2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ben o zaman bata kadar devam mı edeyim çalışmalara?:26:

Son düzenleme:

yumurtlamada benzer belirtiler yapıyor. o dönemden olabilir
ve psikolojik belirtilerde olabilir

hoşbulduk sayın başkanım

ay başkan ettiniz beni ya iyice alıştım bu lafa duya duya

ben gecen ay ilk gun aşırıyı denedim pat tuttu dr da öle dedi o zaman kaçırmazsın dedi ki kaçırmadım erken gec yumurtlama olduğu için ben bu ay öle başldım yazıyorumda 48 saat te bi

deneyelim bakalim...

İyi aksamlar kizlarr varmi hamisss

var canim gel gel

tatlım böyle kesin konuşma bence.. hepimiz yakalıyoruz o günü artık ama tutmaya biliyor. o yüzden diyorum yani

yumurta döllense bile rahme tutunamayabiliyormus haklisin canim...

tebrikler cnm bence gebesin ama bak dayımın eşinin ilişki tyarihinden tam 13 gun sonra test te çıktı çunku tam tarihi biliyoruz yumurtlamadan 3 gun önce varmı ayak ısınmamaları falan bende öle oldu

tatlim o belli olmaz bak gecen sene benim 68gün boyunca atesim yüksekti... ama sonra lap diye indi... ates de kesin sonuc vermez öyle.. hastalik az uyuma hepsi etkiler.. hatta ölctügün saatin degismeyi bile..

kızlarrrrr ben geldim napıyosunuz bakiimmmmmm

gel fistik gel hosgeldin...

tatlim öncelikle merhaba.. bulantinin sebebi hamilelik de olabilir ama cok erken oldugunu belirtmissin.. kasintin da alerjik olabilir.. cok rahatsiz oluyorsan dra git bence ihmal etme..

regen canım batlar arasında 1 gun fark var 31 ocakmış benim 2 ay 31 çekiyomuş onu unutmuşum

olsun canim bi-iki günden bir sey olmaz..

kızlar selam bat neydi yaa cok aptallaştım bu günlerde bu :)

ilk msjdan baksana batına liste biliyor batını

yumurta döllense bile rahme tutunamayabiliyormus haklisin canim...

canım bende bunu dedim. sonuçta bizim aramızda bilmeyen yok yumurtlama tarihi. öyle veya böyle öğreniyoruz ama tutmuyor işte.

ilk msjdan baksana batına liste biliyor batını

canım bende bunu dedim. sonuçta bizim aramızda bilmeyen yok yumurtlama tarihi. öyle veya böyle öğreniyoruz ama tutmuyor işte.

yok yavrucum bat açılımını düşünüorum 2 saattr aklıma gelmıo yaaa delircem ben buarada listede 2 tane hamiş arkadaşımız var yenimi eklendi çok sevndimm darısı başımıza benm yumurtlama çalşmalarım dün bitti kzlar szlerden dua alamadım nete gremedm frsatını bulupta dua edinde çalşmalarımızn karşılıgını alım dualarınızı bekliorum dolsun artık bu ay göbüşümm hyrlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…