2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ya öylede bişey varmış demi canım ya...valla benim bata 5 gün var yarın test yapayım diyorum çıkar mı acaba ya

ya öylede bişey varmış demi canım ya...valla benim bata 5 gün var yarın test yapayım diyorum çıkar mı acaba ya

aman yok cnm ya ben bu son gebeliğimde 12.gunde kanda öğrendim 13.gun idrarda çıktı enazından 3 gun falan gecsin varmı belirti benim kaybettiğim bebeğimde ayaklarım çok uşumuştş ısıtamamıştım anlamsız şekilde damarlarımda çok belirgi ve adete yakın kuru olması gereken dönemde beyaz jesik nakıntım olmuştu

belirtiler varda canım psikolojik değildir inşallah.bende çok üşüyorum özellikle akşamları ellerim ayaklarım donuyo resmen.bide karnımın altında bir sancı car ama adet sancısı gibi değil böyle şişlik gibi bide göğüs uçlarım hep sivri duruyo...ama yinede bilmiyorum sence bunlar belirtimi? yarın bata 4 günüm kalıyor yani 2 gün kala falan mı yapayım?

yok cnm anlattıklarım pek psikolojik gözukmuyo benimde akşamları oluyodu üşüme bide göğüslerdce aynı şekildeydi bence hemen test yapma hani sende düzensizlik yoksa zamannda yumurtlamışındır ben adet olamam gereken gun yumurtlamıştım mesela

yok canim yaa.. benimki bildigin adetti. hani adette gelen o parcalar felan varya.. öyle iste.. bakalim bu aya insallah.. is yerinde de biraz daha az yorarim kendimi belki ondansir yani stres felan.. ama rüyama cok gicik oldum bi daha böyle cikmayacak rüya görmek istemiyorum

:)Kızlar kendi vücudumu nede güzel tanıyormusum:9 ANA VATAN KAN AĞLAMAYA BAŞLADI :))))) AMA NEDENSE BU SEFER ÜZÜLMEDİM HATTA HUZURLUYUM CALIŞMALARA YENİDEN BAŞLAYACAGIZ HEYECANLA DİYE:)vardır bundada bir hayır

benim adetlerim düzenli sayılır yani en fazla 1-2 gün oynuyo arada.

cnm abartmıyorum benimde öle oldu hani umutlandırmak amaçlı değil bilgi amaclı söluyorum hatta çocuk bezi falan kullanmıştım bide bi kaç gun sonra taşındım o ağır koliler ve 2 kere merdivenlerden düşmeme rağmen bebeğim tutundu bilsem taşırmıydım o kolileri o yuzden şimdide adet bitim,ndede hemen test yaptım ama malesf

kızzz regencim inşallah rüyan gerçek olur bitanem bak kendimi suçlu hissettim şimdi hadi çak bir beşlikte gönlünü alim :13:

benimde canım ıspanak çekti ıspanak yemeği yapacam.kaç sefer suyunu değiştirdim hala çamur akıyo yıkaya yıkaya ıspanağın rengi kalmadı ne bitmez çamurmuş yaa

yok canim sen niye suclu hissediyorsun ki sanki sen mi sebep oldun rüyaya bol ispanakli bi börek hic fena olmazdi hani ay kaynanam aradi, oraya gitcem lahmacun yapmis hamur isi yemek istemiyorum ama gel yalnizim dedi ben de bir sey diyemedim.. neyse kuzular hadi görüsürüz sonra

hayırlısı olsun canım benim inşallah isteyen herkese allah sağlıklı bir bebiş nasip eder.ehh ne diyelim o zaman vatan sağolsun

bizim yerimize de yee lahmacunları ohh ohh sefam olsunn

bilmiyorum tatlim ama sanmiyorum yani.. egerki ayni durumdaysam ben de, zaten belirti felan gösterir..bilmiyorum yaa.. ama adetti eminim yani

sen ne zaman denedin ki canım benim dedim ya bensana benim adete 5 gün var bugün bi bakem bende aşağıda bişey var mı?

ben sana mı demiştim bunu yaa kafam karıştı:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…