2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

olabilir önden içerde sperm varmış. inşallah tutmuştur. keşke 14ündede yapsaydınızz

Yeni dr. spermlerin güçlenmesi için 3 gün arayla dedi bize, geçen ayki muayenemde 13. günümdeydim ve çatlamamıştı henüz, ona istinaden garanti olması açısından ve araya da 3 gün koyabilmem için 12. ve 15. geceleri tercih ettim yoksa gönlüm 2 günde birden yana ama dr. öyle dedi... İnşallah hayırlıysa hamileyimdir 06/01'i heyecanla bekliyorum...

ilk msjdan baksana batına liste biliyor batını

canım bende bunu dedim. sonuçta bizim aramızda bilmeyen yok yumurtlama tarihi. öyle veya böyle öğreniyoruz ama tutmuyor işte.

cok merak ediyorum acaba hic döllenmis midir ki ama böyle coook oluyormus.. rahme tutunmadan adetle felan atilyabiliyormus döllenmis yumurta... ayyyy tutunsun artik bigün yaaaaaa

Hosbuldum tatlicadicim

bana dedin di mi bana dedin hosbuldum diye...

aaaaaa ne demek bitti bata kadar çalışmalara devam yeni sloganımız bu duymadınmı

bata kadar çalışmalara devam b.k.ç.d.

Valla kızlar hangi doktora inanacagız dün akşamki misafrlkte doktor hanıma sorduk hergün dedi

bir hafta var yaklasik... cabucak gecsin zamaaaaaaaannnnn insallah hadi bakalim... bir sonraki hamisimiz de sen olursun insallah

Tabii bunda ayın kaçında yumurtladığımı bilemememin sıkıntısı da var, ov. testinden haberim olsaydı daha garanti olabilirdi diye düşünüyom ör. 11 de olurdu birda ha beklerdim nezaman testte sonuç olması gerektiği gibi o gece tekrar olurdu, hem böylelikle spermlerde olgunlaşmasını tamamlamış olurdu, yani daha kontrollü olabilirdi... Kısmet artık bakalım Rab'bime duacıyız...

cok merak ediyorum acaba hic döllenmis midir ki ama böyle coook oluyormus.. rahme tutunmadan adetle felan atilyabiliyormus döllenmis yumurta... ayyyy tutunsun artik bigün yaaaaaa

bana dedin di mi bana dedin hosbuldum diye...

Hosbuldum regentosummm ay ilk sayfaya baktimda gecti saniyoruz yazizini gorunce icim bi hos oldu vallahi. Kizzlar sayfalar akmis gitmis yahu bravo

Canim sakincasi yoksa sperm sayinizi solermisin? Bizim ameliyattan once ml de 1 milyondu

ölmezzz ölmezzzzz o bizimkide izliyooo arada bi aşkımmmm napıyosun diyo bende hiççç kızlarla konuşuyorum diyorum tamam diyo tekrar devam

demek hepimizde aynı ortam var neyse gunduz izinli ezdik biraz ay keşke bende sevebilseydim bu diziyide beraber izleseydik ay basıyo beni kurtlar vadisi

Hosbuldum regentosummm ay ilk sayfaya baktimda gecti saniyoruz yazizini gorunce icim bi hos oldu vallahi. Kizzlar sayfalar akmis gitmis yahu bravo

valla yaa azracim ben de yetisemiyorum bi türlü

demek hepimizde aynı ortam var neyse gunduz izinli ezdik biraz ay keşke bende sevebilseydim bu diziyide beraber izleseydik ay basıyo beni kurtlar vadisi

ay bigün kurtlar vadisindekileri kendi ellerimle öldürcem.. adamlar bi türlü ölmediler yaa... kedileri toplayip canlarini kendilerine mi aktariyorlar ne :44::44::44::44:

b.k.ç.d sloganını yeni ögrendim ama süpermiş :)) kızlar dnleyin bnm dr um dediki adetin başladıgı günden itibaren 10 gün sayıyoruz onuncu günden snra üzerine 5 gün koyuyoruz yani 11.gün12.gün13.gün14.gün15.gün bu beş günde sık temas :)) aynen bu şekdle anlattı bize dr bide yabancı sik temas caniimm demezmi eşimle kndimizi zor tutuoruz gülmemek için :))) yaa ben anlamıorum kzlar biz bu işi yapmayı hakkaten blmıoz mllet bi kere ilşkiye grse hamile kalıo ondan bundan bz kocamzdan hamile kalamıoz :))) yuh bizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…