2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

yok cnm hani tıbbı malzemeler satan yerler var hani boyunluk hasta bezi tarzı satan yerler

aaaaa süper bize yakında da var bnde ordan alırım bari daha ucuz madem en az 10 tane alırım bnde düşünsene bı test yapıomuşum çift çizgi çıkıomuş 9 tane test elmde patlıomuş :)

aaaaa süper bize yakında da var bnde ordan alırım bari daha ucuz madem en az 10 tane alırım bnde düşünsene bı test yapıomuşum çift çizgi çıkıomuş 9 tane test elmde patlıomuş :)

aman sorma benim adet 12 gun gecikince 7 tane yapmıştım birinde 1 saat te falan 2.çizgi çıkmıştı dikkate almadım sonra 12.gun akanda öğrendim 13.gun idrarda silik çıktı ay düşün testler nasıl havada uçuşuyo bide adet bitincede yaparım acaba üstemi gördum die kızımda öleydi yani iyiki 1 tl

bende alıcm medicalcılerden fazla fazla 3 aydr teste verdgm para k.denize köprü oldu yanii :))) 3,5 4 lira arasında değişio 1 lira ne ki ayol çklet parası aman bebe gelsnde feda olsun ne yapakk bacumm :)))

bende alıcm medicalcılerden fazla fazla 3 aydr teste verdgm para k.denize köprü oldu yanii :))) 3,5 4 lira arasında değişio 1 lira ne ki ayol çklet parası aman bebe gelsnde feda olsun ne yapakk bacumm :)))

aradaki fark çok gerçi 1 tl ye değilde 4 tl olsa bana kapak olurdu sureklide yapmazdım ama bu sefer kendime sözum var yapmıcam 18 aralıkta düşüğüm başladı 1 şubata kadar yok yine adetim gecikirse

oo baya uzun sürmüş sonucun çıkması nazlanmış yavruş..Allahtan testler 1 lira :)) yoksa batardın kız üstüne adet mi görmüştün sen,öyle de olanlar varmış ama evet..
inşallah bi kardes gelir kızına hemencik..

ben geldim kızlarrrr...ya şuu medikalcilerden bende alayım bari 5-10 taneee neymiş o bir lira yaa.yarencim sen kocaelindeydin dimi?istanbulda bulamazsam sen kargoyla yollarsın bana tamam mı?

Hamilelik haberleri beni çoook mutlu ediyor.Allah sağlıklakucağına almayı nasip etsin senemcigİnşallah bende bu ay hamilelik haberimi veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…