- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.341
iyi geceler bayanlar... ben kaçıyorum
:18:
hoşbulduk saremnazcım valla bugün yumoşlara baktık bir sürü olmuş ama en büyüğü 18 diğeri 15 mm yarın bi daha bakacak dr sonrada iğne verip bi kaçgüne aşılama olur herhalde bakalım hayırlısıysa olsun:18::18:sen nasılsın bu arada iyisindir inşallah
merhaba kızlar napıyoruz bakım
iyilik fistik sen nasilsin bakalim????
bomba gibiyim şimdi durucuğu uyuttm bi bakım dedimkızlar napıyo sevindi yaaa kızlar bizimde olsun 1.5 aylık çok tatlı maşalla usluda ee nasıl oldu ağrılar benim bitti kanama 9.gun ondan da neşem yerinde
Valla sorma hemde çok garipcikler.Güldürdü beni koptum resmen sonrada ağlamaya başladım bana diyorki bence sen jinekolağa değil psikolağa git aşkım bir gülüyorsun gülerken ağlıyorsun bende küstüm şimdi konuşmuyorum onla
Ay bi sünnet oluyorlar başka dertleri çok ne regli oldum olmadım ne ağrım var yok ne anlar onlar çeksinler ...:113:
evet canim.. benim ilk gün olr.. sükür bitti.. bi dakka bu bebek kimin??? :44::44:
ablamın bebeği bi kaç gunluk bize geldiler kalmaya ben çağırdım aslında moral olsun die çok iyi geldi bana kızım 5 yaşında onun konuşmaları halleri çok tatlı mam bebbişte bi başka mis gibi ağrılarının bitmesine sevindim benim hiç ağrım olmaz ama piskopatın hasıda olabilirim zaman zaman
hay masallah kuzuyaasenin minigine bi kardes gelince her sey güzel olur tatlim sen de bol bol seversin.. akilli bi bebek mi??? cok aglamiyordur insallah...
Valla bak doğru uyuştur şipşak oldu bitti.Askerlik desen parayı ver düdüğü çal. Biz parada versek çekiyoz of be of.Yok asıl garipçikler biziz.Boynu bükükler boynu bükükler
yok yok maşalla cnm benim uslu öle ağlamak pek tarzı değil uykucu bide memeci ablam sağlamalık ineğe döndü cnm inşalla yakın zamanda rabbim sanada nasip eder gurbette en iyi arkadaş sıkılmaya fırsat yok
valla yaa... Kedi köpege düsüyor gözüm artik.. Bi tane kedi bari alayim diyorum resmen.. Kediler hazir benim icin dogurmus olur hem, ben beceremedim bi türlü..
ay güldürdün beni hem bi seferda kaç tane çıkarıyorlar biz bi tanesini çıkaramadık bea
evet yaaa evet
kIZIM ARTIK MART FALANDA BEKLEMİYORLAR BİZİM BAHÇEE Bİ KEDİ VAR KARNI BOŞALDIĞI GİBİ DOLDURUYORLAR MAŞALLAH ÇOCUĞU ONUN ÇOCUĞU ONUNDA ÇOCUĞU YEDİ SÜLALE BAHÇEDELER.
ay gece gece... ne güldüm ama ya bi kedi kadar olamadik bu ne yaaa
hADİ KIZLAR İYİ GECELER ...bEN YATIYORUM...ERKEN KALKACAPIM ANNİŞİM GELCEK AZCIK HAZIRLIK YAPARIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?