- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.741
ben gecen ay ilk gun aşırıyı denedim pat tuttu dr da öle dedi o zaman kaçırmazsın dedi ki kaçırmadım erken gec yumurtlama olduğu için ben bu ay öle başldım yazıyorumda 48 saat te bitamam o zaman canim... bu ay gün asiri iliski ile deneyelim yaa... ben gecen ay oruc felan cok sIkI tutmadim isi acicasi.. bu ay öyle yapcam ama.. bi ay boyunca gün asiri iliski.. tuttururuz insallah...
evet canım bende ilişkilerimi yazarım.ayın 19 unda 21 ve 22 sinde çalışma oldu.
36,3 36,6 36,5
cnmm affet beni şimdi telde haeapladım 2 ayda 31 çektiğiiçin 31 ocak oluıyo bat bidaha yapmıcan affet bu arkadaşını
Selam kızlar... Yav ben bişi soracaktım, ovl. testini sizlerden duydum ertesi gün hemen aldım, 15. günümdü testte 2. çizgi çooook silikti belli belirsiz hatta zor gördüm diyebilirim, ertesi gün tekrar yaptım 2. çizgi çıkmadı, okuduklarımdan hatırımda kalan yumurta çatladıktan sonrada 1-2 gün çizgi silik çıkabiliyormuş sonra çıkmıyormuş. Doğrumudur bu, yani bu duruma göre yumurtam çatlamış oluyor mu??? :44:
tebrikler cnm bence gebesin ama bak dayımın eşinin ilişki tyarihinden tam 13 gun sonra test te çıktı çunku tam tarihi biliyoruz yumurtlamadan 3 gun önce varmı ayak ısınmamaları falan bende öle oldu
genel olarak o testlerde 2 çizginin aynı renk çıkması gerek. 15.gününde zamanını kaçırdığından silik çıkmış sonrada zaten çıkmamış. yani 14. gün yumurtlamışsın. çalışma varmıydı???:26:
tatlım böyle kesin konuşma bence.. hepimiz yakalıyoruz o günü artık ama tutmaya biliyor. o yüzden diyorum yani
tebrikler cnm bence gebesin ama bak dayımın eşinin ilişki tyarihinden tam 13 gun sonra test te çıktı çunku tam tarihi biliyoruz yumurtlamadan 3 gun önce varmı ayak ısınmamaları falan bende öle oldu
kızlarrrrr ben geldim napıyosunuz bakiimmmmmm
Evet 12. ve 15. geceler... Sence tutturmuşum mudur acaba???
sadece kasıklarım ağrıyor canım ve donuyorum diyorum ki acaba geç döllenme olmuş olabilir mi eğer öyleyse kanda çıkmaz şuan değil mi?bensana ateşlerimi ve ilişki günlerini yazayım mı?:26:
tabi Allah nasip ederse bide önceki msj dada yazdım herhangi bi problem yoksa die belirttim zaten yumurtlamada ilişki olmuşsa bi problem varsa nasip olmuyo son msjma göre değerlendiriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?