- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.301
Tatlicadim 17 ocak yenibatim
ay insallah son bat haberin olur tatlim??? sonra cizgili olanindan haber verirsin insallah... cifter cifter insallahh
Ufakliktayim neden sordun tatlim
Ayyyy regentosum insallah seninde son batin bu olur birlikte verelim bebis haberleini insallahhhhh aminnnn
ay insallah son bat haberin olur tatlim??? sonra cizgili olanindan haber verirsin insallah... cifter cifter insallahh
face gel diyecektim. ama bunla toplu sohbet olmuyor... regentoşa gazoz ısmarlıyordum sanada ısmarlim dediydim
face gel diyecektim. ama bunla toplu sohbet olmuyor... regentoşa gazoz ısmarlıyordum sanada ısmarlim dediydim
Dusagircem simdi kuzucum kuppeyi merak ediyorum diyiverin nasil iyiimi haber varmi
amca amca... benim hic pozitifim olmadi ki :26::26::26:
ben kuppeye küstümyok haberim canım ondan.. sanada sıhatler olsun şimdiden
gel yavri gel böğrüme gel... yavrimmmm
anaaaaaaaaaa dusa gircekmis... azraaa sonra da gel su kizin bögrüne birlikte gidelim... dösügüne girelim
aslında önden gelse daha münasip olur ama neyse...tercih meselesi sonunda
aaa ben o acidan bakmadim hic
satım yanlıs 24 aralık olması lazımm... bat 20 ocak..
test yapmadın mı daha nasıl sabrediyorsun valla yanında olsam kolundan tutup hastaneye götürmüştüm
hamileliğin ilk günleri beyaz akıntı çoğalırmış bi test yapın yaa insan merak ediyo
kizlar evde digital testde vardi dayanamadim onuda yaptim bunlarda yanillma payi olmuyormus
hepinize tek demek istedigim hic stres yapmayin iliskide bulunurken yok bebis tutuncakmi yok bel altina yastik falan gecin bunlari bence bak ben hic birsey yapmadim ve bebis geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?