- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.761
bir daha senin postlarına cevap vermeyi düşünmüyorum. ne desem ters algılıyorsun. hayırdır bir probleminmi var benle???
valla haytımben aateş olayını çözemedim daha tutuyorum bende ama meraktan dediğim gibi bi sorun yoksa yumurtlamyı kaçırmamışsın ama devamıda önemli MESELA benim tutmuştu ama kimyasal olark kaldı tutunamadı cnm benim kanda yumurtlamadan 12 gun sonra çıkmıştı ben adet olacağım gun yumurtlamışım
Kızlar iyi akşamlar......kızlar benim bir haftadan beri midem çok kötü bulanıyor ayrıca çok ilginç karnımda acaip kaşıntı var.bat 113 ocak çok erken olduğun biliyorum ama hiç böyle şeyler yaşamamıştım sizce bu kaşıntı neyin nesi?
hoşbulduk sayın başkanım
ben gecen ay ilk gun aşırıyı denedim pat tuttu dr da öle dedi o zaman kaçırmazsın dedi ki kaçırmadım erken gec yumurtlama olduğu için ben bu ay öle başldım yazıyorumda 48 saat te bi
İyi aksamlar kizlarr varmi hamisss
tatlım böyle kesin konuşma bence.. hepimiz yakalıyoruz o günü artık ama tutmaya biliyor. o yüzden diyorum yani
tebrikler cnm bence gebesin ama bak dayımın eşinin ilişki tyarihinden tam 13 gun sonra test te çıktı çunku tam tarihi biliyoruz yumurtlamadan 3 gun önce varmı ayak ısınmamaları falan bende öle oldu
kızlarrrrr ben geldim napıyosunuz bakiimmmmmm
ben o zaman bata kadar devam mı edeyim çalışmalara?:26:
ben o zaman bata kaar devam mı edeyim çalışmalara?:26:[/QUOTEya b]
ya hayatım benim öle oldu kızımdada öle olmuştu o yuzden bata kadar devam diyorum cnm çunku ben bıraksaydım yumurtlamayı kaçıracaktım ama herşey nasiple cnm okadar sevinmiştimki duyduğumda o yuzden artık hamile kalmakta yetmiyo rabbim kucağımıza nasip eder inşalla
kızlar selam bat neydi yaa cok aptallaştım bu günlerde bu :)
Kızlar iyi akşamlar......kızlar benim bir haftadan beri midem çok kötü bulanıyor ayrıca çok ilginç karnımda acaip kaşıntı var.bat 113 ocak çok erken olduğun biliyorum ama hiç böyle şeyler yaşamamıştım sizce bu kaşıntı neyin nesi?
regen canım batlar arasında 1 gun fark var 31 ocakmış benim 2 ay 31 çekiyomuş onu unutmuşum
ay başkan ettiniz beni yaiyice alıştım bu lafa duya duya
ben o zaman bata kaar devam mı edeyim çalışmalara?:26:[/QUOTEya b]
ya hayatım benim öle oldu kızımdada öle olmuştu o yuzden bata kadar devam diyorum cnm çunku ben bıraksaydım yumurtlamayı kaçıracaktım ama herşey nasiple cnm okadar sevinmiştimki duyduğumda o yuzden artık hamile kalmakta yetmiyo rabbim kucağımıza nasip eder inşalla
eee adet günü yumurtladıysan eğer ne zaman anladın gebe olduğunu canım?kusura bakma burayı pek anlamadım da...
yumurta döllense bile rahme tutunamayabiliyormus haklisin canim...
eee adet günü yumurtladıysan eğer ne zaman anladın gebe olduğunu canım?kusura bakma burayı pek anlamadım da...
bende anlamadım adet günü döllenme olduysa bir haftalıkken o zaman bellimi oluyor hamile olduğumuz acaba yani sonuçta adeti bir hafta gecikmiş olucak dimi
İyi Geceler kızlar nasılsınız bakalım gelin cay içelim:)tabiki boşta olup calışmakta olmayanlar ben cevrimdışıyım da :)
ilk msjdan baksana batınaliste biliyor batını
canım bende bunu dedim. sonuçta bizim aramızda bilmeyen yok yumurtlama tarihi. öyle veya böyle öğreniyoruz ama tutmuyor işte.
İyi Geceler kızlar nasılsınız bakalım gelin cay içelim:)tabiki boşta olup calışmakta olmayanlar ben cevrimdışıyım da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?