2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

hoşgeldiiin iyiyiz sennasılsın?son durumun ne?

hoşbulduk tatlım iyi olmanıza sevindim tatlım benim bat daha 9 ocak
fakat bugün sabah inanılmaz bir baş dönmesi yaşadım yaklaşık 15 dk yürüyemedim bile zar zor kahvaltı hazırladım hele dün allahım o nasıl bir kasık ağrımasıdır iğne gibi batmalar beni mahvetti
hayatımda daha hiç karşılamadığım iki durum anlamadım gitti

kızlar cok mutluyum dayımın eşi 2.çocuk istiyodu bi oğlu var tabi 2.kıza heves ediyo neyse ben netten araştırdığım kadarıyla sadece tek bi gun korunmasız ilişki gununu tespit ettim adetleride düzenli 30 gunde o gece dışında hep korundu adetine 2 gun var test pozitif çok mutlu oldum tek ilişki ilişki ile tabi bizim bi kaç tatktikte...

ay maşallah maşallah allahım kucağına almayı nasip etsin çok sevindim

oooy maşallah darısı başına canım..hepimizin...

Bende de değişiklikler var
sanki ayaklarım çok üşüyor,akımtım oluyor ve 2 3 gündür de sol kasıgım özelikle agrı giriyor bi süre..
sizin durumlar nasıl kızlar??benim 10 gün kadar var adet günüme

valla tatlım benim de 12 gün var daha ama bugün yaşadığım baş dönmesi ve dünkü sancılarım sanmıyorum ki hamilelik belirtisi olsun üşütmemden yada gribal bir durum varsa ondan kaynaklanıyordur yani çünkü daha 12 gün varken belirti olmaz yani akıntım benimde çok ama dedim ya belirti gibi gelmiyor bana açıkcası

kızlarr benden akıntı geldii..yumurtluyommu acabaa?????? daha dün gece ilişkiye gırdık..bu akşamda girsekmikiiiiiiiii.......

kızlarr benden akıntı geldii..yumurtluyommu acabaa?????? daha dün gece ilişkiye gırdık..bu akşamda girsekmikiiiiiiiii.......

tatlım adet gününe kadar ta kii devam et bence ben öyle yapıcam bu ay çünkü ayrıca ertesi gün ilişkiye girmek de olabilir tekrar gerçi spermler 48 saat yaşıyor kadın rahminde ama yinede tedbiri elden bırakma sen benim kadın doğumcu bir arkadaşım var ve gün aşırı yerine ertesi gün tekrar ilişkiye girmenin hiç bir sakıncası olmadığını söylüyor

tam yumurtlama günündemi ilşkiye gırdi..tam yumurtladıgı gunse erkektır buyuk ihtımal,neguzel allah isteyen herkese nasip etsinn

en fazla 2 gun geçiyor,2 gun üstüste oldugu da oluyor arada 1 gun araylada oluyo ama en fazla2 gun geçiriyorum yani..bıde spermler güçlensın falan filan dıyolar ya oyzden ikilemde kaldım şimdi..neyse çalışmaya devam ozamann

tam yumurtlama günündemi ilşkiye gırdi..tam yumurtladıgı gunse erkektır buyuk ihtımal,neguzel allah isteyen herkese nasip etsinn

canim o dedigini ben de cok okudum duydum.. ama bizim kadin dru arkadasimiza sordugumuzda öyle bir sey ögrenmedim ben dogru degil demisti :44: Allah isteyene erkek isteyene kiz verir insallah

kacirma canim bence.. sonra keske yapsaydim diye düsünmekten iyidir

ne oldu ne olduuuu ??? hay Allah ım yaaa.. hayırlısı olsun guzelımmm.

menbetaaaa canım hoşgeldin nasılsın

kız benım hatrımı soruyor ben ona nasılsın dıyomm ben ıyım canım saol sen nasılsın??

Son düzenleme:

az ye de hızmetcı tut de bari..

kız-erkek olayınımı dıyon?bende tam bılmıyorum tabı de ööle dıyo doktorlar.ihtımal yanı sonuçta kesın deil..ta yumurtlama gununde erkek oluyomuş çunku: erkek spermler hızlı gıdıyomuş,çabuk öluyomuş..dişi spermlerde yavaşş fakat saglammışş çabuk ölmüyolarmışş....yanii erkek spermler daha çabuk yumurtaya ulaşıyor eger yumurtladıysan gerktıgı yerdeyse yumurtta o hemen döllüyomuş yumurtayıı...ööle işte..allah bılır ne olacagını hayırlı evlat saglıklı olsun yeterde bunlarda ihtımal işte

ayy bana bu akşamda banyoo göründü ozamann desenee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…