- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.101
CNM BELKİ HERKEZDE FARKLIDIR AM EVİM ÇOK SICAK OLUR heryerim ısındı bi ayaklarım ısınmadı giiti bide damarlarım belirginleşmişti
benimde ayaklar buz gibi işte bide göğsümde bir damar var masmavi daha önce onu hiç görmemiştimbat 9 ocak bata kadar çalışmalara devam
var cnm atayımmı özelden
bide şöyle bişey duydum hurafeden ibaret olabilir sadece okudum kızımda hep ateş basmıştı mesela eger ayak üşürse erkek yanarsa kız die ama dediğim gibi hurafede olabilir
ya belki çok komik gelicek size ama tam 4 gündür sakızı ağzımdan çıkaramıyorum şakır şakır çiğniyorum yaaaagece yatarken bile çıkarmıycam nerdeyse
yaren aslında şöyl bi durum vr bend 1haftadır ayaklarda üşüme var yani sen öyle yazınca anidn dank etti 1haftadır ayaklarım üşüyo ama ben yanıyorum demiştim kayınvalideme... ay bid rüya gördüm ki 3kişi bana hamilesin yada yakında hamile kalacaksın dedi... ay olsunda sağlıklı olsun.. gerçi allah biliyor gönlümden hep erkek geçer kndimi bildim bileli bide çok sevdiğim kuzenimi gncecik kaybettik onun adını vermek içinde çok istiyorum erkek olsun((
çürümüştür kız o at artık onu ağzından bakimben yenisini gönderirim sana medikalcilerde satılıyomuş sakız kutusu 1 lira
yaren aslında şöyl bi durum vr bend 1haftadır ayaklarda üşüme var yani sen öyle yazınca anidn dank etti 1haftadır ayaklarım üşüyo ama ben yanıyorum demiştim kayınvalideme... ay bid rüya gördüm ki 3kişi bana hamilesin yada yakında hamile kalacaksın dedi... ay olsunda sağlıklı olsun.. gerçi allah biliyor gönlümden hep erkek geçer kndimi bildim bileli bide çok sevdiğim kuzenimi gncecik kaybettik onun adını vermek içinde çok istiyorum erkek olsun((
ahahahaha çok güldümallah iyiliğini versin... ya gerçektn bilmiyorum bu sabır nrden bulaştı bana
cnm benim inşalla gönlune göre olur bi an içim cız ette ya du bakalım inşalla guzel haberler ile dönersin bize
Rüyalar da bazen çıkıyor sana söyleyeyim valla...
inşallah olur canım bu ay
canm tebrik ediyorum..
allahım kucağına almayı nasp eder inşallah...
dualarını eksik etme.benimde az kaldı test yapmama bakalım hayırlısı
Rüyalar da bazen çıkıyor sana söyleyeyim valla...
inşallah olur canım bu ay
amin inşallah üzüntüden 5 ay yumurtlamam olmadı yani hiç glişmedi
canm tebrik ediyorum..
allahım kucağına almayı nasp eder inşallah...
dualarını eksik etme.benimde az kaldı test yapmama bakalım hayırlısı
sekercininkızı al bakalım bu senin için ayyyyyy bunu yapsana profiline yaa tam süper senin gibi
Eki Görüntüle 318053
canım özelden yolla arada msnden konuşuruz ben eklerim sana yollarım şimdi bir yandan aç sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?