2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Ben de aynen böyle düşünüyorum tatlım zaten size de söylemeseydim çatlardım vallaa
kısmet olursa sabah da yapacagım tekrar

yap bitanem yap resimlerini atabilirsen atda bizde görelim
bu arada benim batıma 9 gün var ama tam 3 gündür gece mide yanmasından ekşimesinden uyuyamıyorum dün gece artık ağzıma böyle acı acı su geldi gece saat 3 ben banyoya zor yetiştim valla bayağı çıkardım yani anlamadım bide sürekli karnım ağrıyo sanki böyle iğne batar gibi hani beni çok engellemiyorum işimden gücümden ama ince ince sızlıyo derler ya o hesap acaba diyorum bunlar belirti olurmu 9 gün var gerçi daha

ya ben varya ne tez canlıyım bilmezsin :))) 2 gün kala yaptım negatifti bugün aklımdan geçti ama cesaret edemedim... yumurtlamamda sanırım geç oldu ne bileyim bekleyeyim diyorum pazartsiye kadar (

slm canım benim valla bende sendenim çok tez canlıyım sen nasıl duruyon???:105:sende test yoksa yarende vardır söylimde kargolasın sana

slm elifcim gördüm gördümde bir türlü dönemedim işte nasılsın bakalım bebeeemm

hımmm anlaşıldı efendim peki iyiyim canım benim biraz şikayetim var 3 gündür mide yanması ekşimesinden sabahı zor ediyorum dün gece sonunda banyoya zar zor yetiştim valla eğer bide şu ayaklarım ısınırsa herşey süper olucak inş.

canııım evet ama ben kimseye söylemeyeyim diyorum 1 2 hafta dayanabilsem ama gebelik kesin mi degil mi orasıda allah kerim ümitlenmeyeyim fazla..

cnm benden sana tavsiye söyleme bak ben 12 gun gecikmeden sonra söyledim kimyasal gebelik yaşadım herkezede söyledim sonra hem kendi üzüntümle uğraştım bide herkeze laf anlatmakla kimyasal gebelik diyorum aaa bebek yokmuymuş yani falan diolar çok doğru düşünmüşün demek bat 5 tti ama yinede 7 gun var maşalla ne guzel bebeğin seni strese sokmadı

evet adetten 2gün önce yaptım negatifti... ya istiyorum aslında deli gibi ama garip şekilde sabrediyorum :S

slm canım benim valla bende sendenim çok tez canlıyım sen nasıl duruyon???:105:sende test yoksa yarende vardır söylimde kargolasın sana

ahahahaha çok güldüm allah iyiliğini versin... ya gerçektn bilmiyorum bu sabır nrden bulaştı bana

Canım evet bende o yüzden kimseye söylemeyecegim eşime de..
dediğin gibi sonrası ne olur bilemem...
cok da heveslenmek istemiyorum bir kan tahlili yapmadan 10 günden önce söylemem sanırım

cnm ayakları anlşamadım benimkiler hiç ısınmamıştı

nasıl yani ayaklar ısınmazmı hamişken ay ben kaç gündür donuyorum ayaklarım buzdolabından daha soğuk :26eki mide ekşimesi gece uyutmaması ve kusmak bunlarda varmı

CNM BELKİ HERKEZDE FARKLIDIR AM EVİM ÇOK SICAK OLUR heryerim ısındı bi ayaklarım ısınmadı giiti bide damarlarım belirginleşmişti

Döllenmen cabuk olduysa belirti olabilir
ben en farklı belirtim sol kasık agrısı ara ara bıcak batar gibi,sürekli bir ak akıntı ve ayaklarım buz gibi.
herkeste faklı olabiliyor belirtiler tabi..

Döllenmen cabuk olduysa belirti olabilir
ben en farklı belirtim sol kasık agrısı ara ara bıcak batar gibi,sürekli bir ak akıntı ve ayaklarım buz gibi.
herkeste faklı olabiliyor belirtiler tabi..

hemen hemen benimkide aynı benim batımda 9 ocak bakalım hayırlısı ile görücek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…