- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.321
tatlıcadıcım ben hala listede yokum amaaa:26::26::26::26:
Allah kucağına almayı nasip etsin canım.Hadi inş çifter çifter gelirler....
kizlar evde digital testde vardi dayanamadim onuda yaptim bunlarda yanillma payi olmuyormus
hepinize tek demek istedigim hic stres yapmayin iliskide bulunurken yok bebis tutuncakmi yok bel altina yastik falan gecin bunlari bence bak ben hic birsey yapmadim ve bebis geldi
canım kusurabakma. kaçmış arada sanırım..:26:
sat bat yaş ve sorunu tekrar verirsen şuan düzeltiyorum listeyi senide eklerim hemen
minik minik birsürü kistim var yaşım 26 sat 14 aralık bat 11 ocak..... bu hafta aşılamam olucak çok heycanlıyım ayrıca:18::18::18:
minik minik birsürü kistim var yaşım 26 sat 14 aralık bat 11 ocak..... bu hafta aşılamam olucak çok heycanlıyım ayrıca:18::18::18:
canım sen listede varsınn...görmemişsin sanırım. ben sana sadece varikosel yazmıştım. yanlışmı biliyorum sorununu..:26:
Canım hoşgeldin...Nasılsın heycan var tabi dimi hadi bakalım canımmm
:18:
hoşbulduk saremnazcım valla bugün yumoşlara baktık bir sürü olmuş ama en büyüğü 18 diğeri 15 mm yarın bi daha bakacak dr sonrada iğne verip bi kaçgüne aşılama olur herhalde bakalım hayırlısıysa olsun:18::18:sen nasılsın bu arada iyisindir inşallah
yeni listeyi bulamadım galiba,,, doğru eşim varikosel ameliyatı oldu ama şuan pek sorun kalmadı gibi gözüküyor
yeni listeyi bulamadım galiba,,, doğru eşim varikosel ameliyatı oldu ama şuan pek sorun kalmadı gibi gözüküyor
Ay hadi canım güzel haberler verirsin bize inşallah.Ben aynıyım kuzum.Sonunda geldi kırmızılar kanepedeyim üzerimde battaniye kıvranıyorum.Kocişe kaprislerdeyim
1.msja bakatsan görürsün kendini canım ordasın. ayrıca inşallah aşılamada tutturursunuz tatlım. Allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
inşallah bakalım. bu kocişler bizi iyi çekiyo wallahi dimi garipcikler:)) kırmızıları bi süre görmesek ne var sankiiiiiiiiiiiii:2::2::2:
Valla sorma hemde çok garipcikler.Güldürdü beni koptum resmen sonrada ağlamaya başladım bana diyorki bence sen jinekolağa değil psikolağa git aşkım bir gülüyorsun gülerken ağlıyorsun bende küstüm şimdi konuşmuyorum onla
hepimizin tripler aynı galiba:)) adet dönemi bizden çok onlar sıkıntı çekiyo
iyi geceler bayanlar... ben kaçıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?