- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.141
3 tane...21,17 18mm canım....
kızlar belki yarın giremeyebilirim şimdiden hepinize sağlık ve huzur dolu kocaman bir yeni yıl diliyorum tüm isteklerinize kavuşmanız dileğiyle hepnizi çook öpüyorum bol bebişli bir yıl olsun inşallah
Eki Görüntüle 318061
eğer bir kaç sayfa öncesine bakarsanız size gönderdiğimi görürsünüz efendim
eğer bir kaç sayfa öncesine bakarsanız size gönderdiğimi görürsünüz efendim
1kre 3yumurtam gelişti 20-21-23 mm 3üd çatladı ama ağrıdan duramadım hastaned çalıştığım için hemen doktoruma sordum muayene etti 3çatlayınca fala sıvı dolmuş demişti bana ağrı muhtemelen o yüzdndir ama umarım bebişte vardır geneld ilaçlar vücuda fazlaca ostrojen yükleyince hassasiyet v erkenden oluşuyo e beklentide oluyo onunda etkisi ayrı amann bende nası konuşuyosam umutsuzlanma sakın olur mu
bana kimse bişey göndermiyo öyle olsun
bidaha gönder ne var yani ben görmedim onu genel olmasın bana özel olsun ne var yani küserim bak sana
olur mu yaaa ilk sana gönderdi hem de cok seker bir sey gönderdi
ayyyyyyyyyyyyy ben bunu coook begendim canim benim cok tesekkür ederim..yagmur altinda da islanmaktan hasta olcam zaten
haklsın canm olabilir...ne bileyim kafam duruyo bazen.ne umudum var diyebiliyorum nede yok..
zaten vücut bu psikolojiyle kendisini hamile gibi zannediyo
öyle maaleef ben bi kere 8gün geciktim belirtilere bakarsan hamileydim.. ne bilim bu benim şahsi fikrim ama ilaç kullanımı sonrası insan çalışma yapsa bile hamile kalırım gibi düşünüyo çok etkiliyor maalesef... 2yıllık evliyim her ay kan aldırmaktan damarım acımaya başlamıştı bende bıraktım çünkü bi bakıma aylık bhcg bağımlısı olmuştum
yaaaa yeni avatarim cok güzeeeellll ama neden kücük durdu yaa
benimde 2,5 yıl oldu artk ve çok sıkılıyorum olsun diyorum ya.
kendimi çok şartlandırıyorum.
haha çok sevdim sağol cnm
ayyy canım benim görmemişim yaa kıyamam unutmamış arkadaşını
ayyy canım benim havamız değişsin dedim ya hep bebiş bebiş dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?