2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ya belki çok komik gelicek size ama tam 4 gündür sakızı ağzımdan çıkaramıyorum şakır şakır çiğniyorum yaaaa gece yatarken bile çıkarmıycam nerdeyse

benimde ayaklar buz gibi işte bide göğsümde bir damar var masmavi daha önce onu hiç görmemiştim bat 9 ocak bata kadar çalışmalara devam

ay benimde öle oldu düşükten sonra kayboldu resmen çok şaşırmıştım gördüğümde sanki dışarda idi ama herkezde başka olabilyo akıntımda bitmemişti normalde adete yakın kuru bi dönem olmalıymış

bide şöyle bişey duydum hurafeden ibaret olabilir sadece okudum kızımda hep ateş basmıştı mesela eger ayak üşürse erkek yanarsa kız die ama dediğim gibi hurafede olabilir

yaren aslında şöyl bi durum vr bend 1haftadır ayaklarda üşüme var yani sen öyle yazınca anidn dank etti 1haftadır ayaklarım üşüyo ama ben yanıyorum demiştim kayınvalideme... ay bid rüya gördüm ki 3kişi bana hamilesin yada yakında hamile kalacaksın dedi... ay olsunda sağlıklı olsun.. gerçi allah biliyor gönlümden hep erkek geçer kndimi bildim bileli bide çok sevdiğim kuzenimi gncecik kaybettik onun adını vermek içinde çok istiyorum erkek olsun ((

ya belki çok komik gelicek size ama tam 4 gündür sakızı ağzımdan çıkaramıyorum şakır şakır çiğniyorum yaaaa gece yatarken bile çıkarmıycam nerdeyse

çürümüştür kız o at artık onu ağzından bakimben yenisini gönderirim sana medikalcilerde satılıyomuş sakız kutusu 1 lira

cnm benim inşalla gönlune göre olur bi an içim cız ette ya du bakalım inşalla guzel haberler ile dönersin bize

Rüyalar da bazen çıkıyor sana söyleyeyim valla...
inşallah olur canım bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…