- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.081
Ben de aynen böyle düşünüyorum tatlım zaten size de söylemeseydim çatlardım vallaa
kısmet olursa sabah da yapacagım tekrar
ya ben varya ne tez canlıyım bilmezsin :))) 2 gün kala yaptım negatifti bugün aklımdan geçti ama cesaret edemedim... yumurtlamamda sanırım geç oldu ne bileyim bekleyeyim diyorum pazartsiye kadar(
slm elifcim gördüm gördümde bir türlü dönemedim işte nasılsın bakalım bebeeemm
senemcik tatlım ayıptır sorması adetlerin düzenlimi ayrıca tam yumurtlama zamanlarınımı kontrol ederek çalışma yaptın yoksa umursamadan mı
canııım evet ama ben kimseye söylemeyeyim diyorum 1 2 hafta dayanabilsem ama gebelik kesin mi degil mi orasıda allah kerim ümitlenmeyeyim fazla..
Biz bu ay adet bitince calışmalara basladık yumurtlamayı takip etmedim cok sık ilişki olmadı pek aslında
yok kız niye ayıp olsun..
yaptım canım benim yedik bile bende senin dediğin gibi yapıyorum zaren tatlım canım senin msn var mı?
anladım canım madem pazartesine kadar bekleyim diyosun hadi bekle bakalım inş. bekleyebilirsin ama sonuçta iki gün önce yaptım negatifti diyosun bugün 4 gün olmuş eğer hamişsen pozitif çıkma olasılığı çok yüksek o yüzden söyledim yinede sen bilirsin tabisiinş. hamişsindir yaaaaaaaa
slm canım benim valla bende sendenim çok tez canlıyım sen nasıl duruyon???:105:sende test yoksa yarende vardır söylimde kargolasın sana
Biz bu ay adet bitince calışmalara basladık yumurtlamayı takip etmedim cok sık ilişki olmadı pek aslında
yok kız niye ayıp olsun..
güzel anneler ve anne adayları yahu birşey öğrenmek istiyorum hiç belirti yaşamadan hamile kaldığını öğrenen var mı??
cnm benden sana tavsiye söyleme bak ben 12 gun gecikmeden sonra söyledim kimyasal gebelik yaşadım herkezede söyledim sonra hem kendi üzüntümle uğraştım bide herkeze laf anlatmakla kimyasal gebelik diyorum aaa bebek yokmuymuş yani falan diolar çok doğru düşünmüşün demek bat 5 tti ama yinede 7 gun var maşalla ne guzel bebeğin seni strese sokmadı
cnm ayaklarımı ısıtamamam dışında hiç bi belirti yaşamadım
hımmm anlaşıldı efendim pekiIyiyim canım benim biraz şikayetim var 3 gündür mide yanması ekşimesinden sabahı zor ediyorum dün gece sonunda banyoya zar zor yetiştim valla eğer bide şu ayaklarım ısınırsa herşey süper olucak inş.
cnm ayaklarımı ısıtamamam dışında hiç bi belirti yaşamadım
nasıl yani ayaklar ısınmazmı hamişken ay ben kaç gündür donuyorum ayaklarım buzdolabından daha soğuk :26eki mide ekşimesi gece uyutmaması ve kusmak bunlarda varmı
yap bitanem yap resimlerini atabilirsen atda bizde görelim
bu arada benim batıma 9 gün var ama tam 3 gündür gece mide yanmasından ekşimesinden uyuyamıyorum dün gece artık ağzıma böyle acı acı su geldi gece saat 3 ben banyoya zor yetiştim valla bayağı çıkardım yani anlamadım bide sürekli karnım ağrıyo sanki böyle iğne batar gibi hani beni çok engellemiyorum işimden gücümden ama ince ince sızlıyo derler ya o hesap acaba diyorum bunlar belirti olurmu 9 gün var gerçi daha
Döllenmen cabuk olduysa belirti olabilir
ben en farklı belirtim sol kasık agrısı ara ara bıcak batar gibi,sürekli bir ak akıntı ve ayaklarım buz gibi.
herkeste faklı olabiliyor belirtiler tabi..
benide bu ay atş bastı allahım millet donuyor ben yanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?