- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.781
olabilir önden içerde sperm varmış. inşallah tutmuştur. keşke 14ündede yapsaydınızz
eee adet günü yumurtladıysan eğer ne zaman anladın gebe olduğunu canım?kusura bakma burayı pek anlamadım da...
cnm adetimi tem 12 gun gecmiştı ama testim negatfti doktoruma gittim ultrosonda baktı kese yok bide kanda bakalım dedi 26 çıktı adet olman gereken yumurtlamışın dedi 13.gunde evde test yaptım çıktı
ilk msjdan baksana batınaliste biliyor batını
canım bende bunu dedim. sonuçta bizim aramızda bilmeyen yok yumurtlama tarihi. öyle veya böyle öğreniyoruz ama tutmuyor işte.
Hosbuldum tatlicadicim
yok yavrucum bat açılımını düşünüorum 2 saattr aklıma gelmıo yaaa delircem ben buarada listede 2 tane hamiş arkadaşımız var yenimi eklendi çok sevndimm darısı başımıza benm yumurtlama çalşmalarım dün bitti kzlar szlerden dua alamadım nete gremedm frsatını bulupta dua edinde çalşmalarımızn karşılıgını alım dualarınızı bekliorum dolsun artık bu ay göbüşümm hyrlısıyla
Hosbuldum tatlicadicim
başkannn başkannnnn çok yaşaaaaa
İyi Geceler kızlar nasılsınız bakalım gelin cay içelim:)tabiki boşta olup calışmakta olmayanlar ben cevrimdışıyım da :)
Valla kızlar hangi doktora inanacagız dün akşamki misafrlkte doktor hanıma sorduk hergün dediYeni dr. spermlerin güçlenmesi için 3 gün arayla dedi bize, geçen ayki muayenemde 13. günümdeydim ve çatlamamıştı henüz, ona istinaden garanti olması açısından ve araya da 3 gün koyabilmem için 12. ve 15. geceleri tercih ettim yoksa gönlüm 2 günde birden yana ama dr. öyle dedi... İnşallah hayırlıysa hamileyimdir 06/01'i heyecanla bekliyorum...
heheheh içelim valladaha çalışmaya zaman varrrr kurtlar vadisi var şekerim
Yeni dr. spermlerin güçlenmesi için 3 gün arayla dedi bize, geçen ayki muayenemde 13. günümdeydim ve çatlamamıştı henüz, ona istinaden garanti olması açısından ve araya da 3 gün koyabilmem için 12. ve 15. geceleri tercih ettim yoksa gönlüm 2 günde birden yana ama dr. öyle dedi... İnşallah hayırlıysa hamileyimdir 06/01'i heyecanla bekliyorum...
cok merak ediyorum acaba hic döllenmis midir kiama böyle coook oluyormus.. rahme tutunmadan adetle felan atilyabiliyormus döllenmis yumurta... ayyyy tutunsun artik bigün yaaaaaa
bana dedin di mi bana dedin hosbuldum diye...
bende anlamadım adet günü döllenme olduysa bir haftalıkken o zaman bellimi oluyor hamile olduğumuz acaba yani sonuçta adeti bir hafta gecikmiş olucak dimi
yok cnm benim kanda 12 gun sonra anlaşıldı adet gectikten 12 gun sonra yani 13.gunde evde test yaptım silikte olsa çıktı yine yumurtlamadan 2 hafta sonra idrar testinde çıktı anlıcağın son adetimden 6 hafta sonra öğrendim hele kızımı hiç sorma resmen 11 haftalık öğrendim
aman sorma hayatım eşim sadece perşembe akşamları evde normalde 3 te geliyo ondada polat bey pardon supermen adam hiç ölmüyo
ölmezzz ölmezzzzz obizimkide izliyooo arada bi aşkımmmm napıyosun diyo bende hiççç kızlarla konuşuyorum diyorum tamam diyo tekrar devam
Tabii bunda ayın kaçında yumurtladığımı bilemememin sıkıntısı da var, ov. testinden haberim olsaydı daha garanti olabilirdi diye düşünüyom ör. 11 de olurdu birda ha beklerdim nezaman testte sonuç olması gerektiği gibi o gece tekrar olurdu, hem böylelikle spermlerde olgunlaşmasını tamamlamış olurdu, yani daha kontrollü olabilirdi... Kısmet artık bakalım Rab'bime duacıyız...
cnm adetimi tem 12 gun gecmiştı ama testim negatfti doktoruma gittim ultrosonda baktı kese yok bide kanda bakalım dedi 26 çıktı adet olman gereken yumurtlamışın dedi 13.gunde evde test yaptım çıktı
bakalım ozaman ne yapalım bu ay olmaz sa artık önümüzdeki ay işi baştan sıkı tutarım 48 saatte bir.sende bana yardımcı olhep böyle ol hep burda ol
ölmezzz ölmezzzzz obizimkide izliyooo arada bi aşkımmmm napıyosun diyo bende hiççç kızlarla konuşuyorum diyorum tamam diyo tekrar devam
bakalım ozaman ne yapalım bu ay olmaz sa artık önümüzdeki ay işi baştan sıkı tutarım 48 saatte bir.sende bana yardımcı olhep böyle ol hep burda ol
kelin ilacı olsa kendi başına surermiş derler benimkide o hesap cnm ya inşalla sn ben arkadaşlar bu topikten çok mutlu haberlerle ayrılırız cnm benim
Hosbuldum regentosummm ay ilk sayfaya baktimda gecti saniyoruz yazizini gorunce icim bi hos oldu vallahi. Kizzlar sayfalar akmis gitmis yahu bravo
demek hepimizde aynı ortam var neyse gunduz izinli ezdik biraz ay keşke bende sevebilseydim bu diziyide beraber izleseydik ay basıyo beni kurtlar vadisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?