2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

canımmmm uzun zaman sonra yine bir gece yarısı beraberis
napıyosun bakalım? nasıl oldun?
kırmızılar geldimi regencim geçmişe baktım ama göremedm
merak ettm seniii

geldiler canim geldiler napalim kismet degilmis??? sen nasilsin babacin nasil oldu???

geldiler canim geldiler napalim kismet degilmis??? sen nasilsin babacin nasil oldu???

sağlık olsun canım... en önemlisi...
babam iyi şükür canım.. daha yaraları açık biraz da psikolojisi bozuk sanırım. hiç uyuyamıyor..
kmseyle görüşmesine izin vermedi dr. odasına kmseyi sokmuyoruzz..
grip falan olup öksürürse iyileşmesi çok zor olurmuş..
herseyi ile ben ilgileniyorum ama bu durumdan çok memnunum..
diyorum nelere üzülüyormusum allah ım önce saglık versin hepimize

gunaydın kızlar.nasılsınız?ay dun pek giremedim.mutfagi dip kose bi temizliyim dedim sabah 10da girdim mutfaga aksam ciktim.ay mutfakta neler varmis oyle temizle-temizle bitmiyo

ayy tatlım salak salak nasıl gülüyom cnm ya nsl sevindim anlatamam ya..cnm benm kan testi yptın mı kaç çıktı ultrasonla baktın mı ay çok hyeycannladım yaa

Canimsin ya
yok canim bizim burda christmas oldugu icin her yer kapaliydi buyuk ihtimalle yarin yaptiririm
zaten daha cokkk miniciktiiir ,.. Dunku test cok cok silikti bugun dahada koyuydu ve digital test yaptim pregnant cikti benim konuda resimleri var...

hıımm olsun tatlım kan değerine göre kaç haftlık oldunu öğrenirsinn..minicikk bebeişini yerimm ayy teyze olozz bizz yaa..çok sevindiek oldum yaff..nerde resmi var anlamdım sölede bakm gızz

hıımm olsun tatlım kan değerine göre kaç haftlık oldunu öğrenirsinn..minicikk bebeişini yerimm ayy teyze olozz bizz yaa..çok sevindiek oldum yaff..nerde resmi var anlamdım sölede bakm gızz

Sorma bende cok mutluyum ama ayni andada yine sevincim kursagimda kalcak diye korkuyorum onceki konularimi okudaysan bilirsin o yuzden suan inanamiyorum kolay kolay

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/492500-kizlar-sanirim-bebis-yolda.html

accık oyle oldu,sen napıyon?
napim ttalım yaa..kalktım kalvaltı yaptım evimi topladım yemeğimi koydum aygaza..pişti şimdi..yeşil çayımı içtim..birzdan eltime gtcem bakm napo..öle yanii

ttalım çift çizgi çıknca bişe olmaz ben resm vr ya dedin ya ondan merak ettm o yazdıklarını okumuştum tatlımm..sen 3 ocak gibi test yaptırda bi baklım..aslında adetten önce yapılmaz çnki kimyasal gebelik olabiliyoo...ama sanmışıyorum du baklım..şimdi ultrasonda keseciği de oluşsunda bakalım

napim ttalım yaa..kalktım kalvaltı yaptım evimi topladım yemeğimi koydum aygaza..pişti şimdi..yeşil çayımı içtim..birzdan eltime gtcem bakm napo..öle yani

oh ne guzel her isini yapmisin.ben de temizlik felan yaptim ama yemek yapmadim.adamin kac gundur bogazindan sicak yemek gecmedi bu gun yapiim bari.dun isten geldi hemen mutfaga daldi-ne var yemege diye sordu.ben de piskin piskin-konserve balik hazir su bu diyom adam sonunda kendini tutamadi-yok baya bi sey pisirmisin dedi

Insallah bu sefer bir sorun yok gibi.. Cizgi git gide belirginlesiyo ve digitalde 2 gun once cikmamisti bugun cikti demekki degerler yukseldi
rabbim nederse o olur valla stres yapmiyom hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…