2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

3 tane...21,17 18mm canım....

1kre 3yumurtam gelişti 20-21-23 mm 3üd çatladı ama ağrıdan duramadım hastaned çalıştığım için hemen doktoruma sordum muayene etti 3çatlayınca fala sıvı dolmuş demişti bana ağrı muhtemelen o yüzdndir ama umarım bebişte vardır geneld ilaçlar vücuda fazlaca ostrojen yükleyince hassasiyet v erkenden oluşuyo e beklentide oluyo onunda etkisi ayrı amann bende nası konuşuyosam umutsuzlanma sakın olur mu

inaşallah canm...sanada çok guzel bir yıl diliyorum...bu yılda tüm dileklerimiz olsun

haklsın canm olabilir...ne bileyim kafam duruyo bazen.ne umudum var diyebiliyorum nede yok..
zaten vücut bu psikolojiyle kendisini hamile gibi zannediyo

haklsın canm olabilir...ne bileyim kafam duruyo bazen.ne umudum var diyebiliyorum nede yok..
zaten vücut bu psikolojiyle kendisini hamile gibi zannediyo

öyle maaleef ben bi kere 8gün geciktim belirtilere bakarsan hamileydim.. ne bilim bu benim şahsi fikrim ama ilaç kullanımı sonrası insan çalışma yapmasa bile hamile kalırım gibi düşünüyo çok etkiliyor maalesef... 2yıllık evliyim her ay kan aldırmaktan damarım acımaya başlamıştı bende bıraktım çünkü bi bakıma aylık bhcg bağımlısı olmuştum

Son düzenleme:

benimde 2,5 yıl oldu artk ve çok sıkılıyorum olsun diyorum ya.
kendimi çok şartlandırıyorum.

benimde 2,5 yıl oldu artk ve çok sıkılıyorum olsun diyorum ya.
kendimi çok şartlandırıyorum.

ben kadın doğum bölümünde çalışırken neler görüyordum... bi keresinde artık yuh dedim çünkü ilişkiye girmeden hamile kalmıştı bi kız dedim biz amuda kalkıyoruz nerdeyse ama olmuyo. hastande çalıştığım dönemde ben ne hale gelmiştim bilmzsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…