- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.061
Hamilelik haberleri beni çoook mutlu ediyor.Allah sağlıklakucağına almayı nasip etsin senemcigİnşallah bende bu ay hamilelik haberimi veririm
yarencim hoşgeldin nerdesin sen bakim???
kızlarr selam ben geldimmm ay bi hamişmi var aramızda çok mutlu oldum
evet cnm hemde batı 7 ocak bugun idrar testinde çıkmış ne guzel bi haber değilmi tam yeni yıl sevinci
7 ocakmı :26:nasıl yani ayy inanmıyorum ya şaka gibi süpermişşş hiç bekleme heycanı yok yani kıvranmadan haberini almış ne güzell ama 8 gün önce idrara düşermi ya çok şaşırdım hiç duymamıştım ilk çalışmasında hamile kalmış o zaman
Aslında çok fazla umutlanmamak için ben 2 gün geç söyledim ,bat'ım 5 ti aslında..ama bilerek geç verdim hayal kırıklılığı olmasın diye..
benim ilk hamileliğimde de 1 hafta önce cıkmıştı ama.. darısı basınıza güzellerim inş bende hayırlısını görürüm..
evet cnm hemde batı 7 ocak bugun idrar testinde çıkmış ne guzel bi haber değilmi tam yeni yıl sevinci
Canııım evet ama ben kimseye söylemeyeyim diyorum 1 2 hafta dayanabilsem ama gebelik kesin mi degil mi orASıda allah kerim ümitlenmeyeyim fazla..
güzel anneler ve anne adayları yahu birşey öğrenmek istiyorum hiç belirti yaşamadan hamile kaldığını öğrenen var mı??
iyiyim cnm benim arkadaşımızdan guzel haberler aldım daha iyi oldum yaptınmı mamacıkları isim vermiyorum malum aramızda bi gebe arkadaşımız var sana bi iki tavsiye yazmıştım yapacağın mama hakkında ama çıkmıştın sanırsam
merhaba canım , mutlaka vardır çünkü insanlar bazen doktora gittiğinde bir aylık 2 aylık hamile olduğunu öğreniyorlar
yaptım canım benim yedik bile bende senin dediğin gibi yapıyorum zaren tatlım canım senin msn var mı?
tatlım nerdeyse 4 gün geçmiş test yapsana ayyyy ne duruyosun yaaaa varmı evde testin hadi yap ta gelbenim bat 27 aralıktı normald göğüslerde hasaiyet olurdu adetten önce ağrım sızım flan ama bende bu ay o hassasiyet oluşmadı sadce hafiften arada adet olacakmışım gibi ağrı var şaştım kaldım:44:
tatlım nerdeyse 4 gün geçmiş test yapsana ayyyy ne duruyosun yaaaa varmı evde testin hadi yap ta gel
ya ben varya ne tez canlıyım bilmezsin :))) 2 gün kala yaptım negatifti bugün aklımdan geçti ama cesaret edemedim... yumurtlamamda sanırım geç oldu ne bileyim bekleyeyim diyorum pazartsiye kadar(
bence de sen kimseye söyleme şu anda bizden başkakan testinide ver ordada tamamsa o zaman haykır gitsin hamişliğini
selam şekercininkızı bizi görmedin bugün :105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?