- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.641
sen ne zaman denedin ki canım benim dedim ya bensana benim adete 5 gün var bugün bi bakem bende aşağıda bişey var mı?
ben sana mı demiştim bunu yaa kafam karıştı:26:
kızlarrrrrrrr ben geldiiimmmmmmmmm
nasılsınız bakalım canlarım keyifler iyimiiii
hoşgeldiiin iyiyiz sennasılsın?son durumun ne?
kızlar cok mutluyum dayımın eşi 2.çocuk istiyodu bi oğlu var tabi 2.kıza heves ediyo neyse ben netten araştırdığım kadarıyla sadece tek bi gun korunmasız ilişki gununu tespit ettim adetleride düzenli 30 gunde o gece dışında hep korundu adetine 2 gun var test pozitif çok mutlu oldum tek ilişki ilişki ile tabi bizim bi kaç tatktikte...
kızlar cok mutluyum dayımın eşi 2.çocuk istiyodu bi oğlu var tabi 2.kıza heves ediyo neyse ben netten araştırdığım kadarıyla sadece tek bi gun korunmasız ilişki gununu tespit ettim adetleride düzenli 30 gunde o gece dışında hep korundu adetine 2 gun var test pozitif çok mutlu oldum tek ilişki ilişki ile tabi bizim bi kaç tatktikte...
Bende de değişiklikler var
sanki ayaklarım çok üşüyor,akımtım oluyor ve 2 3 gündür de sol kasıgım özelikle agrı giriyor bi süre..
sizin durumlar nasıl kızlar??benim 10 gün kadar var adet günüme
kızlarr benden akıntı geldii..yumurtluyommu acabaa?????? daha dün gece ilişkiye gırdık..bu akşamda girsekmikiiiiiiiii.......
tatlım adet gününe kadar ta kii devam et bence ben öyle yapıcam bu ay çünkü ayrıca ertesi gün ilişkiye girmek de olabilir tekrar gerçi spermler 48 saat yaşıyor kadın rahminde ama yinede tedbiri elden bırakma senbenim kadın doğumcu bir arkadaşım var ve gün aşırı yerine ertesi gün tekrar ilişkiye girmenin hiç bir sakıncası olmadığını söylüyor
tam yumurtlama günündemi ilşkiye gırdi..tam yumurtladıgı gunse erkektır buyuk ihtımal,neguzel allah isteyen herkese nasip etsinn
kızlarr benden akıntı geldii..yumurtluyommu acabaa?????? daha dün gece ilişkiye gırdık..bu akşamda girsekmikiiiiiiiii.......
:)Kızlar kendi vücudumu nede güzel tanıyormusum:9 ANA VATAN KAN AĞLAMAYA BAŞLADI :))))) AMA NEDENSE BU SEFER ÜZÜLMEDİM HATTA HUZURLUYUM CALIŞMALARA YENİDEN BAŞLAYACAGIZ HEYECANLA DİYE:)vardır bundada bir hayır
menbetaaaa canım hoşgeldin nasılsın
evet onlari sever.. ev yapimi pizzayi da.. ama onunla da ugrasmak istemiyorum bugün... yarin yaparim onu.. biraz sebze yesin istiyorum.. kiz adama bal gibi sandvic yapiyorum.. böyle slamali kasar peynir iceberg zeytin felan.. diyoki, marul koyma zeytin koyma salam koyma.. eee eseegin basi yani..
canim o dedigini ben de cok okudum duydum.. ama bizim kadin dru arkadasimiza sordugumuzda öyle bir sey ögrenmedim ben dogru degil demisti :44: Allah isteyene erkek isteyene kiz verir insallah
kacirma canim bence.. sonra keske yapsaydim diye düsünmekten iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?