- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.041
34 dk gibi bi süre geçti sanırım..Ama acık pembe renk oldu öylee kızarmadı yani...
3-4 dk di mi canim??? cünkü 5dakikadan sonra dikkate almayin yazar genelde testlerde...
yok cnm hani tıbbı malzemeler satan yerler var hani boyunluk hasta bezi tarzı satan yerler
En fazla 4 dk geçmişti sabah yine yapacagım çok da umutlanmak istemiyorum aslında...
En fazla 4 dk geçmişti sabah yine yapacagım çok da umutlanmak istemiyorum aslında...
aaaaa süper bize yakında da var bnde ordan alırım bari daha ucuz madem en az 10 tane alırım bnde düşünsene bı test yapıomuşum çift çizgi çıkıomuş 9 tane test elmde patlıomuş :)
aman sorma benim adet 12 gun gecikince 7 tane yapmıştım birinde 1 saat te falan 2.çizgi çıkmıştı dikkate almadım sonra 12.gun akanda öğrendim 13.gun idrarda silik çıktı ay düşün testler nasıl havada uçuşuyo bide adet bitincede yaparım acaba üstemi gördum die kızımda öleydi yani iyiki 1 tl
bende alıcm medicalcılerden fazla fazla 3 aydr teste verdgm para k.denize köprü oldu yanii :))) 3,5 4 lira arasında değişio 1 lira ne ki ayol çklet parası aman bebe gelsnde feda olsun ne yapakk bacumm :)))
aman sorma benim adet 12 gun gecikince 7 tane yapmıştım birinde 1 saat te falan 2.çizgi çıkmıştı dikkate almadım sonra 12.gun akanda öğrendim 13.gun idrarda silik çıktı ay düşün testler nasıl havada uçuşuyo bide adet bitincede yaparım acaba üstemi gördum die kızımda öleydi yani iyiki 1 tl
gözün aydın cnm darısı inşallah hepimizin başına :)))))
senemcig tebrik ederim canım benim allah inşallah tamamına erdirir...çoook sevindim yaaa allahım bizede nasip eder inşallah...
Teşekkür ederim sekercininkizi ... kesin sonuç olmayabilir tabii
Allah isteyen herkese nasip etsin canımm....
tşkkürmü ne demek canım lafı bile olmaz yahuuuuinşallah çıkan sonuç seni mutlu eder...
Pozitif olmasını umuyorum canım....
böylece mutlu olabilirim tabi kiinşallah hepimiz için duam böyle..
merhaba kızlar bi hamile haberi daha ne guzel değilmi darısı başımıza tum isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?