kuppeye küstüm yok haberim canım ondan.. sanada sıhatler olsun şimdiden

gel yavri gel böğrüme gel... yavrimmmm

anaaaaaaaaaa dusa gircekmis... azraaa sonra da gel su kizin bögrüne birlikte gidelim... dösügüne girelim

Son düzenleme:
test yapmadın mı daha nasıl sabrediyorsun valla yanında olsam kolundan tutup hastaneye götürmüştüm

hamileliğin ilk günleri beyaz akıntı çoğalırmış bi test yapın yaa insan merak ediyo

Yok canım benim sat'im geçeli 2 haftayı geçiyor yoksa bat'ıma var daha çoookk...
yoksa durur muyum en az 3 kez yapmıştım şimdiye öyle olsaa

kizlar evde digital testde vardi dayanamadim onuda yaptim bunlarda yanillma payi olmuyormus

hepinize tek demek istedigim hic stres yapmayin iliskide bulunurken yok bebis tutuncakmi yok bel altina yastik falan gecin bunlari bence bak ben hic birsey yapmadim ve bebis geldi

Allah kucağına almayı nasip etsin canım.Hadi inş çifter çifter gelirler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…