2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

hayiiiiirrr uyanim, hem de uyandigimda tokat yemis gibiyim..

sen demek rüyanda çift çizgi gördün ee o kadar başımın etini yiyon normaldir

hayırlı olsun canım benim.. inşallah 21.gündekide temiz çıkar

hayırlısı olsun tatlım.. inşallah bir sonraki adetin 9 ay sonra olur

kızlar ikinizde yumurtluyorsunuz. belirtiler bu yönde.. boş geçirmeyin bu zamanları. inşallahta geçirmeden gelmişsinizdir bu güne

hayırlı olsun canım benim.. inşallah 21.gündekide temiz çıkar

saol canikommm..

hosgeldiniz bayan kisi

canım gerçekten içim titredi msjını görünce etkilendim çok ihtiyacım var çünkü böle şeyler duymaya bazen insanın yakınındakiler bile böyle konuşmuyor işte bu yüzden seviyorum sizleri... yarın aşılamam var Allahımın izniyle herşey yolunda gider umarım....

aaaaaa çok sevındım bunu duyduğumaaaaaaaa şekılden şekıle gırıyom akmasın dıyee be aa nedır buu

kız biz bu kızları nasıl yaptık unuttuk mu ne yapmayı sen gun aşırıya devam bence benimde düşük bitti gun aşırıya devam bu ay umutluyum senden ee sat bat ne zaman

ozaman cahıldım herhal şimdi araştırınca kafam karıştı asıl ya hiç araştırmamak lazımmışşşşşşş
14 ocakkk batımm.:18:

Kesinlikle haklısın, ümiteleniyorsun ümitleniyorsun sonra bakıyorsun gebelik yok, ben aylardır kaç tane gebelik testi ve erken gebelik testi kullandım hatırlamıyom bile, sonra üzülüyorsun, neden olmuyor diye kendi kendine soruyorsun, düşündükçe kafanda büyüyor büyüdükçe her ay negatif olunca daha da üzülüyorsun, yıpranıyorsun ve yıpratıyorsun... İnşallah Rab'bim bizleri daha fazla bekletmez ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı bir an önce nasip eder...

Canımm benim bilmezmiyim senin enler hissettiğini, içinde ne fırtınaların koptuğunu... Buraya üye olmamın nedenlerinden biri de bu zaten, kimseyle paylaşamamak, kimseyle konuşamamak, yok aileler, arkadaşlar neler düşünür, akıllarından neler geçer, hele ki ben geç evlendim, yaşım 38 1,5 yıllık evliyim üstelik ilk 6 ay korundum şimdi çabalıyoruz bir an önce hayırlısıyla çocuklarımız olsun diye, Allah hepimize evlatlar verecek ben buna inanıyorum ama vakti saati var işte, bunu etrafında ki kimseye anlatamazsın çünkü anlamıyorlar farklı farklı yorumlar getiriyorlar, sana senden çok üzülüyorlar bu seni daha da depresif, ümitsiz bir hale sokuyor... Biz Eylül ayında dr. muzun tavsiyesiyle (yaşımızdan dolayı zaman harcamamızı istemediği için) tüp bebek denedik kimselerin haberi yok, şimdi iyi ki de kimseye söylememişik diyoruz gebelik gelişmedi üzerinden 3 ay geçti hala bir gebelik yok, haberleri olsalardı eminim benim psikolojim daha da dibe vuracaktı, zira neler neler düşünüp bize bizden çok üzüleceklerdi ve bunu konusu her açıldığında dile getireceklerdi. Burada ki herkese duacıyım demem de o yüzdendir, Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın ama burada bulunan arkadaşlarımızın durumu daha farklı, hepimizin içimizi burkan bir hikayesi, akabinde her ay ümitlerle dolan bir kalbi ve ardından gelen üzüntüleri var, Rab'bim bu günlerimizi aratmasın, daha büyük dertler, acılarla bizi sınamasın binlerce şükür halimize, boyumuzu aşan dertlerimiz yok çok şükür, Rab'bim de vermesin taşıyamayacağımız yükleri bize, en büyük isteğimiz küçük dünyamızı evlatlarımızla daha da büyütmek ve bu mutlaka hepimiz için olacak ben buna inanıyorum... Sen içini ferah tut tatlım iyi düşün iyi olsun, Allah'ın izniyle güzel haberlerini paylaşırsın bizimle...

Son düzenleme:
ozaman cahıldım herhal şimdi araştırınca kafam karıştı asıl ya hiç araştırmamak lazımmışşşşşşş
14 ocakkk batımm.:18:

sorma bendende aynısı ay tam sevindim oldu derken yeniden başa dönduk ama ben kararlıyım gecen ay kileri uygulamaya oo yılbası gecesi yumurtlama var

sorma bendende aynısı ay tam sevindim oldu derken yeniden başa dönduk ama ben kararlıyım gecen ay kileri uygulamaya oo yılbası gecesi yumurtlama var

yılbaşı gecesımıı..evde olmıcamm bursaya gıtcezz kalcazz....bugun benım akıntım geldı ama yımırtlama olabılırmıkiiii

yılbaşı gecesımıı..evde olmıcamm bursaya gıtcezz kalcazz....bugun benım akıntım geldı ama yımırtlama olabılırmıkiiii

ya onu ben tam olaraak algıldım adet olayı beklediğim gun geldi anlam vereneddim dr deyince anladım yumurtlama akıntısı die öle dolu dolu bi akıntıydıki anlatamam hatta kesin oldu dedim benim düşük 18.başladı bat nezaman olur çözemedim ondan gun aşırı devam

agustos aynda dış gebelik geçirdim sağ tüpüm enfeksiyondan dolayı yırtıl iç kanama geçirdim 1 kaç ay korunduk aralıkta smr testi oldum ii çıktı hsg çetirdim yırtılan tüpüm yenilemiş kendi ii çıktı 9 aralıkta adet ilk günüydü yumurtlama zamanında çalışmaya başladım balım hayırlısı dua edin kızlar

Kizlar kan testi sonucumu aldim evet hamileyim ama daha 1-2 haftalikmis degerlerim 38 cikti.. Doktor daha yeni olmus dedi ve 2 haftaya tekrarlicaz kan testini
cok mutluyum rabbim insallah bu sefer sag salim Kucagima almayi nasip eder

Kizlar kan testi sonucumu aldim evet hamileyim ama daha 1-2 haftalikmis degerlerim 38 cikti.. Doktor daha yeni olmus dedi ve 2 haftaya tekrarlicaz kan testini
cok mutluyum rabbim insallah bu sefer sag salim Kucagima almayi nasip eder

İnşallah canım inşallah, içini ferah tut olumsuzluklar düşünüp moralini bozma, sen ve bebeğin Allah'a emanetsiniz, hayırlısıyla bebişin bu sene kucağında olacak...

Hadi bakalım hayırlıysa inşallah hamilesindir... Dualarımız seninle bebek isteyen, bekleyen herkesle, inşallah güzel haberlerini alırız hayırlısıyla...

beyaz galacım valla çok haklısın her konuda çokda güzel söylüyosun her söylediğinle.bende aileme söylemiyorum aşılama yaptırdığımızı dediğin gibi onların vah vah tüh tühleri daha çok moral bozuyor.insan annesiyle bile paylaşamadığı şeyleri burda sizle rahatça hiç çekinmeden anlatıyor.herşeyi en iyi yaşayan anlar çünkü.bu arada kociş verdi spermi 1de aşılamam var..arada bi nete gireyim dedim.zor kısmı atlattık şimdi rahatım öpüyorum seni görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…