2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

cnm ya hiç araştırmadım çevremdede kimse olmadı hep merak ederim nasıl oluyo aşılama

bomba gibiyim şimdi durucuğu uyuttm bi bakım dedimkızlar napıyo sevindi yaaa kızlar bizimde olsun 1.5 aylık çok tatlı maşalla usluda ee nasıl oldu ağrılar benim bitti kanama 9.gun ondan da neşem yerinde

evet canim.. benim ilk gün olr.. sükür bitti.. bi dakka bu bebek kimin??? :44::44:

Ay bi sünnet oluyorlar başka dertleri çok ne regli oldum olmadım ne ağrım var yok ne anlar onlar çeksinler ...:113:

ay sünnet de simdi uyusturup yapiyorlar oohhh oldu da bittiye getiriyorlar.. he artik askerlik de yapmiyorlar yani... ya biz???

evet canim.. benim ilk gün olr.. sükür bitti.. bi dakka bu bebek kimin??? :44::44:

ablamın bebeği bi kaç gunluk bize geldiler kalmaya ben çağırdım aslında moral olsun die çok iyi geldi bana kızım 5 yaşında onun konuşmaları halleri çok tatlı mam bebbişte bi başka mis gibi ağrılarının bitmesine sevindim benim hiç ağrım olmaz ama piskopatın hasıda olabilirim zaman zaman

hay masallah kuzuyaa senin minigine bi kardes gelince her sey güzel olur tatlim sen de bol bol seversin.. akilli bi bebek mi??? cok aglamiyordur insallah...

hay masallah kuzuyaa senin minigine bi kardes gelince her sey güzel olur tatlim sen de bol bol seversin.. akilli bi bebek mi??? cok aglamiyordur insallah...

yok yok maşalla cnm benim uslu öle ağlamak pek tarzı değil uykucu bide memeci ablam sağlamalık ineğe döndü cnm inşalla yakın zamanda rabbim sanada nasip eder gurbette en iyi arkadaş sıkılmaya fırsat yok

Valla bak doğru uyuştur şipşak oldu bitti.Askerlik desen parayı ver düdüğü çal. Biz parada versek çekiyoz of be of.Yok asıl garipçikler biziz.Boynu bükükler boynu bükükler

yok yok maşalla cnm benim uslu öle ağlamak pek tarzı değil uykucu bide memeci ablam sağlamalık ineğe döndü cnm inşalla yakın zamanda rabbim sanada nasip eder gurbette en iyi arkadaş sıkılmaya fırsat yok

valla yaa... kedi köpege düsüyor gözüm artik.. bi tane kedi bari alayim diyorum resmen.. kediler hazir benim icin dogurmus olur hem, ben beceremedim bi türlü..

kIZIM ARTIK MART FALANDA BEKLEMİYORLAR BİZİM BAHÇEE Bİ KEDİ VAR KARNI BOŞALDIĞI GİBİ DOLDURUYORLAR MAŞALLAH ÇOCUĞU ONUN ÇOCUĞU ONUNDA ÇOCUĞU YEDİ SÜLALE BAHÇEDELER.

ay gece gece... ne güldüm ama ya bi kedi kadar olamadik bu ne yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…