2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ayyyyy aynen yaaaaa bide şu banyo işi olmasa valla süpermiş

he iste ayni bu dedigini ben de cok okudum.. ve dr arkadasa sordum.. öyle bir sey yok dedi.. olsa ögrenirdik dedi.. ama dedigin ben de cok duydum onu.. bilmiom yaa.. ama kocakari yöntemini denemek lazim belkide.. :44::44:

he iste ayni bu dedigini ben de cok okudum.. ve dr arkadasa sordum.. öyle bir sey yok dedi.. olsa ögrenirdik dedi.. ama dedigin ben de cok duydum onu.. bilmiom yaa.. ama kocakari yöntemini denemek lazim belkide.. :44::44:

ya doktorlar cinsiyet konusunda pek açık vermek istemıyolar sonuçta kız-erkek sayısı eşitmişş erkek bıraz daha çokmuş ama erkekler daha çabuk ölüyomuş boylelıkle eşitleniyo ama sperm olayı doğru yani,,amaann artık ne çırkarsa bahtımızaa saglıkla gelsınlerde hıç önemlı deil.

valla bilmiom sekerim duydugum söyledim.. benim de bi bilgim yok, keske olsaaaaa

Son düzenleme:
valla bilmiom sekerim duydugum söyledim.. benim de bi bilgim yok, keske olsaaaaa

ay olsunda dimi.. inşallah olur artıkın bu ayy ya bu ayda olmazsa bi sorun var dıcem artık ya,en fazla 2 gun geçiyor yani dıkkat edıyorum yazıyorumda bi kenara hangı gunler oldu diyee

ay olsunda dimi.. inşallah olur artıkın bu ayy ya bu ayda olmazsa bi sorun var dıcem artık ya,en fazla 2 gun geçiyor yani dıkkat edıyorum yazıyorumda bi kenara hangı gunler oldu diyee

tabi tatlim ben de not tutuyorum.. ama 3-4 gün geciklemeler normaldir yaa.. bi ay stresli geciyor felan.. olur yani bence..

tabi tatlim ben de not tutuyorum.. ama 3-4 gün geciklemeler normaldir yaa.. bi ay stresli geciyor felan.. olur yani bence..

kızlar merhaba

ben doktorumu değiştirecem demişltim geçenlerde bugün başka bir doktora gitiim
çok memnun kaldımm tam yumurtrlama dönemimdeymişim o yüzden yumurta takibi yapıyor pazartesi tekrar gidecem yumurtalarım çatlamış mı ona bakacak
bir sürüde şey sordum doktora sizinlede paylaşmak istedim
mesela ilişkiden sonra sipermler hemen rahme girermiş ve rahim ağzı ilişkiden sonra kapanırmış
hani sıvı bişeyler akıyor ya onlar siperm suyuymuş
yani ilişkiden sonra yan yatmak, yastık koymak , havaya dikmek ayakları hepsi kocakarı uydurmalarıymış :)))

ve ilişkiden 1 dakika sonra bayanlar ayağa kalkabilir problem yok dedi

kiz onca saat ben popisi bosuna mi diktim?? bosuna mi cektim onca zahmeti????

peki bu rahim agzi nasil aciliyor ve kapaniyor iliski oldugunu nerden biliyor ki?? spermleri aldiktan sonra kapatiyor kendini?? ben de akan spermlerin kendisi sanip üzülüyordum hepsi bosa gitti diye yani onlar simdi sperm degil mi??

Son düzenleme:

yani spermler rahme girince direk gideceği yeri bilir yumurtalıkların oraya gidermiş ve vakum gibi yumurtalar bu spermleri çekermiş ve geri bırakmazmış

yani spermler rahme girince direk gideceği yeri bilir yumurtalıkların oraya gidermiş ve vakum gibi yumurtalar bu spermleri çekermiş ve geri bırakmazmış

saka gibi yaa... yani önemli olan yumurtanin olmasi öyle mi??? yani akan seye üzülmeyim ben dogru mu?? onlar yavrucaklar degil baska bi sivi yani???

baska neler söyledi drun?? sevindim vallahi iyi bi dr bulmana, bu cok önemli...

saka gibi yaa... yani önemli olan yumurtanin olmasi öyle mi??? yani akan seye üzülmeyim ben dogru mu?? onlar yavrucaklar degil baska bi sivi yani???

baska neler söyledi drun?? sevindim vallahi iyi bi dr bulmana, bu cok önemli...

pozisyonda önemli değilmiş yeterki bütün penis vaginaya girsin dedi doktor

Ben aylardır neredeyse umutlandığım her ay yaşadığım belirteleri yorumladım durdum tabii sonuç üzücü, bu ay sa sadece günümü bekliyorum dua ederek inşallah hamileyimdir diye, Allah biliyor artık, vakti saati geldiyse olur daha varsa Rab'bim kısmet edene kadar bekleyeceğiz... İnşallah 2012 bizim senemiz olur, güzel haberleri bir bir paylaşırız birbirimizle, alırız bebişlerimizi kucaklarımıza...

insallah yaa.... yeter artik bekledigimiz.. bende gördüm o belirtilerin hepsini ama ne oldu.. hic... bence belirti felan hikaye.. en iyi belirti adet gecikmesi.. ona da güvenmemek lazim baska sebeplerden de olabilir.. yani vücudu dinlemek cok tehlikeli.. insan ümitleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…