- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.361
meriiiii
canımmmmuzun zaman sonra yine bir gece yarısı beraberis
napıyosun bakalım? nasıl oldun?
kırmızılar geldimi regencim geçmişe baktım ama göremedm
merak ettm seniii
geldiler canim geldilernapalim kismet degilmis??? sen nasilsin babacin nasil oldu???
Azerinnn bebis var bebis hadi ben baslattim devami gelsin insallh
Azerinnn bebis var bebis hadi ben baslattim devami gelsin insallh
ayy tatlım salak salak nasıl gülüyom cnm ya nsl sevindim anlatamam ya..cnm benm kan testi yptın mı kaç çıktı ultrasonla baktın mı ay çok hyeycannladım yaa
Canimsin ya
yok canim bizim burda christmas oldugu icin her yer kapaliydi buyuk ihtimalle yarin yaptiririm
zaten daha cokkk miniciktiiir ,.. Dunku test cok cok silikti bugun dahada koyuydu ve digital test yaptim pregnant cikti benim konuda resimleri var...
ya napıyım ıste yatakları topluyorum
hıımm olsun tatlım kan değerine göre kaç haftlık oldunu öğrenirsinn..minicikk bebeişini yerimm ayy teyze olozz bizz yaa..çok sevindiek oldum yaff..nerde resmi var anlamdım sölede bakm gızz
napim ttalım yaa..kalktım kalvaltı yaptım evimi topladım yemeğimi koydum aygaza..pişti şimdi..yeşil çayımı içtim..birzdan eltime gtcem bakm napo..öle yaniiaccık oyle oldu,sen napıyon?
Sorma bende cok mutluyum ama ayni andada yine sevincim kursagimda kalcak diye korkuyorum onceki konularimi okudaysan bilirsin o yuzden suan inanamiyorum kolay kolay
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/492500-kizlar-sanirim-bebis-yolda.html
napim ttalım yaa..kalktım kalvaltı yaptım evimi topladım yemeğimi koydum aygaza..pişti şimdi..yeşil çayımı içtim..birzdan eltime gtcem bakm napo..öle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?