2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

canım çokk sevindim hayırlı olsun.stres ister istemez oluyo yapmasak iyi olcak tabii de ama şu yastık olayı banada hikaye gibi geliyo millet yapar yapmaz ayağa kalkıyo ve kalcaksa kalıyo yaneee

:18:
Canım hoşgeldin...Nasılsın heycan var tabi dimi hadi bakalım canımmm

hoşbulduk saremnazcım valla bugün yumoşlara baktık bir sürü olmuş ama en büyüğü 18 diğeri 15 mm yarın bi daha bakacak dr sonrada iğne verip bi kaçgüne aşılama olur herhalde bakalım hayırlısıysa olsun:18::18: sen nasılsın bu arada iyisindir inşallah

Ay hadi canım güzel haberler verirsin bize inşallah.Ben aynıyım kuzum.Sonunda geldi kırmızılar kanepedeyim üzerimde battaniye kıvranıyorum.Kocişe kaprislerdeyim

Ay hadi canım güzel haberler verirsin bize inşallah.Ben aynıyım kuzum.Sonunda geldi kırmızılar kanepedeyim üzerimde battaniye kıvranıyorum.Kocişe kaprislerdeyim

inşallah bakalım. bu kocişler bizi iyi çekiyo wallahi dimi garipcikler:)) kırmızıları bi süre görmesek ne var sankiiiiiiiiiiiii:2::2::2:

inşallah bakalım. bu kocişler bizi iyi çekiyo wallahi dimi garipcikler:)) kırmızıları bi süre görmesek ne var sankiiiiiiiiiiiii:2::2::2:

Valla sorma hemde çok garipcikler.Güldürdü beni koptum resmen sonrada ağlamaya başladım bana diyorki bence sen jinekolağa değil psikolağa git aşkım bir gülüyorsun gülerken ağlıyorsun bende küstüm şimdi konuşmuyorum onla

hepimizin tripler aynı galiba:)) adet dönemi bizden çok onlar sıkıntı çekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…