2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tahtaya yazayim bi dahakine simaranlari

yaren ben düşük yapmadım ama gördüklerim genlde 45 gün hasta olamıyor. yani döngüsü 28 değil 45 gibi oluyor. tabi herkez farklı. sen ne dersen öyle yapayım

asılında 45 yapalım hem gecikme olursa dediğimn gibi adepte olmam 45 gun gibi hesaplarım adetimi 3 şubat oluyo sanırım dimi cnm

canim benim de ölctügüm zaman, yüksek gitti gitti ve son gün paaat diye düstü.. yani adet olcan gün birden düser.. yoksa yüksek devam eder.. zaten batin gecince mesela 1hafta, adet yine de gelmezse test yaparsin.. insallah hamis kalmissindir

başkan yardımcısı sen ne diyon bu duruma uygunmu 3 şubat ya benimde batım olsun gunlerdir batımın olmamasının eksiklini yaşıyorum

şekercininkızı canım ateşinin artması iyiye işaret. ama bat günü birden düşebiliyor. ama yinede çok güzel artması çünkü bebek varsa artıyor teoride

canım iyiye mi işaret bilmiyorum ama içimde bir korku var bide benim adetime 4 gün kaldı.ya 19 unda değilde biraz daha geç döllenme olduysa kanda ne zaman çıkar adet gecikmeden yaptırsam çıkmaz dimi?

canım regencim merhaba iyi dileklerin için çok tşk ederimiyiki varsınız...

canım iyiye mi işaret bilmiyorum ama içimde bir korku var bide benim adetime 4 gün kaldı.ya 19 unda değilde biraz daha geç döllenme olduysa kanda ne zaman çıkar adet gecikmeden yaptırsam çıkmaz dimi?

cnm dayımın eşi dun yani batıuna 4 gun kala yaptı 2.silik çizgide olsa çıktı buguynde kanda çıktı ay bide araştırmalara göre ben yönlendirmiştim tarih koınusunda çünkü çok duzenli adeti ilk atışta gollll

başkan yardımcısı sen ne diyon bu duruma uygunmu 3 şubat ya benimde batım olsun gunlerdir batımın olmamasının eksiklini yaşıyorum

bence uygundur kuzum... ben de 30 ocak verdim.. malum gecikmeler oluyor.. stres vs sebeplerden..senin de kanaman bitti ya zaten, erken gelse de söylersin.. sen bu ay zaten koruncan di mi????

bence uygundur kuzum... ben de 30 ocak verdim.. malum gecikmeler oluyor.. stres vs sebeplerden..senin de kanaman bitti ya zaten, erken gelse de söylersin.. sen bu ay zaten koruncan di mi????

yok hayatım kimyasal olduğu b-ve kürtaj olmadığından bu ay korunma vermedi hatta bi dahaki ay hamile olarak gelebilirsin dedi aa zan altıunda kaldım

tahtaya yazayim bi dahakine simaranlari

yaz yaz... gelince ben sorarım hesaplarını

asılında 45 yapalım hem gecikme olursa dediğimn gibi adepte olmam 45 gun gibi hesaplarım adetimi 3 şubat oluyo sanırım dimi cnm

sayınca 3ümü çıkıyor.. olmazsa 3ü yazalım değişiklik olursa söylersin

canım batı bekle sen. 19unda yumurtladıysan 2si batın. şuan bile çıkabilir ama ya geç döllenme olduysa...:26: bekle batı sabırlı ol

yap cnm 3 üde gitsin şu batımın olmama ezikliği üstümden

o zaman bu ay olmazsa sendeyim yarencim bilesin benimde adetlerim düzenlidir en fazla 1-2 gün oynar arada.sen düzenle bakalım ben zaten ateş tablosu tutuyorum sende yardımcı olursun artık

o zaman bu ay olmazsa sendeyim yarencim bilesin benimde adetlerim düzenlidir en fazla 1-2 gün oynar arada.sen düzenle bakalım ben zaten ateş tablosu tutuyorum sende yardımcı olursun artık

haha ah benim adetler düzenli olsa korunmayı bi bıraktım sapıttı ay bende bu ay tabloya başladım dedim hevesim kalmasın nasıl son adet kaçttı kaç gunde oluyosun

yok hayatım kimyasal olduğu b-ve kürtaj olmadığından bu ay korunma vermedi hatta bi dahaki ay hamile olarak gelebilirsin dedi aa zan altıunda kaldım

tamam o zaman canim... bu ay gün asiri iliski ile deneyelim yaa... ben gecen ay oruc felan cok sIkI tutmadim isi acicasi.. bu ay öyle yapcam ama.. bi ay boyunca gün asiri iliski.. tuttururuz insallah...

cnm hesaplarıma göre 21.de yumurtlamışın 19.20.21.22 herhangi bi gunde ilişki olduysa çok yuksek sorun yoksa tabi not alırmısın ilişki tarihlerini ben alırım mesela o gunlerdeki ateş tablon nasıl

evet canım bende ilişkilerimi yazarım.ayın 19 unda 21 ve 22 sinde çalışma oldu.
36,3 36,6 36,5

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…