- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.721
polyanna tatlım hoşgeldin. çok teşekkür ederiz sana dileklerin için.. sende bebişinde iyisinizdir inşallah
regencim canım seni boşamı başkan yardımcısı yaptım ben heee
şekercininkızı canım ateşinin artması iyiye işaret. ama bat günü birden düşebiliyor. ama yinede çok güzel artması çünkü bebek varsa artıyor teoride
yaren ben düşük yapmadım ama gördüklerim genlde 45 gün hasta olamıyor. yani döngüsü 28 değil 45 gibi oluyor. tabi herkez farklı. sen ne dersen öyle yapayım
slm kızlar nasılsınız?ben size bişey soracam ateşimiz adet olmaya yakın mı düşüyor? benim adete 4 günüm var ve ateşim 36,7 çıktı bugün eğer bebiş yoksa göbüşte ne zaman ateşim düşer?
şekercininkızı canım ateşinin artması iyiye işaret. ama bat günü birden düşebiliyor. ama yinede çok güzel artması çünkü bebek varsa artıyor teoride
canim benim de ölctügüm zaman, yüksek gitti gitti ve son gün paaat diye düstü.. yani adet olcan gün birden düser.. yoksa yüksek devam eder.. zaten batin gecince mesela 1hafta, adet yine de gelmezse test yaparsin.. insallah hamis kalmissindir
canım iyiye mi işaret bilmiyorum ama içimde bir korku var bide benim adetime 4 gün kaldı.ya 19 unda değilde biraz daha geç döllenme olduysa kanda ne zaman çıkar adet gecikmeden yaptırsam çıkmaz dimi?
başkan yardımcısı sen ne diyon bu duruma uygunmu 3 şubat ya benimde batım olsun gunlerdir batımın olmamasının eksiklini yaşıyorum
bence uygundur kuzum... ben de 30 ocak verdim.. malum gecikmeler oluyor.. stres vs sebeplerden..senin de kanaman bitti ya zaten, erken gelse de söylersin.. sen bu ay zaten koruncan di mi????
tahtaya yazayim bi dahakine simaranlari
asılında 45 yapalım hem gecikme olursa dediğimn gibi adepte olmam 45 gun gibi hesaplarım adetimi 3 şubat oluyo sanırım dimi cnm
canım iyiye mi işaret bilmiyorum ama içimde bir korku var bide benim adetime 4 gün kaldı.ya 19 unda değilde biraz daha geç döllenme olduysa kanda ne zaman çıkar adet gecikmeden yaptırsam çıkmaz dimi?
yaz yaz... gelince ben sorarım hesaplarını
sayınca 3ümü çıkıyor.. olmazsa 3ü yazalım değişiklik olursa söylersin
canım batı bekle sen. 19unda yumurtladıysan 2si batın. şuan bile çıkabilir ama ya geç döllenme olduysa...:26: bekle batı sabırlı ol
cnm dayımın eşi dun yani batıuna 4 gun kala yaptı 2.silik çizgide olsa çıktı buguynde kanda çıktı ay bide araştırmalara göre ben yönlendirmiştim tarih koınusunda çünkü çok duzenli adeti ilk atışta gollll
o zaman bu ay olmazsa sendeyim yarencim bilesin benimde adetlerim düzenlidir en fazla 1-2 gün oynar arada.sen düzenle bakalım ben zaten ateş tablosu tutuyorum sende yardımcı olursun artık
yok hayatım kimyasal olduğu b-ve kürtaj olmadığından bu ay korunma vermedi hatta bi dahaki ay hamile olarak gelebilirsin dedi aa zan altıunda kaldım
haha ah benim adetler düzenli olsa korunmayı bi bıraktım sapıttı ay bende bu ay tabloya başladım dedim hevesim kalmasın nasıl son adet kaçttı kaç gunde oluyosun
canım regencim merhaba iyi dileklerin için çok tşk ederimiyiki varsınız...
yap cnm 3 üde gitsin şu batımın olmama ezikliği üstümden
tatlım sat 9 aralık siklus 25 gün de bir.bat 3 ocak eee anlat bakalım şimdik...
tamamdır. ilk msjda 3 şubatsın artık
cnm hesaplarıma göre 21.de yumurtlamışın 19.20.21.22 herhangi bi gunde ilişki olduysa çok yuksek sorun yoksa tabi not alırmısın ilişki tarihlerini ben alırım mesela o gunlerdeki ateş tablon nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?