- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.661
ne oldu ne olduuuu ??? hay Allah ım yaaa.. hayırlısı olsun guzelımmm.
kız benım hatrımı soruyor ben ona nasılsın dıyommben ıyım canım saol sen nasılsın??
kacirma canim bence.. sonra keske yapsaydim diye düsünmekten iyidir
kız-erkek olayınımı dıyon?bende tam bılmıyorum tabı de ööle dıyo doktorlar.ihtımal yanı sonuçta kesın deil..ta yumurtlama gununde erkek oluyomuş çunku: erkek spermler hızlı gıdıyomuş,çabuk öluyomuş..dişi spermlerde yavaşş fakat saglammışşçabuk ölmüyolarmışş....yanii erkek spermler daha çabuk yumurtaya ulaşıyor eger yumurtladıysan gerktıgı yerdeyse yumurtta o hemen döllüyomuş yumurtayıı...ööle işte..allah bılır ne olacagını hayırlı evlat saglıklı olsun yeterde bunlarda ihtımal işte
ayy bana bu akşamda banyoo göründü ozamann desenee..
kız-erkek olayınımı dıyon?bende tam bılmıyorum tabı de ööle dıyo doktorlar.ihtımal yanı sonuçta kesın deil..ta yumurtlama gununde erkek oluyomuş çunku: erkek spermler hızlı gıdıyomuş,çabuk öluyomuş..dişi spermlerde yavaşş fakat saglammışşçabuk ölmüyolarmışş....yanii erkek spermler daha çabuk yumurtaya ulaşıyor eger yumurtladıysan gerktıgı yerdeyse yumurtta o hemen döllüyomuş yumurtayıı...ööle işte..allah bılır ne olacagını hayırlı evlat saglıklı olsun yeterde bunlarda ihtımal işte
ayy bana bu akşamda banyoo göründü ozamann desenee..
he iste ayni bu dedigini ben de cok okudum.. ve dr arkadasa sordum.. öyle bir sey yok dedi.. olsa ögrenirdik dedi.. ama dedigin ben de cok duydum onu.. bilmiom yaa.. ama kocakari yöntemini denemek lazim belkide.. :44::44:
ayyyyy aynen yaaaaa bide şu banyo işi olmasa valla süpermiş
ya doktorlar cinsiyet konusunda pek açık vermek istemıyolar sonuçta kız-erkek sayısı eşitmişş erkek bıraz daha çokmuş ama erkekler daha çabuk ölüyomuşboylelıkle eşitleniyo ama sperm olayı doğru yani,,amaann artık ne çırkarsa bahtımızaa saglıkla gelsınlerde hıç önemlı deil.
valla bilmiom sekerim duydugum söyledim.. benim de bi bilgim yok, keske olsaaaaa
ay olsunda dimi..inşallah olur artıkın bu ayy ya bu ayda olmazsa bi sorun var dıcem artık ya,en fazla 2 gun geçiyor yani dıkkat edıyorum yazıyorumda bi kenara hangı gunler oldu diyee
tabi tatlim ben de not tutuyorum.. ama 3-4 gün geciklemeler normaldir yaa.. bi ay stresli geciyor felan.. olur yani bence..
kızlar merhaba
ben doktorumu değiştirecem demişltim geçenlerde bugün başka bir doktora gitiim
çok memnun kaldımm tam yumurtrlama dönemimdeymişim o yüzden yumurta takibi yapıyor pazartesi tekrar gidecem yumurtalarım çatlamış mı ona bakacak
bir sürüde şey sordum doktora sizinlede paylaşmak istedim
mesela ilişkiden sonra sipermler hemen rahme girermiş ve rahim ağzı ilişkiden sonra kapanırmış
hani sıvı bişeyler akıyor ya onlar siperm suyuymuş
yani ilişkiden sonra yan yatmak, yastık koymak , havaya dikmek ayakları hepsi kocakarı uydurmalarıymış :)))
kızlar merhaba
ben doktorumu değiştirecem demişltim geçenlerde bugün başka bir doktora gitiim
çok memnun kaldımm tam yumurtrlama dönemimdeymişim o yüzden yumurta takibi yapıyor pazartesi tekrar gidecem yumurtalarım çatlamış mı ona bakacak
bir sürüde şey sordum doktora sizinlede paylaşmak istedim
mesela ilişkiden sonra sipermler hemen rahme girermiş ve rahim ağzı ilişkiden sonra kapanırmış
hani sıvı bişeyler akıyor ya onlar siperm suyuymuş
yani ilişkiden sonra yan yatmak, yastık koymak , havaya dikmek ayakları hepsi kocakarı uydurmalarıymış :)))
kiz onca saat ben popisi bosuna mi diktim?? bosuna mi cektim onca zahmeti????
peki bu rahim agzi nasil aciliyor ve kapaniyor iliski oldugunu nerden biliyor ki?? spermleri aldiktan sonra kapatiyor kendini?? ben de akan spermlerin kendisi sanip üzülüyordum hepsi bosa gitti diye yani onlar simdi sperm degil mi??
yani spermler rahme girince direk gideceği yeri bilir yumurtalıkların oraya gidermiş ve vakum gibi yumurtalar bu spermleri çekermiş ve geri bırakmazmış
saka gibi yaa... yani önemli olan yumurtanin olmasi öyle mi??? yani akan seye üzülmeyim ben dogru mu?? onlar yavrucaklar degil baska bi sivi yani???
baska neler söyledi drun?? sevindim vallahi iyi bi dr bulmana, bu cok önemli...
pozisyonda önemli değilmiş yeterki bütün penis vaginaya girsin dedi doktor
yaa amannn... aslinda onca düsünce bosuna.. verecek rabbim veriyor
aynen öyle herşeyin bir vakti zamanı var o vakit gelmeden hiç bir şey olmuyor işte kısmet böyle şeyler
bakalım ben pazartersiyi iple çekiyorum acaba yumurtalarım çatlayacak mı?????
Bende de değişiklikler var
sanki ayaklarım çok üşüyor,akımtım oluyor ve 2 3 gündür de sol kasıgım özelikle agrı giriyor bi süre..
sizin durumlar nasıl kızlar??benim 10 gün kadar var adet günüme
Ben aylardır neredeyse umutlandığım her ay yaşadığım belirteleri yorumladım durdum tabii sonuç üzücü, bu ay sa sadece günümü bekliyorum dua ederek inşallah hamileyimdir diye, Allah biliyor artık, vakti saati geldiyse olur daha varsa Rab'bim kısmet edene kadar bekleyeceğiz... İnşallah 2012 bizim senemiz olur, güzel haberleri bir bir paylaşırız birbirimizle, alırız bebişlerimizi kucaklarımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?